Şimdi Ara

silecek marka tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
33.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banana tip RBW öneririm kesinlikle TUV belgeli müthiş bir silecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle BOSH
    ucuz mal alcak kadar zengin değilim

• Daha bugun babamın arabasınınkini değiştirdim parçacıdan 20 TL'ye bosch taktı iki paket açtı boyutlar farklı olduğu için canavar gibide siliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

yolum bauhausa düştüğünde bir çift bosch alacağım.. fiyatı ve sonucu buraya yazarım..

geçen yıl bimden aldığım ucuz silecek daha ilk taktığım anda berbat sildi.. takmadığım tekini iade ettim..

Bauhaus'ta Blue Ice marka muz tipi silecekler var daha öncede kullanmıştım şimdi yine onlardan aldım gayette iyi tavsiye ederim..
  • buradaki yazılan tavsiyelere uydum gittim bosh marka silecek aldım
    gayet başarılı şiddetle tavsiye ediyorum
  • Önceki sileceklerim blue ice idi memnun kalmadım bosch aldım harika alacağım tek markadır herkese tavsiye ederim

• Ucuz bişi RBW
    İyi Bişi Silbak
  • Benim silecekler de iyice bozuldular. sqbahki yagmurda deli ettiler beni. gacir gucur gittim yolda yukari kalkarken aldigi tum suyu camuru geri inerken cizgi cizgi birakiyor. bi ses cikariyor sormayin. bosch marka bakicam artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Benim silecekler de iyice bozuldular. sqbahki yagmurda deli ettiler beni. gacir gucur gittim yolda yukari kalkarken aldigi tum suyu camuru geri inerken cizgi cizgi birakiyor. bi ses cikariyor sormayin. bosch marka bakicam artik.

Bosch'un iki versiyonu var biri Aerotwin diğeri Eco'lu bir şey. Aerotwin çok çok başarılıdır ama Eco olan model piyasa malı bir şey. illa bosch alacaksanız aerotwin dışında almayın.

benim ilk tercihim Silbak markası ama. harika silecekler üretiyor, birçok markanın direk fabrikasına mal veriyorlar. üstelik yerli üretim, yerli şirket. çok sessiz oluyor ve camları kesinlikle çizmiyor. yumuşaklığını uzun süre koruduğu için ömür sıkıntısı da yaşamıyorsunuz.

kısacası aerotwin veya silbak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Benim silecekler de iyice bozuldular. sqbahki yagmurda deli ettiler beni. gacir gucur gittim yolda yukari kalkarken aldigi tum suyu camuru geri inerken cizgi cizgi birakiyor. bi ses cikariyor sormayin. bosch marka bakicam artik.

Bosch'un iki versiyonu var biri Aerotwin diğeri Eco'lu bir şey. Aerotwin çok çok başarılıdır ama Eco olan model piyasa malı bir şey. illa bosch alacaksanız aerotwin dışında almayın.

benim ilk tercihim Silbak markası ama. harika silecekler üretiyor, birçok markanın direk fabrikasına mal veriyorlar. üstelik yerli üretim, yerli şirket. çok sessiz oluyor ve camları kesinlikle çizmiyor. yumuşaklığını uzun süre koruduğu için ömür sıkıntısı da yaşamıyorsunuz.

kısacası aerotwin veya silbak :)

Tsk.ler . Dediklerinize bakicam.

• sabah yağmurda silecekler yine ses yapınca ve silmeyince cıldırdım.. 2 ayda bir silecek değiştirmek yerine gittim bosch aldım bu gün..

normalde cifti 20 tl falan ama işte iki ay dayanmıyor... bende 60 tl ye bosch muz tipi silecek aldım..

başta fiyat tuzlu gibi geldi ama arabayı alalı 1 yıl oldu 3 defa silecek değiştim :D 20 tl den zaten 60 tl yapıyor.. bende iyi olsun pahalı olsun dedim..

bakalım inş en az bir yıl kullanırım :D
  • 2 aracımdada hella kullanıyorum ses yok çok rahat ama ölçüsünün tam uyması gerekiyor
  • Bosch Aerotwin almıştım. 1 yılda perte çıktı. Çok buğulu ve atlayarak yarım yamalak siliyor. Parasının hakkını veren daha ucuz ama işini iyi yapan silecek tavsiyesi olan var mı?

• bosch aerotwin kullanıyorum 1 senedir. açıkçası ses filan yapmıyor, iyi de siliyor. ilk günkü kadar iyi silmiyor ama işimi görüyor..
  • Beyler bendeki Aerotwin silerken cam yüzeyi ile temas halindeyken çatırtı çıtırtı gibi sesler geliyor. Ama gıcırtı yok. Sanırım silecek lastiğinin kayganlığı iyice azaldı veya acaba cam yüzeyi pürüzlü olduğundan mı bu sesler geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Ekim 2017; 21:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler bendeki Aerotwin silerken cam yüzeyi ile temas halindeyken çatırtı çıtırtı gibi sesler geliyor. Ama gıcırtı yok. Sanırım silecek lastiğinin kayganlığı iyice azaldı veya acaba cam yüzeyi pürüzlü olduğundan mı bu sesler geliyor?

tek çaresi değişim. bu tür silecekler çok kısa sürede ömrünü tüketiyor aynen %130 %110 fazla ışık veren ampuller gibiler.

silecek konusunda swf markasını tek geçerim üzerine silecek üreten firma daha görmedim. swf bir yana diğer firmalar bir yana
  • Merhaba bir şey danışacağım arabamın sileceklerini değiştiricem sürücü 650 mm yolcu 400 2015 cıkışlı aracım yeni yani direk lastikleri değiştirsem olur mu maliyeti ne kadardır?

• Ben aliexpressten silecek lastiği aldım 650x2 gönderdiler muz sileceklerinkiyle değiştirdim çokta güzel oldu tabi ne kadar dayanır onu zamanla bakıp göreceğiz maliyet 5 tl

• Bim' e bu zamanlar tanesi 3 liraya gelen muz sileceklerden daha iyisi yok.

HB' nin kampanyasından yine aynı fiyata başka marka muz silecek aldım 6 ay sonra yoğun iz bırakmaya başladı.

Tekrar Bim sileceği takacağım.

• Sileceğin tekine 5 liradan fazla veren parayı çöpe atıyordur. En kralını alsan Türkiye şartlarında 1 yıl idare eder.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.