Şimdi Ara

silecek marka tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
33.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yağmurlar başlıcak havalar ılıklaştı artık silecek alabilirim
    ama arabanın sağ ve sol silecekleri farklı uzunlukta bu yüzden takım alamam içinde 2 tane olan paket alamam,tek tek almam lazım
    muz silecekler tek tek satılıyor,muz silecek denedim ama çokda dayanıklı olmuyorlar,en iyisi klasik model silecek
    sağ ve sol silecek uzunlukları farklı diye 2 tane paket almam lazım yani uzunlardan içinde 2 adet olcak kısalardan 2 adet olcak
    bosh marka iyi ama 2 paket alınca 50 tl ye gelcek ne yapayım
    acaba sadece silecek lastiği alıp lastikmi değiştirsem iyi marka varmı 2 paket alınca ucuza gelsin

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Silecek Markaları: Silecek Lastikleri İçin Tavsiyeler

Arabanızın silecekleri, görüşünüzü net tutmak ve güvenli sürüş sağlamak için hayati öneme sahiptir. Ancak tüm silecekler eşit yaratılmamıştır. İhtiyaçlarınıza en uygun en iyi silecek markasını seçmek için biraz araştırma yapmak gerekir.

En İyi Silecek Markaları

Piyasada çok sayıda silecek markası mevcuttur, ancak bunlar en çok önerilenler arasındadır:

• Bosch
    • Valeo
    • Denso
    • Michelin
    • Trico

Silecek Lastiği Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İhtiyaçlarınıza uygun silecek lastikleri seçerken şu faktörleri göz önünde bulundurun:

• Araç Modeli: Her araç, kendine özgü silecek boyutlarına ve bağlantı türlerine sahiptir.
    • Malzeme: Doğal kauçuk, sentetik kauçuk ve silikon gibi çeşitli silecek lastiği malzemeleri mevcuttur.
    • Dayanıklılık: İyi silecek lastikleri, aşırı hava koşullarına ve UV ışınlarına dayanıklı olmalıdır.
    • Gürültü Azaltma: Bazı silecek lastikleri, sürüş sırasında gürültüyü azaltmak için tasarlanmıştır.

Tavsiye Edilen Silecek Lastikleri

Arabanız için en iyi silecek lastikleri, bireysel tercihlerinize ve sürüş koşullarınıza bağlıdır. Ancak, en çok önerilenlerden bazıları şunlardır:

• Bosch Aerotwin
    • Valeo First
    • Denso Wiper Blade
    • Michelin Endurance
    • Trico Exact Fit

Sonuç

En iyi silecek markasını ve silecek lastiklerini seçerek, görüşünüzü net tutabilir, güvenli bir sürüş sağlayabilir ve aracınızın ömrünü uzatabilirsiniz. Yukarıda önerilen markalar, kaliteli ve güvenilir silecekler üretmeleriyle bilinmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• 04.07. ci saniyedeki sileceği tavsiye ederim hocam.

Şaka şaka bosch aldım ödüllü bi sileceği var iyidir.

Videoyu izlemeyi ihmal etme 04: 07 silecek görsün gözün barış

ne adamlar var dünyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 4 Eylül 2012; 11:50:49 >

• Elinizde klasik tip silecekleriniz duruyorsa sadece lastiklerini 10 liraya değiştirebilirsiniz.
  • Yapacağın çok basit. SERVİSE GİDİP AİLE BOYU COLA ŞİŞESİ GİBİ KAZIK YEME... Eline çelik metre al boylarını ölç..Git istediğin yerden BOSCH marka iki takım biri uzun biri kısa satın al.. İstersen adamlar bölüp veriyorlar..Yani bir kısa bir uzun satın alıyorsun..Serviste 48 dediler ben 15 liraya BOSCH aldım..Tercih senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Eylül 2012; 12:49:48 >
  • Bosch ekonomik klasik silecekler, içinde bir çift bulunan paketler 15 TL civarında.
    Paketlerinin bazıları iki değişik silecek içeriyor. Mesela megane için biri 55 diğeri 45 gibi.
    Bauhaus, metro gibi marketlerde bulunabiliyor.

Yedek lastik alsanız onlarda bu civarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Bosch ekonomik klasik silecekler, içinde bir çift bulunan paketler 15 TL civarında.
    Paketlerinin bazıları iki değişik silecek içeriyor. Mesela megane için biri 55 diğeri 45 gibi.
    Bauhaus, metro gibi marketlerde bulunabiliyor.

Yedek lastik alsanız onlarda bu civarda.

Evet yedek lastik yerine direk set almak daha mantıklı oluyor. Metresi bilmem kaç lira olan lastikler de var ama bir kaç ayda imanı gevriyor, tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yapacağın çok basit. SERVİSE GİDİP AİLE BOYU COLA ŞİŞESİ GİBİ KAZIK YEME... Eline çelik metre al boylarını ölç..Git istediğin yerden BOSCH marka iki takım biri uzun biri kısa satın al.. İstersen adamlar bölüp veriyorlar..Yani bir kısa bir uzun satın alıyorsun..Serviste 48 dediler ben 15 liraya BOSCH aldım..Tercih senin..

bölüp verme işini sadece küçük dükkanlar yapar
    büyük alışveriş yerleri resmi davranıyor paket açmamak gibi,ayrıca 2 paket alırsam o zaman 40 tl vermem lazım,bir kısmını kullanırsam kalan kısmını seneye kullanabılırım ama lastık eskirse iyi silmez 1 sene saklamak lazım
    ayrıca 40 tl gider

bosch muz silecek tane ile satışı 20 tl 2 tanesi 40 tl

http://www.sahibinden.com/listing/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-orjinal-bosch-silecek-grubu-68599424/passive/#classifiedTitle

klasik tip 1 paketi 28 tl bu 55cm olan birde kısasından almak lazım onada 28 tl vercez.56 tl cik

http://www.hepsiburada.com/liste/bosch-55-cm-telli-silecek-supurgesi-85k031-orue/productDetails.aspx?productId=otm85k031&categoryId=20024743

15 tl vette marka tek parça muz silecek nasıl 2 tanesi 30 tl ye gelcek

http://www.hepsiburada.com/liste/vette-banana-silecek-550-mm/productDetails.aspx?productId=otsv1001300003157&categoryId=20024743

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 4 Eylül 2012; 15:23:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Marka Balata
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Ben 45 liraya valeo nun sileceğini almıştım takım halinde. Yani megane ın orjinal silecekleri. Ama servisten almadım. Renault parçacısından aldım. Geçen kış almıştım. Çok memnunum. Bence alırken ya orjinal al yada bosch falan
  • Bosch hariç silecek alma. Tasarruf edeyim derken 2 ay sonra sertleşen, ses çıkaran, sonrasında doğru düzgün silmeyen bir silecek alma.
    Kesinlikle ekonomi istiyorsan bosch ekonomik serisini al. 1 yıl kadar sorunsuz kullanabilirsin.

Sanayide bosch orijinal silecek lastiklerini ucuza bulabilirsin. En kötü ihtimalle sadece lastiklerini bosch yedekler ile değiştir.
  • zaten kış gelince kar yağıp geceleri lastikleri kaldırsak bile bazen cama yapışıp bozuluyor yani ocak ayı gibi lastiklerin kış şartlarında bozulma zamanları,birde yazın sıcaklarda etkileniyor
    en ideali eylül başında değiştirip kışa kadar olan yağmurlarda kullanmak,kışında eski lastikleri takmak nasıl olsa yağmur yerine kar yağıyor,şubat sonu yine sağlam silecekleri takmak tee yaz sıcaklarına kadar
  • bugun shell den silecek aldım. bosch marka çifti 30tl. biraz pahalı geldi. eve geldim hepsiburadan fiyatlara baktım. bosch marka olup aynı boyda aynı tipte olan silecekler arasında fiyat farkı var. ama ürünler arasında fark göremedim.bosch un kendi sitesinden de bişey anlamadım.
    bosch marka silecekler ve tipleri ile bilgisi olan arkadaş var mı?
  • Bu tarz yedek parça ve aksesuarlar benzinliklerde daim pahalı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot servisinde aracıma silecek takımı aldım 50tl sadece bir kere yağmur gördü silecekler çizik çizik siliyor anlamadım gitti

• Kesinlikle Bosch

• yolum bauhausa düştüğünde bir çift bosch alacağım.. fiyatı ve sonucu buraya yazarım..

geçen yıl bimden aldığım ucuz silecek daha ilk taktığım anda berbat sildi.. takmadığım tekini iade ettim..

• Şunlardan 2-3 takım alıp 6-10 ay arası kullanıp atıveriyorum.
    http://www.hizlial.com/oto-aks-navigasyon/oto-dis-aksesuarlar/silecekler
  • Benim araçta bosch var kaliteli ama biraz tuzludur
  • symbol'e şunlardan almıştım 2-3 hafta önce. gayet başarılılar:

http://www.sanalpazar.com/Renault-Clio-9503-Banana-Muz-Tip-Silecek-2li-Tk__isp8493881 .

çok da ucuz.
  • bosch diyorlar genelde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.