Şimdi Ara

SİGARA İÇMEYE ÖZENİYORUM :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gordon01

SİGARA İÇMEYE ÖZENİYORUM :(

soldaki daha bi samimi sanki...
  • Bak ben sana sigarayla tanışma hikayemi anlatayım... İlk önce çok merak ettim ben de ya dedim herkes içiyor güzel bişeye benziyor denemeliyim dedim kendi kendime. Bir gün annemin sigara pakedinden 1 tane alıp yakacaktım ve çakmak bile bulamadım Sonra ocakta yaktım ilk içtiğimde boğazım yandı koydum devam devam dedim bitince bu meret içilirmiymiş dedim ve bir daha içmem dedim. 1 saat sonra arkadaş geldi yeni paket almış şeytan dürttü beraber içtik 4-5 tane tamam bu sefer bitti dedim. Ondan sonra da arkadaşla kurstan kaçıp onlarda içtik 7-8 tane. Ve son olarak Çelebihan'a gittik orada da yaktık 4-5 tane ondan sonra da hiç içmedim. İyiki de bir daha içmedim çok mutluyum şu an. İçerken hep içimde bir sıkıntı oluyordu sakın başlama diyorum...

• Diyelimki başladın dışarda içiyorsun ama evde içmiyorsun eve geldin annen baban kardeşin ablan abin hoşgeldin diye sana yaklaşyor veya sarılıyor ama sen sigara içmişsin ve onlarla yakın temas halindeyken içinde tereddüt var acaba anlarlar mı diye bunun duygusu o kadar kötü bişeydirki onları öpüp koklayamamak o kadar koyarki kız arkadaşımın bana sigara kokuyosun demesi öyle vuruyordu ki bana bunları yaşamak güzel değil dimi umarım kendi kararını en iyi işekilde verebilirsin
  • beyinsiz misin nesin anlamadın 17 yaşında olduğuna inanmıyorum
  • Yasak kardeşim 17 yaşındakiler sigara falan içemez.
    Başka özenecek şeyler bul kendine, aklına sigara gelmesin bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİNDE TEK BEN SİGARA İÇMİYORUM. YAŞIM 17 - ANNEM BABAM SİGARA İÇİYOR. RAP DİNLİYORUM. RAPÇİLERİ GÖRÜYORUM SİGARAYLA KEYİF HALİNDE. SİGARA İÇENLERDE DAHA TAKMAMAZ HAVASI GÖRÜYORUM VS... NAPAYIM YA

yaw saçmalama... ne istersen iç, drug hariç... ama sigara içme... bir nefes bile içme... senden çok ama çok büyüğüm... bir duman bile çekme...ikram eden arkadaşlarına bozuk at...kız... ama sakın içme...

• özentilikten başlıyacaksan hiç başlama
  • Bende lanet olası sigarayı bırakmak istiyorum, sakın sigaraya başlamak gibi bir hataya düşme kardeşim, bir tane içeyim bişicik olmaz, alışmam ben, tiryaki olmam filan, bu gibi şeylerle kendini avutup başlama sakın sigaraya, psikoterapi görüyorum sigarayı bırakabilmek için...
  • Başkası olma kendin ol böyle cok daha güzelsin
    ya gel bana sahici sahici ya da anca gidersin
    anasının kuzusu

• Özene özene buna mı özendin.
    Gökhan Özen hiç bişeye özenmiyo bak
  • Özendiysen dene.Dene bi daha özenmezsin.
  • Arkadasim açikçasi bana suan bi gerizekali goruntusu olustu senin hakkinda. Diyorsun ki isyerindekiler içiyor vs..

Benim çevremde içmeyen tek bir kisi bile yok. 9 aylik yegenim disinda. Okuldakilerden çok israr geldi, yine içmedim. Cunku zararini biliyorum. Bu zikkim yuzunden benim annem kalp operasyonu geçirdi. Içmedim, hiçbir zaman merak da etmedim. Eger biraz aklin varsa, o resimdeki amca gibi olmak istemiyorsan, diger resimdeki gibi bir bebegin olmasini istemiyorsan hiç baslama!...
  • sakın ha 1 dal dahi alma içme içirtme yoksa 1 dal içersin arkasından devamı gel gelir hiç şüphen olmasın sakın içme
  • Uyuz oluyorum şöyle özentilikten sigaraya başlayanlara, bizde içiyoruz ama kimseye artistlik olsun diye göstere göstere içmiyoruz. Çoluk çocukta millete hava atma merakı var, sanıyolarki sigara içince artist oluyorlar. Ciğerlerine bile çekmiyolar, çekip çekip üflüyolar. Sonrada "oo keşim abi, içiciyim abi " triplerine giriyolar
  • ben bırakalı 5 gün oldu ama mecburiyetten bıraktım çünki 5 sene evvel aort ameliyatı olmuştum 9 ay kana kana içtim bırakmak içmesi ayrı bi ölüm bırakması ayrı bi ölüm 5 gün bana 50 gün gibi geldi eğer içmeye devam edersem 3-4 sene içinde iyi şeyler olmucağını ve 18 yaşında olduğumun farkına vardım şuan içmeyenlere özeniyorum
  • Farketmez kendini normal hissediyorsan içebilirsin...
  • Saflık yapma şimdi sana maddi hiç bir tehlikesi yokmuş gibi geliyo ama 4 5 ay sonra pakete başlarsan günde 2.5 3.75 5 gibi miktarlar ödersin 1 ayda kaç gider sen hesapla...
  • saf mısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİNDE TEK BEN SİGARA İÇMİYORUM. YAŞIM 17 - ANNEM BABAM SİGARA İÇİYOR. RAP DİNLİYORUM. RAPÇİLERİ GÖRÜYORUM SİGARAYLA KEYİF HALİNDE. SİGARA İÇENLERDE DAHA TAKMAMAZ HAVASI GÖRÜYORUM VS... NAPAYIM YA

Saçmalama nesine özeniyosun kızdırma abicim beni ya benim yaş 24 bugüne kadar hiç özenmedim hiç içmedim sigara nasıl irade var sende ? Sigara içerek değil önemli olan sigara içmeden kendini kanıtlamandır... sigara içrek neyi kime kanıtlicaksın.... dışardan sigara içenler delikanlı yada artis yada karizmatik görünmüyo...

• Arkadaşım bu mesajı yazarken çok düşündünmü

Rap'ciler Sokakta ..tünü açıp keyif alsalar sende'mi yapacan, Özenme bu kadar, Bak Lise yıllarında Hazırlıkta bi bakiyim diye başladım hala içiyorum bırakamıyorum, Çok Lanet ötesi bişey tavsiye etmem, 1 tane'den bişey olmaz diye sakın deneme, Bak bu kadar kişi bu yüzden şuanda sigara içiyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.