"Cinsel istegi arttiran çesitli mekanik cihazlar vardir, özellikle bayanlarda. Bunlarin en basinda Mercedes-Benz 380L gelir." PJ O'Rourke
"Cinsel birliktelik sirasinda duymayi hiç istemediginiz üç sözcük nedir? 'Tatlim, ben geldim.' " Ken Hammond.
" Parali seks ve parasiz seks arasindaki en büyük fark sudur: parali seks daha ucuza gelir." Brendan Francis
" 'Entellektüel' , yasaminda seksten daha ilginç birseyler bulmus kimseye denir." Edgar Wallace
"Prezervatif takarken sandiginiz kadar güvende degilsiniz. Geçenlerde bir arkadasima, prezervatif takmasina ragmen, otobüs çarpti." Bob Rubin
"Iki kisi arasindaki cinselligin güzel olduguna inaniyorum. Ama bes kisi arasinda muhtesemdir. " Woody Allen
"Askta çok basariliyim, çünkü sürekli kendi üstümde pratik yapiyorum" Woody Allen
"Mutluluk, elektrik kesintisi sirasinda kiz arkadasinin evinde TV seyredebilmektir." Bob Hope
"Iyi ki biseksüel degilim. Kadinlar yetmiyormus gibi bir de erkekler tarafindan reddedilmeye dayanamazdim." Bernard Manning.
"Asik oldugum kizla büyük bir ortak özelligimiz var: Ikimiz de kizlar için hasta oluyoruz!" Anonim
"Nenfomen(*), ortalama bir erkek kadar seks tutkunu olan kadindir." Mignon McLaughlin (*) Nenfomani: Sürekli seks düsünme ve cinsel doyumsuzluk gibi belirtileri olan bir psikolojik-cinsel rahatsizlik. (Ç.N.)
saçma msjlar silinmiştir
hadi yapma can 3d marksa skorun da cok sacma kabul et, biz nasil silecegiz onu?
Gafa karıştırmaa....
tüh yetişemedik "Mutluluk, elektrik kesintisi sirasinda kiz arkadasinin evinde TV seyredebilmektir." Bob Hope "Iyi ki biseksüel degilim. Kadinlar yetmiyormus gibi bir de erkekler tarafindan reddedilmeye dayanamazdim." Bernard Manning. "Iki kisi arasindaki cinselligin güzel olduguna inaniyorum. Ama bes kisi arasinda muhtesemdir. " Woody Allen
koptum yaw
Sevgili Can kardeş.... kime göre saçma???? Sana göre mi????
Bana ve bir moderatör arkadaşıma küfredilmiş onu kaldırmış Can isterseniz moderatörler olmasın forumda küfreden insanlara katlanın ne dersiniz ?
'Ölüm'ü görün sonra da vebaya razı olun
hesabı...
.oO°Oo.
içine ettiniz ya guzelim şeyin :pp
konu dagıldı gitti yaw ben en çok buna güldüm...
"Iyi ki biseksüel degilim. Kadinlar yetmiyormus gibi bir de erkekler tarafindan reddedilmeye dayanamazdim." Bernard Manning
bu da güzel bi sözmüş yaww
quote:
Orjinalden alıntı: gun
Bana ve bir moderatör arkadaşıma küfredilmiş onu kaldırmış Can isterseniz moderatörler olmasın forumda küfreden insanlara katlanın ne dersiniz ?
ya gereksiz msjlar silinmiştir diyince başka şeyleri kastettiğini sanmışlardır.en azından ben öyle sandım.küfürler silinmiş dese anlardık...
Bizi vebaya benzettiğin için teşekkür ederiz mesudum artık ne diyim başka bişi gelmiyor aklıma bu kadar hizmet sonrası bu kadar kolay satan bir toplum olmak kolay değil bana sorarsanız bu eğitim ve kültür eksikliğidir.
Hiç bir mod kendi kafasına esen şeyi silmez aldığı sorumluluğu bilir ona görede davranır. O siliyor ama diğer modlar ve adminler görebiliyor o yüzden biliyoruz. Gereksiz mesajlar demiş neden demiş belli değil dili sürçmüş tahminen.
Sana kızmıyorum klonajinsky yönetim her zaman kötüdür bir şey yapmazlar çalışmazlar tembeldir kötü niyetlidir yetkisini çıkarlarına kullanır zihniyetine kızıyorum. Bak mesela bizim ülkede son örneği Avrupa Birliğine sokacak, nerden buldunuz bu müthiş hükümeti diyen AB'nin beğendiği dünyanın takdir ettiği bir hükümeti daha ortada gerçek bir araştırma yokken hızlı tren kazası ile bir anda silen kişilere kızıyorum.
Şahsen ben ekonomide yaptıkları tutumları hayranlıkla izliyorum bu kadar iyi yönetim sıkı ve kurallara uyan rejim zor buluruz. Hatta hala Irak olayında ve Kıbrıs olaylarında nasıl bu kadar iyi sonuçlar aldık şaşırdım. Neyse konuyu dağıtmayalım ve diğer şeylere devam edelim.
Gun Sen Sadece Körsün Olayın Sadece Halka Gösterilen Taraflarına Bakıyorsun, Görüyorsun Ve Başımızdakileri Savunuyorsun Ama Bunun Arkasında Ne Gibi Dolaplar Dönüyor Bir Bilsen Sana Şuan İçinde Olduğum İçin Küçük bir Örnek Vericem Bu Hükümet Sadece Ve Sadece Kendi Çıkarları İçin Ankaradaki Bütün Sanayilere El Koyuyor Oraları Yıkıp Kendi Çıkarları İçin Kullanmak İstiyor 2 Aydır Mahkemelerle Falan Uğraşıp Duruyoruz Bu Mudur Yani İyi Hükümet 80.000 iş Yerini Yıkıp Yaklaşık 120.000 Kişiyi İşşsiz Bırakmaklamı İyi Hükümet Olunuyor Ki Bu Sadece Benim Yaşadığım Olay Şuan Kim Bilir Bunun gibi Daha Neler Neler Vardır
en başta küçük bir yanlış anlaşılma olmuş.... olan biten bu....
birbirimizi kırmayalım , üç günlük dünya dimi ..
Sevgili Preston, 7 ay sonra mı bu yorumu yapma gereği duydun???