Şimdi Ara

Sigara icmek disarda da yasak olmalı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
37.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu yerde uygulanmıyor bile. İşletmeler kamera kullanma zorunluluğu ve bunları devlete belirli aralıklarla teslim etme zorunluluğu olsaydı tadından yenmezdi yasak olgusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Az önce avm nin girişin de ya. Kız yakmış Tütgürüyor... Kendimi zor tuttum. Ağzına vuracaktım. Laf aramızda Boğayı deviririm..

Yeter artık Yeterrrr.. Komple yasaklayın. İçen ülkeden sınır dışı edilsin.
    Şu forumda senin kadar troll biri yok
  • Sigara içmeyenler asla biz içenleri anlayamazlar boş yapmayın hade
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Gelişmiş ülkelerde olaya "sigara dumansız hava soluma özgürlüğü" olarak bakılır. Sadece kapalı alanlarda değil kamuya açık "açık alanlarda" da sigara içmek yasaktır, yani dumansız hava sahası özgürlüğü vardır.
    başka bir tip örneği de şöyle;

mesela adam dana kıymanın içine hileli şekilde sakatat karıştırıyor,, Neden yaptın diye kızınca " abi herkes yapıyor böyle" diyor..

bu nasıl savunma..

"o yapanlar şerefsiz ben de şerefsizim" mi diyosun? dedim adama direk..
    " abi ayıp ediyosun, çocugumun çoluğumun rızkı.. " muhabbeti yaptı ..

olm dedim, sen geçen gün 46inch Tv almadın mı?

- aldım
    - neden 46 aldın? 32 alsaydın keşke ama bunu yapmasaydın? tamam tv artık ihtiyaç ama büyüğünü pahalısını çocugun rızkı için mi aldın?

en berbat durumlarda bile sebep üretip kendimizi kandırma uzmanı bi milletiz.. DH'da da bol bol var bunlar.

Fabrika bacasını da içime çekiyomuşum bak hele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Sigara içmeyenler asla biz içenleri anlayamazlar boş yapmayın hade
    hocam 20 yıl içip bıraktım..
    o yüzden benim gibi bir ton kişi var sizi anlayan..

Mesela yarı açık cafede bebekli ailenin yanında hakkım diyip içtiğim için pişmanım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

hocam 20 yıl içip bıraktım..
    o yüzden benim gibi bir ton kişi var sizi anlayan..

Mesela yarı açık cafede bebekli ailenin yanında hakkım diyip içtiğim için pişmanım..

Alıntıları Göster
    Anlıyorum hocam o konuda bişe diyemem..

Birde siz ses sistemleri hakkında baya bilgi sahibisiniz öylemi hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Anlıyorum hocam o konuda bişe diyemem..

Birde siz ses sistemleri hakkında baya bilgi sahibisiniz öylemi hatırlıyorum

Alıntıları Göster
    eskidendi hocam o,
    DH forumun gerçek bir teknoloji forumu oldugu zamanlarda incelemeler yapardım,
    şimdi biraz sıcak fırsat takılıp çıkıyorum
  • Yıllardır söylemekten dilimde tüy bitti kavgalarda cabası içenlerin sanki özgürlükleri kısıtlanıyormuş da bilmem ne doğayı kirletiyor milleti zehirliyorsunuz yolda yürüyemiyoruz her şeyi geçtim toplu taşıma aracına binmeden son fırt çekip dumanı içeri üfleyen dangolozmu ararsın üstüne sigara içilmez uyarılarını söküyor şerefsizler. İçenleri sürün yanınızdan gitsinler evlerinde içsinler . Şayet evimde kimse içmedi içemez aracımda da kimse içemez. Akıllı insan zaten sigara içmez . Bir hocam derdi sigara içtikçe bunların beynide yok oluyor aynı zamanda diye çok doğru.
    Ekmek param yok deyip de cebinde sigara paketi taşıyanlara da iş vermem vermeyin de önce ailelerine ekmek götürmeyi öğrensinler.Çocuklarının eğitiminden, yazın gidebilecekleri tatilden veya sinemadan veya tiyatrolarından mahrum bırakan insanlar bunlar bencil insanlar sigara içer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

eskidendi hocam o,
    DH forumun gerçek bir teknoloji forumu oldugu zamanlarda incelemeler yapardım,
    şimdi biraz sıcak fırsat takılıp çıkıyorum

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/logitech-z506-alicam-creative-ses-kartima-nasil-takiyoruz--135949055

Hocam bir cvp yazarmısın içim rahatlasın bi
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Danimarka'da yasiyorum. Dedigin gibi bir sey yok. Birini rahatsiz edersem uyariyorlar, ozur dileyip uzaga gidiyorum. Sigara dumansiz hava soluma fasizmini kendine sakla.
  • Bari kalitelisini icin, nasil ucuz bir sigara kullaniyorlarsa acik havayi bile zehir ediyorlar !...
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Danimarka'yı örnek vermedim. İnsanlar uyarıdan anlayıp uzaklaşıyorlarsa zaten sorun yok.

Ancak örnek verdiğim ülkelere bakarsanız görürsünüz ki sigara dumansız hava soluma özgürlüğü gitgide yayılıyor ve artık kampüslerde, parklarda, bahçelerde, hastane önlerinde ve hayatın birçok alanında insanlar sigara dumanı solumak zorunda değiller, bir yabancı madde ciğerlerine zorla sokulmuyor artık, insanlar özgürlüklerini kazanmaya başladılar. Dumansız hava sahası haktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrix Prisoner

Sigara içenlerin bu hallere düştüğünü gördükçe nası keyifleniyorum var ya Zamanında bilen bilir şehirlerarası otobüslerde yol boyu birini söndürüp ötekini yakıyolardı. İçmeyenler, otobüsteki çocuklar, bebekler umurlarında mıydı? Sigara içecek yer aradıklarını gördükçe keyfim yerine geliyor. Kahve önlerinde soğuktan dona dona içiyolar şimdi beter olsunlar.
    Heh hasbam! Sigara icenlerin bi hale dustugu yok. Kural kaide neyse rahatsiz olan insanlar varsa insanlara ve kurallara olan saygidan soguk havalarda disarda sigara iciyoruz. Siz rahatsiz olmayin diye beyefendi. Gececeksin bu ayaklari bi hallere dustugumuz yok. Arabanin saldigi gazla sigaranin dumanini bir mi tutuyorsunuz siz yoksa cool bi muhalif olmak mi hosunuza gidiyor. Ve ya birilerini asagilamak hakir gormekmi egonuzu tatmin ettiriyor size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.