Şimdi Ara

Silent Hill: Revelation 3D (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonda 2-3 kez sadece sonuna denk gelmiştim.Olumlu yorumlardan sonra indirip izlemeyi planlıyorum bugün.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Oyununu oynamadım ama filmini izlemiştim güzel filmdi.Gelsin yine izlerim.

GalataSaray
  • 1. film yeterince iyiydi. Oyunun boğucu atmosferini tam manasıyla vermese de yine oynuyormuşum gibi hissettirdi.

Orijinalden alıntı: Darkness

saçma mı? Korku filmi işte, ne kadar mantık arıyosunuz ki bu tip filmlerde?

Çok doğru.bknz:Jason :D

İlk filmi izlemek için zamanım olmamıştı bugün izliyeyim bari.Bakalım oyunu kadar güzel mi?

• İlk Silent Hill filmi dünya çapında 97.6 milyon dolar hasılat yakalamıştı.

Filmin, gösterime girecek olan ve yine oyundan beyazperdeye adapte bir film olan Resident Evil: Afterlife'tan sonra gösterime gireceği söyleniyor.
  • Bu filmin bir müziği vardı. Yanılmıyorsam sadece piyano ile çalınmış bir müzik. Baya aradım bulamadım. Acaba ismini bilen var mı

2. filmi dört gözle bekliyoruz
  • İlk Silent hill filmini oldukça beğenmiştik, özellikle seriyi yakından anlayan kişiler için harika bir film olmuştu. Yeni Silent Hill filmini dört gözle beklerken fangoria'daki bilgiler Silent Hill: Revelation'ın varlığını ortaya çıkardı.

American Film Market'ın konferansında Lionsgate, Konami ve Davis Films'in şu an yeni bir Silent Hill filminin ön yapımına başladıkları bilgisi ortaya çıktı. Bu bilgilere göre Samuel Hadida ve Don Carmody filmin yapımcıları olacak. Michael. J. Bassett ise hem senaryo yazarı hem de yönetmen koltuğunda oturacak. Bassett daha önce Solomon Kane, Wilderness ve Deathwatch'un yapımcı ve senaryo yazarlığını yapmıştı.

İlk filmden farklı bir yapımcı kadrosu ile karşımıza çıkacak olan Silent Hill: Revelation, 3D olarak vizyona girecek ve Silent Hill 3 temel alınarak geliştirilecek. Filmin konusu ise genel olarak şöyle olacak.

"Heather Mason ve babası yıllarca tehlikeli güçlerden bir adım ötede Heather'ın tam olarak anlamadığı bir kaçak hayatı yaşamaktadırlar. Heather, 18. yaş gününün arifesinde korku dolu rüyalar görmeye başlar ve babası ortadan kaybolur. Heather artık düşündüğü kişi olmadığını anlamaya başlar. Revelation, Heather'ı şeytani bir dünyanın derinliklerine çekecek ve Silent Hill'in sonsuzluğuna hapsetmeye çalışacak."

Bakalım ilk filmden sonra yine çok başarılı bir yapımla karşılaşacak mıyız? Serinin en başarılı oyunlarından olan Silent Hill 3'ün (serinin fanlarınca bu oyun serinin son iyi-derin oyunu olarak görülür) korku dolu dünyasına umarız SH: Revelation'da bir kez daha yolculuk yapabiliriz.

imdb:http://www.imdb.com/title/tt0938330/

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Silent_Hillin_Yeni_Filmi_Hakkinda_ilk_Bilgiler-10787.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 2 Aralık 2010; 17:17:31 >

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList

• Son zamanlarda duyduğum en güzel haber .

1.si izlediğim en iyi gerilim/korku filmlerinden biriydi.

Edit:Haber baya baya eskiymiş yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 2 Aralık 2010; 17:23:40 >
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Bu filmin bir müziği vardı. Yanılmıyorsam sadece piyano ile çalınmış bir müzik. Baya aradım bulamadım. Acaba ismini bilen var mı

2. filmi dört gözle bekliyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=8xhe_eNgLI4 , aradın bu olsa gerek. Filmde bir kaç yerde çalmıştı.

--

Saçma diyen , Jason'la karşılaştıran var. Mantık arama diyen var. Silent Hill kimse mantık aranmadığı için mi bu kadar popüler oldu. İlk filmde, oyunu oynamayanlar için Silent Hill evreni yabancı gelmiş olabilir biraz, ama bu saçma olduğu anlamına gelmez. Resident Evil'la da karşılaştırılması saçma. Silent Hill diğer oyunlara benzemez. Oyun diyip geçelemeyecek kadar derinliğe sahiptir. Kendi mitolojisi, evreni, dini vardır. Bambaşkadır. Ben Resident Evil'i da çok severim ama filmleri hiç de umurumda değil, iyi de olsa kötü de olsa izlenir. Ama Silent Hill öyle değil, Silent Hill filmi de başka filmlere benzememeli. İlk film kısmen bunu başarmıştı benim gözümde.

2. filmi ise ilk filmi izlediğimden beri bekliyorum. Çok da umutluydum. Ama Chistopher Gans'ın ayrıldığı duyunca biraz üzüldüm, yeni yönetmeni Solomon Kane'den tanıyorum ve umutsuzum.Gans daha uygundu Silent Hill için. Daha sonra konusunun 3. oyuna dayanacağını duyunca sevindim. Zaten devam filmi olacaksa, 3. oyun nispeten 1.'nin devamı olduğundan doğru bir seçim. Konusu da gayet güzel. 3D olacağını öğrenince yine üzüldüm. Silent Hill ile 3D'yi bağdaştıramıyorum. Ve sanırım Akira Yamaoka'da projede yer almıcak. Müzikleri nası yapacaklar orası da meçhul.

Kısacası ilki kadar iyi olacağını düşünmüyorum.Kötü bir film yapıp serinin önünü tıkamasalar bari. Eğer bu film de iyi gişe yaparsa, 2. oyuna çok güzel bir film bekliyorum ben. Daha iyi atmosfer yaratabilecek bir yönetmenden ve Akira Yamaoka da geri dönsün. Ayrıca filmi Japonlar çeksin. Japonlar, sahip çıkın lan Silent Hill'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledlebi -- 2 Aralık 2010; 18:29:07 >

• Güzel haber. Bunu bekliyordum zaten ama biraz uzun mu sürdü ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 2 Aralık 2010; 19:51:01 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.