ya hocam rütbene yazık ya. sen bunu yanlış bi programda açtığın için bu karakterler çıkmış b görüntülerden bişi çıkmaz uygun program la denemen lazım o açmaya çalıştığın şey neyse
ne bu ya.dönem ödevi filan mı.niye okumak için çırpınıyosun ki. götür bi tercumana
ben size sordum ki bu yazıyı nasıl okuya bilirim.yazı türkçedir.bu forumda gevezelik yeri deyildir.bu olay sizin de başınıza gelebilir.
nasıl bu yazı Türkçe anlamadım valla.Nerde karşılaştığını söylersen belki daha iyi yardımcı olabiliriz.
Bunu hangi programla açtınız? Bir de açmaya çalıştığınız bu dosyanın uzantısı ne?
Abii yazıklar olsun yaa biz burda yazıya bakıpp nasıl okuyacağını nasıl soylicez bole bi sorumu var arkadasın dediği gibi rutbene yazık....lagalugayla mı yaptn bu kadar messajıı sen ne yaptın bi anlatsan bi exe yi alıp notepade mi attın... eğer butun text editorlerle denediysen ve hep boleyse bunun text olması imkansız....
kardeş insanlar arasında ayırım yapma diyarbakarlısıda edirneliside vanlısıda hepsi bizim kardeşimiz. bu ülkeyi beraber kurtardık, beraber yaşayacağız ve beraber yaşatacağız. lütfen böyle ifadelerden kaçınalım arkadaşlar. gelin güçlerimizi birlerştirelim ve bu ülkeyi daha iyi nasıl yarınlara taşıyabiliriz onu düşünelim ve çalışalım.
hocam yazı konusunda da, büyük ihtimalle bir .dll uzantısını notepadde açmışsın ve otomatik olarakta program bu komutları kendi diline çevirmiş ve anlaşılmaz karekterlerle ifade etmiş. olay bu.
Adobe Reader la dene .
terbiyesizlik yapma. şikayet ediyorum seni.
quote:
Orjinalden alıntı: acy78
quote:
Orjinalden alıntı: alia
ben size sordum ki bu yazıyı nasıl okuya bilirim.yazı türkçedir.bu forumda gevezelik yeri deyildir.bu olay sizin de başınıza gelebilir.
diyarbakırlısın heralde kardeş, veya en azından o civardan birisin. yazıda bile adamlar aynı konuşuyor be."BEN SİZE SORDUM Kİ"
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
quote:
quote:
diyarbakırlısın heralde kardeş, veya en azından o civardan birisin. yazıda bile adamlar aynı konuşuyor be."BEN SİZE SORDUM Kİ"
arkadas diyarbakırlısın derken genelde o taraflarda bulunan insanların biraz cahil olmasından kaynaklanan bi sozdur batıda bu cok kullanılır... bu kadarr onemsiyeceğinizi sanmamıştır...tabii hoş bi soz olmasada arkadas gercekten diyarbakırlı galibaa soruya bakarmısınızz......
bu yazıyı degilde saana gelen maili aç sonra görünüme gel dil kodlomasını iso yada iso turkçe seç okursun
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
quote:
quote:
ne diyorsun sen ne terbiyesizliği be ben gerçekten merak ettim diyarbakırlı mı diye. Öğretmenim benimde tayinim diyarbakır a çıktı ve 1 haftadır buradayım, burdakilerin konuşma şekli çok garip geldi bana cümle kuruş şekilleri çok farklı benm dikkatimi bu çekti bunda senin kızacağın ve beni şikayet edeceğin ne var. ayrıca senden terbiye öğrenecek yaşı çoktan geçtim
Encrypt edilmiş bi metine benziyo hangi programla yaplıp şifresini bilmeden okuman imkansız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme