Yüzbaşı
03 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 80 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Herkese merhaba.

40 45 bin tl civarlarinda 4070ti li sistem tavsiyesine ihtiyacim var.

Monitor, klavye, mouse a ihtiyac yoktur.

Arkadaşlar merhaba. 30 yaşındayım şu an, tecilim bitti. Askerlik şubesine başvuru yaptığım zaman hemen gider miyim yoksa celp dönemini mi beklerim? 30 Kasim'a kadar olan başvurular bildiğim kadarıyla Şubat ayında askere alınıyor. Uzun zamandır net bir bilgi almaya çalışıyorum ama bununla alakalı herhangi bir bilgi bulamadım. Yani şöyle diyelim ben bu hafta askerlik başvurusu yaparsam, gidişim ne zaman olur? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
arkadaşlar merhaba 2500 lira bütçem var ve bu işlerden uzun zamandır uzak kaldım. bu bütçeye uygun Fifa 19 gibi oyunları oynayabileceğim sistem tavsiyesinde bulunur musunuz? şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba. Samsung NP270E5E-X01TR model dizüstü bilgisayarım harici ekran kartını bir türlü görmüyor. Denemediğim yol kalmadı fakat, driver kurulumu yapmaya çalıştığımda donanım yok mesajı alıyorum. Oysa ki bu modelde GT710 Harici kart bulunuyor.
Cihazım bu.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-np270e5e-x01tr-15-6-core-i5-3230m-2-6-ghz-8gb-750gb-laptop-1104631.html#teknik-bilgiler

Bu sorunu nasıl çözebilirim? İçinde kurulu olarak Windows 8 ile gelmişti, format sonrası kart kurulumunu yapamadım. (Windows 7 ve Windows 10 ile denedim ama bir türlü olmadı)
merhabalar,

solidworks ve render için kullanılacak bir pc'ye ihtiyacım var. 5000+200 liraya önerebileceğiniz sistem tavsiyeleriniz nelerdir? Monitör dahil olmayacak. Teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-aegis-090eu-core-i7-6700-3-4-ghz-16-gb-1tb-256gb-6-gb-nvidia-gtx1060-win10.html ayrıca bunu tavsiye eder misiniz? toplama mı daha iyi olur.
merhaba, elimizde fotodaki gibi bir sistem var. buna yeni bir ekran kartı istiyoruz. Grafik tasarımı yapılacak ve güçlü bir kart istiyoruz. Bu sisteme takılabilecek en iyi ekran kartı nedir? Ne önerirsiniz?

önereceğiniz ekran kartına göre değiştirilebilecek bir parça mevcut mu? onu da yazabilir misiniz?

Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve benzer fiyat aralığında kararsız kaldığım 2 cihaz var. Htc Desire 816 ve Huawei Ascend G7. Benim için önemli olan kamera performansı ve custom rom çeşitliliği. Sizce hangisini almalıyım?
Arkadaşlar telefonu çerçeve kalkması yüzünden garantiye vermeden önce s-off konumundan s-on konumuna almaya çalışırken telefon brick olmuştu. Garantide anakartı değiştirdiler fakat şimdi malum yöntemle bootloader yüklenmiyor telefona. Stock rom çok kısıtlı ve bazı noktalarda fıttırma aşamasına getiriyor insanı.

Anakartı değişen telefona malum yöntemle bootloader yüklenmediği için custom rom yükleme işlemini gerçekleştiremiyoruz. Bunun çözümü var mı?
Arkadaşlar aylardır sorunsuz oynadığım Fifa 12'yi format sonrası kurmaya çalıştığımda, Origin'de log in olduktan sonra ilginç şekilde product key girmemi istedi, product key girdiğimde ise "The product code you entered is not valid. Please confirm that the code has been entered correctly" şeklinde bir ileti alıyorum. Kaç kez kurdum önceden hiç böyle bir sorun olmamıştı. Bu neden olabilir? Yaklaşık 1 saattir araştırıyorum ama bununla alakalı tek bir yardım bulamadım internette. Bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
....
Hakkında
Meslek: Fuar/Organizasyon
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Sistem
Otomobil
Ford
Mobil cihaz
Samsung
Mobil cihaz
Huawei
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Klima
Klima
Ses Sistemi
Altec Lansing
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.393
İkinci El Bölümü Mesajları: 175
Konularının görüntülenme sayısı: 61.757 (Bu ay: 598)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.