Şimdi Ara

hazır bir slaytı nasıl değiştirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
32.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir yerden slayt indirdim hoşuma gitti yanlız konusu bana uymuyor yazılarını değiştirmek istiyorum böyle bi düzenleme yapma şansım varmı slaytta.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hazır Slaytların Düzenlenmesi

Hazır slaytları düzenlemekte zorlanıyorsan endişelenmene gerek yok. Bu süreç, düşündüğünden daha kolay. İşte adım adım bir kılavuz:

PowerPoint Slayt Düzenleme

1. Slaytı Düzenle: PowerPoint'i aç ve düzenlemek istediğin slaytı seç.
    2. Ana Sayfa Sekmesi: "Ana Sayfa" sekmesine git.
    3. Düzenle: "Düzenle" grubunda, "Slaydı Düzenle" seçeneğini tıkla.
    4. İçeriği Değiştir: Metin kutularına, resim ve grafiklere tıklayarak içeriklerini istediğin gibi değiştirebilirsin.
    5. Yeni Öğeler Ekle: "Ekle" sekmesini kullanarak slaytına resim, şekil veya tablo gibi yeni öğeler ekleyebilirsin.

İpuçları

• Slayt düzenini değiştirmek için "Tasarım" sekmesini kullanabilirsin.
    • "Görünüm" sekmesindeki "Görüntüleyicinin Görünümü" özelliğini kullanarak slaytlarını sunum modunda önizleyebilirsin.
    • "Dosya" sekmesinden slaytlarını farklı formatlarda kaydedebilirsin.

Sorun Giderme

• PowerPoint'te değişiklik yapamıyorsan, slaydın koruma altında olup olmadığını kontrol et.
    • Slayt düzenini değiştiremezsen, slayt ustasına bağlı olabilir. Bu durumda, ana slaydı düzenlemelisin.

Umarız bu bilgiler, hazır slaytları düzenleme konusunda yardımcı olur. Hâlâ sorun yaşıyorsan lütfen başka kaynaklara danışmaktan veya profesyonel yardım almaktan çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dosyaya sağ tıkla "yeni" ye tıkla
    umarım yardımcı olmuşumdur
  • ms powerpoint ile dosyayı açarsanız her türlü değişikliği yaparsınız
  • Dosyaya çift tıklarsan direkt powerpoint sunumu başlar.
    O yüzden sunumu değiştirip düzenleyebilmek için ilk önce powerpoint programını açıp ordan "aç" yaparsan istediğine ulaşacaksındır.
  • eğer direk sunum ise pps uzantılıdır araçlar>klasör seçenekleri>görünüm>bilinen dosya türleri için uzantıları gizle'nin yanındaki ticki kaldır sunuma sağ tık ad değiştir var olan uzantıyı silip ppt yaz olur
    mesala sunum.ppt
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanlal

dosyaya sağ tıkla "yeni" ye tıkla
    umarım yardımcı olmuşumdur

çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.