Şimdi Ara

Sigara icmek disarda da yasak olmalı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
344
Cevap
1
Favori
37.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sokakta 2 yaşındaki oğlumla kaldırımda beklerken yanımdaki adamın sigara dumanına maruz kaldığimizda aynen başlıktaki cümleyi kurdum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki yediğimiz içtiğimiz herşey çok doğal da bi sigara kaldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu işlek kaldırımlarda herkesi kendi gibi duman müptelası sanan o dumanı saça saça gezen bencil ve empati yoksunu tiplerden nefret ediyorum!!! ulan kendini zehirliyorsun hadi anladık ama başkasını zehirleme hakkını nereden buluyorsun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 24 Kasım 2018; 21:33:49 >
  • Ohoo kardeşim iyicene azıttınız. Her şey bitti de milletin sigarası mı kaldı ? Dışarı çıkıpta soğan,sarmısak,terlemiş herkese zabıta ceza kessin o zaman sonuçta onlar da kişinin iradesi doğrultusunda yaptığı eylemler. Siz daha bu kafada her rahatsız olduğunuz şeyi ayrıştıracakcanız biz 1 arpa boyu yol alamayız bu kafa yapısıyla ben söyleyeyim
  • Halka acik kapali alan haric istedigim yerde icerim, sen de anca forum kosesinde aglarsin.
  • Arkadaşa hak veriyorum, Mecidiyeköy gibi yerlerde çalışanlar bilir caddelerde, metrobüs duraklarında, otobüs ve metro beklerken ne kadar duman yediğimizi anlatamam. Ben içmeyen biri olarak senin dumanını solumak hatta bu sebepten hasta olmak zorunda değilim. Siz tren gibi tüttüre tüttüre giderken üflediğiniz duman arkadaki insanın suratına vuruyor.
  • Off gene gelmiş donanımhaberin sigara içmeyen elite boyları. Ben sigaramı kimseye zarar vermeden içiyorum bundan sizene? İnsanların haklarına zevklerine dil uzatmaya ne kadar meraklısınız ya, yeter be bıktım sizin gibi insanlardan. Sigara içiyorum akılsızım kendime zarar veriyorum, sana ne? İnsanın ne yaşadığını başına neler geldiğini bilmeden aptal saptal yorumlar yapıp milleti küçümsemenizden sıkıldım. Adamın belki bir derdi var çareyi onda buluyor, en nihayetinde zevkli olduğunu düşünüyor içiyor. size ne?

• Bu haftaiçi işyerinde aynı durumu için tartıştılar. içmeyenler paket yok 100 200 olsun içenlerde bir sigaram var karışmayın muhabbeti sıktı artık.
  • Istek daha fazla artar heves ve istek yerine bir ihtiyaç gibi gelir o zaman içenlere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vallahi bu sigara yüzünden insanlarla kavga etme noktasına geldim adam yolda yürürken ceketimi yaktı aq çıldırdım adama saldırıcaktım yolda yürürken köşe bucak kaçıyorum sigara duman gelmesin diye millet müptezel olmuş aga sigara içmeseler harman kalıyolar.

• Sigara bagimliligi diye birsey yoktur. Insan isteyince birakiyor. Kendinizi kandirmayin acizliginize kilif uydurmayin. Paket bitince sigarayi birakin. Ben oyle yaptim 3 yildir icmiyorum. Eksikligini de hissetmiyorum bagimli olsam elim ayagim titremesi lazimdi adam kesmem lazimdi bir dal sigara icin ama oyle olmadi. Demek ki bagimli degildim hic olmadim.

• Sigarayı bırakan biri olarak katılıyorum. Bıraktıktan sonra farkettim ki açık havada bile içen olursa kokusu midemi bulandırıyor. İçen evinde ya da kendi mekanında içsin. Yeşil dedektörü indirdim zaten bugüne kadar rahat 15-20 tane mekan rapor ettim içerde sigara içiriyorlar diye.

Bir de ben şunu farkettim, sigara bizim ülkede çok tüketiliyor. Bence geri kalmışlıkla alakalı bir durum. Avrupa'da o kadar içen görmedim sokak ortasında pofur pofur. Mekanlarda da çok az. İçenler de genelde yaşlı oluyor. Gençlerde çok az tüketim var. Bizde ise tam tersi içmeyen yok. Bomboş bir şey gerçekten arada kendimi sorguluyorum zamanında nasıl içtim bu saçmalığı diye.

• Sigara bedava olsaydı insanlar "bizi zehirlemek istiyorlar" deyip bu şeyi hiç içmezdi. Emin olun. Ama artık çok geç. 200 lira yapın. Arz daha fazla artar. İnsanlar böbreğini satar hatta sigara almak için.

• bu konu onlarca kez konuşuldu ve bir sonuca varılmadı. kısaca kısır döngü. tamam bir yere kadar kısıtlarsın örneğin duraklar gibi toplumun olduğu noktalara fakat senin haklarının bittiği yerde başkasının başlar. birde bu yönden bakmak lazım.
  • Çok sigara içen biri olarak katılıyorum. Ben bile yanımda önümde sigara içen biri olunca yada toplu taşımaya binmeden önce sigara içen olunca rahatsızlık duyuyorum.En azından bazı bölgelerde yasaklanabilir. Otoüs durakları insanların yoğun olduğu caddeler vs.
  • japonyada dediğin gibi
  • Bende topuklu ayakkabı sesini sevmiyorum başım ağrıyor duymak zorunda mıyım? Kimse giymesin.

Otomobillerin pis egzoz dumanıyla leş ettiği havayı solumak istemiyorum herkes bisiklete binsin.

Herkesin elinde bi telefon var yaydığı zararlı dalgalara maruz kalmak istemiyorum baz istasyonu kurulmasın kimse kullanmasın.

Ben hırsız değilim silah taşımam niye her girdiğim ortamda x-ray den geçiyorum kaldırılsın.

• Gelişmiş ülkelerde olaya "sigara dumansız hava soluma özgürlüğü" olarak bakılır. Sadece kapalı alanlarda değil kamuya açık "açık alanlarda" da sigara içmek yasaktır, yani dumansız hava sahası özgürlüğü vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 18 Aralık 2018; 20:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Sigara yasağı "dumansız hava sahası"dır, özgürlüktür.
    off adam kötü yazmış, çok kişiye cevabı koymuş..

Ben şu güya açık havadaki cafeleri anlamıyorum, adam üstü kapamış,, yanlara çiçeklik koymuş,,, kanunen bir limiti olmasına rağmen kimse takmıyor.

yanımdaki adam püfür püfüriçiyor ve benim de bunu ciğerime çekmemem imkansız berbat kokuyor zaten,, kaçacak yer yok, açık havaymış..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.