B

Yüzbaşı
07 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaslar. 2008 model astra h aracimiz var. Dusuk seste muzik dinlerken sesi az biraz daha acmamla sag on kapidaki hoparlorun patlamasi bir oldu. Simdi o hoparlorden ufak basslarda bile sanki onunde bi sey varmis da titriyomus gibi ses geliyo.
Bugun servise orjinal hoparlorunu sordum. Tek hoparlore 82 lira fiyat cikardilar. Tek hoparlor icin cok yuksek fiyat soylediler.
Bende orjinal hoparlor yerine disardan bi yerden baska hoparlor alsam nasil olur diye duaundum.
Daha dusuk fiyata veya ayni paraya iki tane ve daha kaliteli hoparlor alabilirim diye dusunuyorum. Ama bu hoparlor isine epey uzagim.
Orjinal hoparlorlerden daha iyi ses verebilecek hoparlor tavsiye ederseniz cok memnum olurum. Ya da hic olmadi mecbur orjinal alip taktirabilirim.
Ayrica hoparlor olculerini falan bilmiyorum. Bilenler yazarsada cok memnum olurum.
Simdiden tesekkur ederim..

Edit: Arkadaşlar az önce arabaya bindim o ses kesilmiş. Herhalde hoparlörün orda bi şey o sesi çıkartıyodu.
Konu silinebilir..
İyi geceler arkadaşlar. One s kullanıcısıyım. Telefonda yaklaşık 3 haftadır problem var. 2G ve wifi da sorun yok ancak 3G den bağlanınca 1 dakika kadar internet oluyor sonra H yazdığı halde internet olmuyor. Ne denediysem olmadı. İnternet ayarlarınıda sıfırladım yinede düzelmedi. Başka hatlarda denedim yine aynı problem devam ediyor. Acaba telefonda teknik bi sıkıntı mı var yoksa internet ayarlarında mı bi problem var? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Megane 2 sedan aracımız var. Ses tesisatı yaptırmak istiyorum.
Aracın orjinal teybi ve orjinal 4 hoparlör + 2 tweeter duracak. Hoparlörleri belki ilerleyen zamanda değiştirebilirim ama şimdilik onlar duracak.

Ek olarak toplamda en fazla 400-500 liraya kadar çıkabilirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim..

Edit: Pioneer ts310s4 subwoofer ile Kenwood KAC-M615 mono amfiyi alsam nasıl olur?
Aracın kendi hoparlörleri teybe bağlı kalsa amfiye sadece subwoofer ı bağlasak olur mu?

Subwoofer;
http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-ts-w310s4-1400-watt-subwoofer/productDetails.aspx?productId=otpiotsw310s4&categoryId=26090

Amfi;
http://www.hepsiburada.com/liste/kenwood-kac-m615-mono-amplifikator/productDetails.aspx?productId=otcagkacm615&categoryId=26050&navq=categoryid%3d26050%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dotcagkacm615%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bkenwood%253bpioneer%253bsony%253balpine%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575_26050%257d%26fh_refview%3dlister
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün sahibinden de bu lastikleri gördüm. Megane 2 aracımız için. İlan sahibini aradım. 2 sezon kullanmışlar lastiği. Adam arabasın değiştirdiği için bunlar elinde kalmış. 2 sezon kullanmışlar ama üretim tarihini bilmiyomuş adam ben anlamam lastikten dedi. Resimlerden iyi gibi duruyo ama 2 sezon kullanılması beni biraz düşünürdü. Resimlerde görüldüğü gibi sağlamsa daha ne kadar gider acaba bu lastikler? 250 lire fiyat almaya değer mi acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-20555r16-goodyear-ultragrip-500-karkis-lastigi-147983204/detay
Arkadaşlar kaynak burda. Eğer gerçekse harbiden yuh artık..
Konu açıldı mı bilmiyorum. Ben görmedim.

http://www.kemalistgazete.net/ekonomi/bu-ceza-turkiyede-bir-ilk-h15310.html

Edit: Ekleme.
İyi akşamlar arkadaşlar. Resimdeki gibi botlarım var. Geçen sene aralık sonu ocak başı gibi almıştım. Aldıktan 1-2 ay içinde sağ botta katlanma oldu. Bi türlü geri götüremedim. Görüntüsü beni çok rahatsız ediyor.
Sorun acaba normal mi? Yoksa aldığım yere geri götürsem bu kadar zamandan sonra bi işlem yaparlar mı? Boynerden almıştım. Faturası mecvut.
Bottaki beyaz lekeler su lekesi. Diğer lekeler ve o beyaz lekeler silince geçiyor. Yani o katlanmadan başka herhangi bir çizik leke yok.

İyi geceler arkadaşlar. 2005 model Megane 2 aracımız var. Aracın farları xenon mercek falan değil. Normal far. Araca far yükseklik ayarı yaptırıyoruz. Kısa farlar çok iyi gösteriyor sıkıntı yok ama uzun farlar direk aracın önünde vuruyor sanki. Yani ilerisini aydınlatmıyor. Tam kısaların bittiği yere toplu bir şekilde vuruyor. Bir kaç kez ayarlattık ama hiç bi değişen yok. Uzunlar ileriyi göstersin diye farları yukarı kaldırdıgımızda da far komple yukarı kalktıgı için kısalar yanıkken karşıdan gelenlerin gözünü alıyor. Düşürdüğümüz zaman biz önümüzü göremiyoruz.
Bu durum karşısında ne yapmamız gerekiyor? Acaba farlardamı sorun var? Yoksa uzun ampüllerdemi sıkıntı var? Ama Aydınlatma gücünde sıkıntı yok. Sadece uzunlar ileri vurmuyor.
İyi günler arkadaşlar. HTC one s marka telefonum var. Telefonda hotspot ile interneti paylaşıp bilgisayardan telefona modem olarak bağlanıyorum. Ancak chrom u açıp internet sitesine bağlanmayı denediğimde veya boşta dururken belli bir süre sonra bilgisayarımda mavi ekren çıkıyor. Bilgisayarı formatladık. Bütün sürücüleri baştan yükledik ancak sorun yine aynı. Konuyu bilgisayar bölümünede açtım. Ordan tavsiye üzerine buraya da açtım. Bir yardım ederseniz çok memnun olurum arkadaşlar.
Bilgisayarım asus ux32vd
Diğer konu
http://forum.donanimhaber.com/m_77535379/tm.htm
İyi geceler arkadaşlar. Asus ux32vd ultrabook kullanıyorum. Bi kaç ay önce garantiye vermiştim. Neyse sorun halledilmişti ama içime pek sinmemişti. Çünkü arada kasmalar oluyordu. Geçen gün normal wireless olmayan bi yerde telefondan hotspot açarak internete gireyim dedim. Neyse bilgisayardan telefona modem olarak bağlandım, chrome u açtım. Buraya kadar her şey normal, hiçbir problem yok. Bundan sonra herhangi bir siteye ( google, facebook... ) girmeye çalışırken uzun süre bekletti. Site ya acılmadan ya da acılında bilgisayarda MAVİ EKRAN cıktı. Bunu 4-5 kez denedim sürekli aynı sorunla karşılaştım. Normal modeme bağlanınca hiçbir sorun yok. Ancak telefona bağlanınca belli bir süre sonra mavi ekran cıkıyor. Bilgisayarı bugün de formatladık. Her şeyi, tüm driverlari yeniden asusun sitesinden yükledik ama yine aynı sorun var.
Bi yardım edin arkadaşlar deli olucam bu sorun karşısında.
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı cuma garantiden aldım. Nisan ayının sonunda bozulmuştu ve vatan bilgisayardan garantiye vermiştim. Asusun serviside anakartla hard diski değiştirmişler. Ancak servisteki elemanlar hiçbir şeyin sürücüsünü yüklememiş. Gerekli olan birkaç sürücüyü yükledim. Ancak;
ışıklı klavyemin ışıklarını ne yaptıysam yakamadım. Asusun sitesinden bütün gerekli sürücüleri yükledim ama gene olmadı. Lütfen bi yarım edin arkadaşlar.
Bilgisayarın modeli Asus ux32vd r3001v
Hakkında
Hakkımda:
3d26999514fb562e2cf85cae5b0a8f9a_cropped_64.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.859
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 18.271 (Bu ay: 482)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.