Şimdi Ara

İntibak Eğitiminde Ne Yaparız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
28.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Astsubaylık için okula gitme durumum var ve şunu merak ediyorum. İntibak eğitiminde neler yapılır?

• Tabiri caizse 1 ay anandan emdiğin süt burnundan gelecek

Tecrübe konuştu, yabana atma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Ne gibi şeyler? Biraz anlatır mısın

• Hocam biri kafani tutuyo yere bi kap koyuyorlar, komutan ıkın diyo o kap dolana kadar sürec devam ediyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ASSKIMM

Ne gibi şeyler? Biraz anlatır mısın

Yat kalk sürün koş çök kalk

Fiziki olarak çok zorlanacaksın

• Seni kopekbaligina baglayip okyanusa atiyorlar 1 ay geçirmen gerekiyo kopek baligiyla .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstat biz insanlar için olanı diyoruz, seni başka yere aldılarsa bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    alışacağız illaki hocam. şimdiden antrenmanlara başlamaya çalışıyorum ısınma turu misali ki intibakta bırakmayayım diye. bu yüzden soruyorum. siz de mi eğitime gitmiştiniz? bıraktınız mı devam mı ettiniz ne yaptınız siz?
  • Fiziksel olarak çok zorlanacaksın gerçi kış mevsimine denk geliyorsa intibak o kadar sıkıntı olmaz.İntibakta önemli olan psikoloji bence belli bir zaman sonra sinirler harap oluyor dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

Fiziksel olarak çok zorlanacaksın gerçi kış mevsimine denk geliyorsa intibak o kadar sıkıntı olmaz.İntibakta önemli olan psikoloji bence belli bir zaman sonra sinirler harap oluyor dikkat

mart ayında başlayacağız Allah nasip ederse. Tavsiyeleriniz nelerdir? psikoloji nasıl zorlanıyor? başınızdan geçenlerden, bildiklerinizden biraz bahseder misiniz rica etsem. Teşekkürler
  • ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    Bizim intibak haziran-temmuz gibi olmuştu diye hatırlıyorum yani baya sıcaktı mart ayı sizin için iyi olmuş.Psikolojini şöyle zorlarlar.Daha önce askeriye gibi bir ortam görmediğiniz için(bizde görmemiştik) sürekli birilerinin size emir vermesi,bağırması,hakaret etmesi,fiziksel olarak zorlanacağınız şeyler yaptırması(yat,kalk,sürün vb.) ve sürekli aynı şeyleri yapmak bir zaman sonra sinirleri harap ediyor.Biz 40 gün civarı yapmıştık intibak eğitimini 40 gün hiç çarşıya çıkmamıştık.İntibak bitipte ilk çarşıya çıktığımda psikolojik olarak gerçekten zorlanmış olduğumu fark etmiştim.Tabi bu herkes için aynı değil biz okulun en manyak komutanlarının olduğu bölüğe düşmüştük( ) benim daha doğrusu tüm bölüğün zorlanması birazda ondandı ayrıca herkesin yapısı bir değil belki intibakta beni yıpratan şeyler size çocuk oyuncağı gelir

• peki şuan ne yapıyorsunuz? astsubay mısınız? Birde fiziksel olarak iyi değilim ama babam şuan milli savunma bakanlığında, daha önceden de askerlik şubesinde görev yapmıştı. tanıdığımız komutanlar vs. var yani az çok askeriyeyi biliyorum. çok içine girmedim ama az çok aşinayım olaylara. birde hakaret derken bunun derecesi nedir? birisi ana bacı sövüyorlar gibisinden şeyler yazmış ama ben açıkcası o tür şeylere inanmıyorum ama onun haricinde salak, gerizekalı gibi kelimeler kullanacaklardır, bunu tahmin ediyorum.
  • Askerlik nosyonunu kazanıp kazanamayacağına bakılacak baya zorlayacaklar.

İnşallah bende yazın alt devre olarak geliyorum :D
  • quote:

alışacağız illaki hocam. şimdiden antrenmanlara başlamaya çalışıyorum ısınma turu misali ki intibakta bırakmayayım diye. bu yüzden soruyorum. siz de mi eğitime gitmiştiniz? bıraktınız mı devam mı ettiniz ne yaptınız siz?

Ben devam ettim
    Oraya girince bırakmak olmuyor artık.
    Zaten bırakmayı aklının bir köşesine yazmışsan hiç gitme boşuna
  • bu kara harp okulu başvuruları falan ne zaman başlıyor bu yıl sınava giriyorum da ?
    çok teşekkür ederim. Allah'ın izniyle ben de bırakmayı düşünmüyorum. o üniformayı giyip mesleğimi hakkıyla yapmak istiyorum
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    onları açıkcası tam bilmiyorum araştırırsanız internette bulabilirsiniz muhtemelen. ayrıca sosyal medyada ilgili gruplar var oralardan da yardım alabilirsiniz. MSB nin sitesini de takip etmenizi öneririm
  • quote:

onları açıkcası tam bilmiyorum araştırırsanız internette bulabilirsiniz muhtemelen. ayrıca sosyal medyada ilgili gruplar var oralardan da yardım alabilirsiniz. MSB nin sitesini de takip etmenizi öneririm

sen şimdi ne intibakına girceksin onu anlamadım ben
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    konuya yazmıştım hocam. eğer son aşamayı da geçersem astsubaylık için gireceğim. geçtiğimiz dönemin subay alımları bitti. şubatta eğitimlere başlanacak.
  • quote:

çok teşekkür ederim. Allah'ın izniyle ben de bırakmayı düşünmüyorum. o üniformayı giyip mesleğimi hakkıyla yapmak istiyorum

Allah yardımcın olsun
    Bize nasip oldu
    Sana da nasip olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.