Şimdi Ara

Sigara icmek disarda da yasak olmalı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
37.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Evimde arabamda karışmasınlar yeter. Başka bi yerde içmem o zaman. Kimseye zarar vermek istemem.
    Evin koltuklarına perdelerine her şeyine siner o koku. Sigara içilen eve içmeyen bir kişi girdiğinde midesi bulanır. Arabada da sigara içmek hem trafiği tehlikeye sokar hem de arabayı leşe çevirir.

• Bütün akaryakıt tuketen cihazlar, sobalar, kaloriferler, fabrikalar, termik santrallerden sonra düsünülebilir tabi bu cevreyi korumak adinaysa.

• Bir paket 200 tl olucak gör içebiliyor mu içse bile yürürken içmeye kıyamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WinteR W kullanıcısına yanıt
    Ciğerimi korumak adına yolda yürürken sigara üfleyen tipler ölsün bi zahmet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasaklar neyi çözmüş ki.
  • ya sen pırlanta gibi çocuktun ne ara değiştin bak cevap ta vermiyosun kalbimi kırıyosun
  • sigara içen biriyim öneri mantıklı fakat Motorlu taşıtların egzos,undan çıkanlar ne olucak ? asıl onlar havayı solunmaz hale getiriyor. sigara deve,de kulak kalıyor gibi bence.
  • İçen içer içmeyen içmez Zaten yeteri kadar yasak konuyor belirli bölgelerde içilebiliyor.. 20 sene içtim 2 sene önce bıraktım ama bırakmış olmama rağmen gerektiği durumlarda içenleri de savunuyorum.. gereksiz kısıtlamalara gerek Yok.. senin de gözünün üstünde kaşın var bende ondan rahatsız oluyorum..

O şekil yani..

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    Ben de 29 yaşımdayım ve evet, öyleydi. "Dumansız hava sahası" özgürlüğü birçok ülkede olduğu gibi genişletilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 18 Aralık 2018; 19:10:30 >
  • Şu tip konularda yurt dışından örnek verenleri görmek aşırı komik. Ülke sanki 5/5'lik de bir sigara sorunu kaldı. Ülkede araba kullanımına sınırlama getirilsin, o zaman belki dedikleriniz ciddiye alınabilir. Kişi başına 1 araç düşen büyük şehirlerde siz gerçekten temiz hava aldığınızı ve sadece bunu sigaranın mı etkilediğini düşünüyorsunuz? Duraklarda içip milletin yüzüne üfleyen sığırlar konusunda ben de hak veriyorum lakin dışarıda sigarayı yasaklamak nedir? Kokusu çok rahatsız ediyormuş. Metrobus, metrolarda pis insan kokusunu da yadırgıyor musunuz malum, haftada maksimum 2-3 kere yıkanan bir halk var.
  • YA BİR BİLEN VAR MI?
    kanunen Cafelerde % kaç açıklık olması lazım sigara içilebilmesi için?

ben %70 diye biliyordum ki bu da, üstü açık olacak, etrafıonda 1 emtreden yüksek bariyer olmayacak cafe bahçesinin gibi bir anlama gelmiyor muydu??

Bütün cafelerde üstü kapalı, yanlar yarıya kadar kafalı, püfür püfür içiyor millet... açık havada oyurmak istiyoruz, oturamıyoruç...
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    Neden komik olsun? "Daha kötüsü"ne odaklanırsanız bu komiklik tanımı sürekli değişecektir. Kansere odaklanırsanız boğaz ağrısı komik olacaktır, ama boğazınız ağrıdığında düzelmek için çaba göstermiyor musunuz?

Toplu katliamlar var diye polis, insan yaralayanları aramasın mı? "Yahu dünyada savaşlar oluyor, siz bir insanı yaralayanı bulmakla zamanınızı harcıyorsunuz." mu desinler?

Niye dert sıralaması yapalım ki? Dert sıralaması yapacak olursak hiçbir şeyden bahsedemeyiz. Dumansız hava sahası özgürlüğü için uğraşmak diğer "daha önemli" sorunlar için edilen ve edilecek olan mücadeleye engel değildir. Herkes aynı anda tam verimle "en önemli sorunu" halletmek için mücadele edemez. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama diyelim ki hidroelektrik santralinde çalışan bir mühendissiniz. Birisi çıkıp size dese "Harvard Üniversitesinde dünyanın enerji sorununu çözmek için gecesini gündüzüne katan mühendis bilim insanları var, sen burada gelmişsin hidroelektrik santralinin verimliliğiyle uğraşıyorsun". Bu kişiye "Haklısın, hemen işi bırakıp Harvard'da bu sorunun çözülmesi için katkıda bulunmaya gidiyorum." mu dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 24 Kasım 2018; 19:4:36 >
  • başlığını görünce ebenin .... ama yani.. dedim.. burayada yazayım bu kadar komik , saçma bir başlık olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Disarda sadece belli bolgeler olacak cevresi kapali sadece ustu acık otobus duragi gibi sigara sadece bu bolgelerde icilebilecek.Efsane olurdu ve tum ulkelere ornek bir uygulama olurdu.

Sigara içenler değilde, şu izmariti yere atanlara uygulanması gereken ceza neden uygulanmıyor ona kiziyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yıl sigara ictim hiç bir yararını gormedim zararından başka sanki cok iyi bir seymiş gibi savunmayın şu mereti..pis igrenç zararlı işte .şükür kurtuldum onca uzun yılların ardından bir daha sigaramı tövbe hemde ne tövbe. .keşke yasaklansa dünya da bir anda kaybolsa ölse sigara ne güzel olurdu .sigara içen insan başka insanların haklarını gasp eden insandır sigara içtiği anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 24 Kasım 2018; 19:34:55 >
  • Dıj güçler

• Toplu tasima araclarinda, kapali mekanlarda sigara yasagina tamamen katiliyorum, ama tamamen yasaklanmasi biraz zor ve bencillik bana gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Sigara yasağı "dumansız hava sahası"dır, özgürlüktür.
    Cok güzel yazmıssın hocam eline saglık. Buna ragmen hala mantıksız örneklerle haklıymıs gibi savunmaya calısan olursa yobazdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.