Şimdi Ara

Sigara icmek disarda da yasak olmalı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
37.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Şu mahalle baskısından bi çıkın özgür iradenizi kullanın. Millet birbirinden otlanmak için çevresindeki herkesin içmesini istiyor. Bağımlılık yapıcı gereksiz bişey. Gerçi içenler sayesinde devlette patronlarda iyi para kazanıyor. Kimse içmese onlar bize saldırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Şu mahalle baskısından bi çıkın özgür iradenizi kullanın. Millet birbirinden otlanmak için çevresindeki herkesin içmesini istiyor. Bağımlılık yapıcı gereksiz bişey. Gerçi içenler sayesinde devlette patronlarda iyi para kazanıyor. Kimse içmese onlar bize saldırırlar.
    Ben niye mahalle baskısındayım onu anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    "malesef sigara içmeyen adam artık ayıplanma noktasına geldi." yazısına yorumum Sen içiyormusun yada bu baskıylamı başladın konu değil
  • Dışarıda belli başlı yerlerde yasaklanması gayet mantıklı aslında çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

"malesef sigara içmeyen adam artık ayıplanma noktasına geldi." yazısına yorumum Sen içiyormusun yada bu baskıylamı başladın konu değil
    Ben içmiyorum içmem de zaten ama durumun bu noktaya geldiği reel bir şey. Daha geçen gün yaşadım bizim meslekte içmeyen mi kaldı diye muhabbet geçti. Biz işyerinde 5 kişiyiz hepimiz içiyoruz falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

doğal hakkıymış gibi savunuyorlar bi de senin arkandan giderken sigarayı senle birlikte içmek zorunda değilim. senin izmaritlerini taş aralarında, ağaç diplerinde görmek zorunda da değilim. bi de havalı bi şekilde fırlattıklarını sanıyorlar (parmağı sıkıştırıp tek el atıyorlar yerde kıvılcım çıkıyor) efsane ötesi eziksiniz kendinizi savunup daha da rezilleşmeyin.
    Zorundasın ve her zaman zorunda olacaksin

• Katılıyorum japonya da böyle yapıyorlar örnekleri var. Sigara içen biri olarak böyle bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorum ben dahi.

• Sigara içenin bile farkedeceği bir şey. Ben içtiğim dönemde de durak falan vb. yerlerde ya insan içine girmeden içerdim, kalabalık bir otobüse bineceksem asla içmezdim. Sigara içerken içmediğiniz zamanları unutmayın, zaten insanları anlarsınız.

• İnsanların parasıyla kendilerine zarar vermelerine anlam veremiyorum, bir yandan keyiflerinede karışmak istemiyorum fakat bizleride beraberlerinde zehirliyorlar.

• Şu an yasak olan yerlerde uygulasalar yeter

Metrobüs duraklarında içenlerden illallah ettik.

Metrobüs duraklari zaten e-5 in ortasında. En az 8 şeritli yolun ortasında otobüs bekliyorsun. O 8 şerit tamamen araçlarla dolu. Zaten nefes almak imkansız. Bir de durakta onlarca yüzlerce insan bekliyor. Duraklarda bile sıkışıyorsun. Bir de amcam geliyor yakıyor sigarayı orada. Çoluk çocuk var mı yok mu umurunda değil.

Gidip kardeş içme rahatsız oluyoruz desen adam bıçak mi çekecek şemsiye ile saldırıp seni metrobus yoluna mi atacak bilemiyorsun da. Herkes kapalı kutu. Çok gereksiz yerlerde insanlar kavga etmeye yer arıyor. Güvenlik görevlisine şikayet ediyorsun umurunda değil. Beyaz masaya yazıyorsun sağlık bakanlığı ilgileniyor diyor.

Saglik bakanlıği da reklam yapıyor uyarın diye.

• Arkadaş kalabalık yerlerde yürünmüyor bu yüzden, gerçekten saçma bir durum. Herkesin elinde sigara, iyice çığırından çıktı çözüm bulunması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

İnsanların parasıyla kendilerine zarar vermelerine anlam veremiyorum, bir yandan keyiflerinede karışmak istemiyorum fakat bizleride beraberlerinde zehirliyorlar.
    Aynı düşüncelere araba kullanıcıları için de sahip misin acaba merak ettim ?

Ya da fabrika bacalarından çıkan dumanlar için ne düşünüyorsun ?

Battaniye ile oturun madem soba yakmayın ?

Örnekleri çoğaltabilirim.

Bana da şeker tüketimi aptallık olarak geliyor. Bir insan bile bile neden basit şeker tüketimi yapar, bunu yapan beyinsiz olmalı ama tabi herkesin hür irafesi. Şeker kullanımına bağlı olarak, kullanmayanlara nazaran en az 10 kat daha fazla risk altında.

Şeker kullanan adam kesin olarak diyabet olacak kaçarı yok, obeziteye koşar adımlarla gidecek.

Sonucunda kanser olacak.

• Deadorant parfüm vb şeyler de yasaklanıcaksa neden olmasın yolda yürüyorum yada spor yapıyorum parfümle banyo yapmışlar sanki bide astım var ölüyordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sigara içenler kudurmus yorumlarda

Sizin üflediğiniz pis dumanı tekrar içmek zorunda değilim ben. Hadi sokakta yürürken neyse de durak önlerinde, tramvay durağında, metrobüs durağında "sigara içilmez" tabelasının önünde içiyorsunuz. Kendi sağlığınıza saygınız yok bize olsun bari.

Ek olarak Norveçte açık alanda yasaklandı diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 24 Kasım 2018; 14:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

İnsanların parasıyla kendilerine zarar vermelerine anlam veremiyorum, bir yandan keyiflerinede karışmak istemiyorum fakat bizleride beraberlerinde zehirliyorlar.
    Ya sigaranın kullanan kişiye bile zararı yok. Sana ne zararı olsun. Şu pasif içicilik zırvaları hala devam ediyor mu ? Delinin biri bi yalan attı ortaya herkes de inandı.

• Eski bir sigara içicisi olarak. bence toptan yasaklanmalı satışı kaldırılmalı
  • Rafineri ve bazı şantiyelerde dediğin gibi.

• Evet yine her ay standart açılan sigara konusuna hoş geldiniz.

Her zaman söylemiştirim bu forumun %50’si boş işlerle uğraşan troller

• Bazı ülkelerde olduğu gibi ikinci sınıf kabul edilmeli. Muayene, ameliyat, kredi, yatırım, iş vb gibi işlemlerde öncelik içmeyenlerle verilmeli. Hepsini Musk aga Mars’a götürmeli. Bir mekik de sigara götürmeli.

• başka insanları etkiliyorsa her türlü yasak olacak, yani evinin balkonunda içip dumanı çevre balkonlardakileri rahatsız ediyor ise içemeyecek

ya da bu da yeterli değil gibi, komple yasaklanmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 24 Kasım 2018; 15:32:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.