Şimdi Ara

SİGARA İÇMEYE ÖZENİYORUM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİNDE TEK BEN SİGARA İÇMİYORUM. YAŞIM 17 - ANNEM BABAM SİGARA İÇİYOR. RAP DİNLİYORUM. RAPÇİLERİ GÖRÜYORUM SİGARAYLA KEYİF HALİNDE. SİGARA İÇENLERDE DAHA TAKMAMAZ HAVASI GÖRÜYORUM VS... NAPAYIM YA

• iç iç iyi gelir bitanede ben yakam bari
  • ne b.k yersen ye
  • sigara içeceğine bok çek daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 30 Haziran 2008; 22:22:50 >
  • alaka yok kardeşim içme sen boşver onları onların sana özenmesi lazım senin onlara değil
  • sen farklı ol İÇME
  • zıkkım iç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Çok çay içiyorum..
    13 yıl önce açıldı
    Evde nerde sigara içebilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

sen farklı ol İÇME

kesinlikle katılıyorum
  • oda senin farkın..
  • Onlar sana özensin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

zıkkım iç

• adamlar bırakmaya calsıyo sen içmeye calısıyon onlar içsin bırak geberecek sen degilsin onlar sigaraya vercen parayı biriktirsin istedigini alırsın
  • http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.emrahca.com/wp-content/sigara1.jpg&imgrefurl=http://www.emrahca.com/saglik/bugun-sigarayi-birakiyorum.html&h=581&w=745&sz=61&hl=tr&start=1&tbnid=Dn97qsLsqDoeAM:&tbnh=110&tbnw=141&prev=/images%3Fq%3Dsigara%26gbv%3D2%26hl%3Dtr%26sa%3DG

Şu linke tıkla.

En alttaki bebeğin suratına iyice bak.

Sonra buraya gel ve kararını söyle

Ayrıca buy konunun adı "içkiye özeniyorum" olsaydı millet içki markaları tavsiye etmeye başlamıştı bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duff -- 30 Haziran 2008; 22:42:10 >

• 30 yaşında tık nefes olmak, 34 ünde bacaklarında ağrılar hissederek acaba damarlarım mı tıkanıyor korkusu yaşamak, Kötü kokmak, günde bir paket hesaplarsan en az 100 ytl gereksiz masraf etmek, Sperm kalitesinde azalma vedaha niceleri gibi inanılmaz yararları olan sigaraya hemen başla istersen.
    Bak kardeşim kendimi zeki bir insan zannederdim ama dünya üzerinde yaşayan en büyük salaklardan biriyim sırf sigara içtiğim için. Her gece bırakıyorum hem de büyük hırsla ve sabah ilk iş tekrar başlıyorum. gözünü seveyim başka şeye özen, icat edenin Allah cezasını versin.
  • iç özenti
  • bak paran bolsa iç[tabi kendine zarar vermek istiyorsanda] ama paran yoksa ve fazla sıkıntın yoksa içme

BEN İÇİYORUM PARA YETİŞMİYOR ALLAH'TAN O KADAR PAHALI BİŞİ İÇMİOMDA CEBİMDE YİNE BİRAZ PARA OLUYOR
  • Hayatın boyunca sakın ağızına bile değidirme.Bir fıttırayımdan bağımlı olunuyor zaten.Sakın özenme.Şuan ki gençliğin sorunu bu.Özenerek birşeyler yapması.Sen onalr değilsinSen sensin Onlar gibi olma.Olan sana olurRapçilerle falanda takılma.Her pisliği onlardan özenirsin.Rap dinle ama sakın ortalıkta rapçilerle dolaşmaO zıkkımı bir içine çekersen geri dönüşümü olmaz.En iyisi google'a sigaranın zararları yaz.Kararın değişecektir zaten

• yürü git kendine özenecek başka birşey bul.

• Ben 19 yaşındayım, çevremde herkes içiyor hemen hemen. Annem, babam, amcam... Arkadaşlarımdan da içen var mesela halı sahaya gidiyoruz onlar 5 dakika koşuyor nefes nefese kalıyorlar ama ben hemen yorulmuyorum.

Ayrıca iğrenç bir kokusu var içmeyi bırak kokusundan bile tiksiniyorum...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.