Şimdi Ara

Şiirlerimi internette nasıl yayımlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amatör olarak yazıyorum ve büyük keyif alıyorum. Blog mu kurmalıyım sizce internet işlerinden anlamam pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blog kurabilirsin.

• Buraya yaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akrostiş yazsana bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scandinavia

Blog kurabilirsin.

Hocam elimde yuzlerce siir var.
    Haftada bir atabilirim bloga.
    Calinma gibi bir durumdan korkuyorum, adamin teki toplar butun siirleri kitaba kendi yazmis gibi verir. Veya baska sekilde calinabilir. Yani blog kurarsam, siirin telif haklari vb. icin ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

quote:

Orijinalden alıntı: Scandinavia

Blog kurabilirsin.

Hocam elimde yuzlerce siir var.
    Haftada bir atabilirim bloga.
    Calinma gibi bir durumdan korkuyorum, adamin teki toplar butun siirleri kitaba kendi yazmis gibi verir. Veya baska sekilde calinabilir. Yani blog kurarsam, siirin telif haklari vb. icin ne yapmam gerekiyor?

Wattpade bak bi cok populer

• Antoloji.com?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blogger yaz açbi blog yaz

Telif hakki diye bisey yok.

Çok korkarsan çalınmasından , yayınlamayacan . başka cozum yok. Emme zaten senin şiirini kim neden çalsın.Para için şiir yazan zaten şair değildir. E o zaman çalmazda yani...

• Para icin siir yazan sair degilmis takam kafana. EMEK DENİLEN BİR SEY VAR. Hocam ayrica kesin telif hakki edinmek icin bi sey vardir ama nasil yapiliyor ben bilmiyorum. Ama kesin vardir. İnternet ile beraber bu losans telif haklari da daha genel bi hal almis olmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Blogger yaz açbi blog yaz

Telif hakki diye bisey yok.

Çok korkarsan çalınmasından , yayınlamayacan . başka cozum yok. Emme zaten senin şiirini kim neden çalsın.Para için şiir yazan zaten şair değildir. E o zaman çalmazda yani...

Evet para kazanmak istiyorum gayet basit olay. Yazarken para icin yazmadim ama su an kazanmak istiyorum. O kadar emegimi heba edemem. En azindan getirisi olmali. Basarili oldugumu da dusunuyorum ben bu konuyu fikir almak icin actim.

• vesikalık resmin ile beraber gazeteye verebilirsin...
  • Aynı sıkıntı bende de var. Telif sorunu. İçerik varken hemde.

Paraya kıyıp herbir şiirin telifini alacan kitap çıkarıp. Sonra çalsalarda sorun yok.

www.telifhaklari.gov.tr/Genel-Sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

vesikalık resmin ile beraber gazeteye verebilirsin...

Guzel fikir.
    Buyuk ihtimal kitap cikaracagim en guvenilir yol.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Aynı sıkıntı bende de var. Telif sorunu. İçerik varken hemde.

Paraya kıyıp herbir şiirin telifini alacan kitap çıkarıp. Sonra çalsalarda sorun yok.

Okudum biraz daha arastiririm, olmadi bu gece siirleri toplarim yarin giderim yayinevine bir sorup sorustururum. Paraya kiyacagim kesinlikle, maddi durumum kotu olmasina ragmen.

Edit : Nasil sanatcisin sen paragoz diyenler icin, yazani yazan anlar. Gorundugu kadar kolay bir is degil. Insan bir yerden sonra emeginin karsiligini istiyor. Yazmak istedigim icin yazmisimdir hep. Yazarken de para aklimin ucunda yoktu. Bugun soyle bir baktim ve yazilar baya baya birikmis. Dedigim gibi emeginin karsiligini istiyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 20 Şubat 2016; 0:55:28 >

• blog aç hocam. düşündüm de, her şiiri bir fotoğraf ve altında şiir olarak paylaşsan şık olurdu.

arkaplan da siyah gibi.. mmhmh enfes

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Aynı sıkıntı bende de var. Telif sorunu. İçerik varken hemde.

Okudum biraz daha arastiririm, olmadi bu gece siirleri toplarim yarin giderim yayinevine bir sorup sorustururum. Paraya kiyacagim kesinlikle, maddi durumum kotu olmasina ragmen.

Edit : Nasil sanatcisin sen paragoz diyenler icin, yazani yazan anlar. Gorundugu kadar kolay bir is degil. Insan bir yerden sonra emeginin karsiligini istiyor. Yazmak istedigim icin yazmisimdir hep. Yazarken de para aklimin ucunda yoktu. Bugun soyle bir baktim ve yazilar baya baya birikmis. Dedigim gibi emeginin karsiligini istiyor insan.

Dostum oyle diyenlere bakma. Hic bir sanatci yapitini imzasini atmadan bitirmez. Kayginiz para kazanmak veya baska bir sey degil, emeginizin calinmasidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mehmet ali erbilin programlarinda

• -DeathMark- kullanıcısına yanıt
    Eğer o tür blog açarsan veya kitap çıkarırsan takip eder veya kitabını satın alıp okurum. Para için yapılmaz diyenlerede bakma bu hayatta paran olmadan hiçbir şey yapamazsın..
  • pdf formatında e-kitap olarak internet ortamında satabilirsin. şöyle bir kaç tanesini örnek olarak youtubeta kanal açıp orda video şeklinde yayınlarsın beğenenlere para karşılığında kitabın indirme linkini verilsin. google driver bu iş için çok uygun.
    ama telif haklarını almalısın gene de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.