Şimdi Ara

sigarayı bırakanlar gelin bi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıldır hergün bi paket sigara içiyordum 6 gün önce bıraktım sigarayı.Şimdilik herşey yolunda krize falan girmedim ama ağzımın içinde çok kötü ekşi - acı bi tat var ne yaptıysam ne yediysem geçmedi ağzımın içi zehir gibi.Bu his kaç gün daha sürecek hiç bir şeyden tat alamıyom bırakan arkadaşlar yardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hsngencer

Su mereti para verip iciyorsunuz ya helal olsun.

kardeşim bende dumana para verdiğimi anlayıp bıraktım ama şu an kötü durumdayım tecrübeli arkadaşlardan yardım istoyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=EwGFS5SE6m4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zora43 -- 19 Şubat 2013; 16:39:02 >

Orijinalden alıntı: hsngencer

Su mereti para verip iciyorsunuz ya helal olsun.

+195415456454

Orijinalden alıntı: edutreader

bunu izle

https://www.youtube.com/watch?v=EwGFS5SE6m4

zaten bu videoyu izleyip bıraktım o adamdan Allah razı olsun daha önce de bırakmıştım ama geri başlamıştım bu video sayesinde birdaha başlamayı düşünmüyorum.Video da fiziksel olarak sigara içmek iştemezsiniz diyor bende tam tersi.Kafada bıraktım ama ağzım yüzüm dağıldı valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru_442

5 yıldır hergün bi paket sigara içiyordum 6 gün önce bıraktım sigarayı.Şimdilik herşey yolunda krize falan girmedim ama ağzımın içinde çok kötü ekşi - acı bi tat var ne yaptıysam ne yediysem geçmedi ağzımın içi zehir gibi.Bu his kaç gün daha sürecek hiç bir şeyden tat alamıyom bırakan arkadaşlar yardım.

2 Ay oldu galiba bırakalı 7 senedir sigara içen birisiydim fakat bir kere bile aramadım sigarayı havaya para üflemekten başka birşey değilmiş.

Sana tavsiyem aman hocam ne olursa olsun tekrar bulaşma ilk zamanlar alışkanlığın olduğu için elin gidiyor sigaraya sadece, istediğinden değil yani alışkanlık sonradan alışıyorsun pek sorun olmuyor tüm iş sende.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Agzini bos tutma hocam ayni sikinti bendede var ben birakali 3 hafta oluyor bogazim ve agzim bildigin les gibiydi surekli biseyler yiyerek geciriyorum bide mazallah sigara icme istegin gelirse gecene kadar su ic yudum yudum

Orijinalden alıntı: mrMAST3R

Agzini bos tutma hocam ayni sikinti bendede var ben birakali 3 hafta oluyor bogazim ve agzim bildigin les gibiydi surekli biseyler yiyerek geciriyorum bide mazallah sigara icme istegin gelirse gecene kadar su ic yudum yudum

bende öyle yapacam artık su ve sakız a devam.Şu an senin durum nasıl yani 3 hafta sonunda

Her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortaktır. "Mustafa Kemal ATATÜRK''
  • _____________________________

• yaw bende bırakmak istiyorumda bırakırsam ne yaparım onu bilmiyorum günde ilk içtiğim sigara istediğimden diğerleri hep alışkanlıktan oluyor.
  • Bende sabah bırakıyorum akşam tekrar bakkala inip alıyorum

Orijinalden alıntı: sukru_442

quote:

Orijinalden alıntı: mrMAST3R

Agzini bos tutma hocam ayni sikinti bendede var ben birakali 3 hafta oluyor bogazim ve agzim bildigin les gibiydi surekli biseyler yiyerek geciriyorum bide mazallah sigara icme istegin gelirse gecene kadar su ic yudum yudum

bende öyle yapacam artık su ve sakız a devam.Şu an senin durum nasıl yani 3 hafta sonunda

hocam her aksam kosmaya calisiyorum ve onceden yururken bile ustumden terler akardi aradaki farki gorunce sigaraya lanet ettim . Ama gecenlerde arkadas uzatti bi marlbro yarisinda atinca hepsi dona kaldi :) sana tek onerim spor yap hocam etrafindakilerden oyle tepkiler alicaksin yuzune kan gelmis, yuzune nur inmis vs :d

• Sigara birakilmaz hocam ara verilir

• 5-6 ay içmek için içtim ağız tiryakisi mi neyse artık hoşuma gidiyordu bağımlı olmadığıma emindim arkadaşlarla da iddiaya girdik içersin içemezsin olayına 2 haftadır içmiyorum 3 gün önce paket aldım bira içeceğim zaman yanında yuvarlansın diye içemedim içmeyen birine nasıl pis kokar boğucu etki yaparsa bana da aynı oldu şuan 12-13 tanesi duruyor zulaya koydum şuan için içmeyi de düşünmüyorum

özet:bağımlı değilmişim.sizde bitiyor yani
  • 10 Ocak 2010 saat : 15:30 da bıraktım sigarayı 10 sene sonunda. O bahsettiğin krizler hala geliyor. Malesefki nikotin tiryakiliği en yüksek bağımlılık seviyesine sahip madde.
  • naneli olips at hem fena yakıyor ağzını hemde kokmaz ardından sakıza devam
    Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız...Hepimiz heba oluyoruz...Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş...Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz...Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız...Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık...Bizim savaşımız ruhani savaş... Ve bunalımımız kendi hayatlarımız...

• nereye bırakıyoruz ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.