Bildirim
Sigara icmek disarda da yasak olmalı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Herhalde İnsanların İsyan Edeceği Şeylerden Biri Bu Olurdu -
Katılıyorum ama malesef sigara içmeyen adam artık ayıplanma noktasına geldi. O dediğini anca ülkenin yarısı erken yaşta sigaradan ölecek o zaman yaparız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sigara içiyorum ve sonuna kadar destekliyorum yasaklansın. -
Japonya örneği olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Japonyada öle ztn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evimde arabamda karışmasınlar yeter. Başka bi yerde içmem o zaman. Kimseye zarar vermek istemem.
Sanane milletin sigarasından
Herkes giysi dolabına girip içsin böylece sadece giydiği değil aynı anda bütün giysileri sigara kokar. win-win durumu. -
Yok ebesinin şeyi
Deadorant parfüm gibi şeylerde beraberinde yasaklanacaksa neden olmasın.
Aynen yasaklanmalı. Ayrıca bir yere izmarit atılmışsa o bölgede, şehirde,ülkede medeniyet de yoktur. Medeniyetini kaybetmiş ülkeler de ayakta kalamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMannn -- 22 Kasım 2018; 22:25:40 >
doğal hakkıymış gibi savunuyorlar bi de senin arkandan giderken sigarayı senle birlikte içmek zorunda değilim. senin izmaritlerini taş aralarında, ağaç diplerinde görmek zorunda da değilim. bi de havalı bi şekilde fırlattıklarını sanıyorlar (parmağı sıkıştırıp tek el atıyorlar yerde kıvılcım çıkıyor) efsane ötesi eziksiniz kendinizi savunup daha da rezilleşmeyin.
Sigara içenlerin bu hallere düştüğünü gördükçe nası keyifleniyorum var ya Zamanında bilen bilir şehirlerarası otobüslerde yol boyu birini söndürüp ötekini yakıyolardı. İçmeyenler, otobüsteki çocuklar, bebekler umurlarında mıydı? Sigara içecek yer aradıklarını gördükçe keyfim yerine geliyor. Kahve önlerinde soğuktan dona dona içiyolar şimdi beter olsunlar.
-
Bende böyle bir kampanyaya arka çıkmak isterim. Sigara içmeyenler için sigaranın gerçekten dayanılmaz bir kokusu var( içenlerden bazıları da biz de sevmiyoruz kokusunu diyor ama onu es geçiyorum) metroda, metrobüste o sizin bayılarak son nefesini çekip attığınız sigaranın kokusunu biz çekmek zorunda değiliz yollarımız zehir oluyor, emin olun böyle bir uygulamalaya gidilirse büyük insanlık yapmış olursunuz. İçin için karışamam ama bizim yanımızda içtiğinizde de bizim hakkımızı kısıtlıyorsunuz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fakirin bir cuğarası var onada garışmayin.
Neşet Ertaş. -
Mazot kullanma. Ben onun kokusunu cekmek zorunda degilim.
Fasizmin farkli bi sekli.
Sigarayı bırakırsam net intihar ederim,hayatta tek bir arkadasım kaldı o da sigara.Zarar verdiğinin farkındayım ama mutlulugun tek ilacı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Fakirin bir cuğarası var onada garışmayin.
Neşet Ertaş. |
sigara içiyorum ve sonuna kadar destekliyorum yasaklansın.
|
Az önce avm nin girişin de ya. Kız yakmış Tütgürüyor... Kendimi zor tuttum. Ağzına vuracaktım. Laf aramızda Boğayı deviririm..
Yeter artık Yeterrrr.. Komple yasaklayın. İçen ülkeden sınır dışı edilsin. |
Günde en az 1 paket sigara içen adam da fakirim demesin. Ayda en az 350 lirayı sigaraya veriyorlar. Yıllık 4200 tl yapar. Yılda aldıkları 3 asgari ücret maaşı direkt sigaraya veriyorlar. Bir de yanında içki içer leş gibi hep fakirlikten değil mi?
![]() |
bakin cok ilginctir, burada sigara laf edenlerin cogu 15-20 yas arasinda. ama onumuzdeki 5 yil icinde yuzde 90'inin sigaraya baslayacak olmasi daha ilginctir.
cok haklilar. icenlerin dumanini solumak zorunda degiller. ama baslayacaklar. |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X