Çavuş
10 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
a
Lucifer Veya Preacher Gibi Fantastik Bir Yabancı Dizi Öneriniz Varmıdır Hocam Önerirseniz Sevinirim İyi Forumlar
Sizden Şevkat İstiyorum, Beni Sevin, Çok Çirkinim vb. Gibi Konular Son Zamanda Çok Arttı Bu Konuları Açanlar Dikkatmi Çekmeye Çalışıyorlar ? Yoksa Ciddenmi Yıkıklar ? Çözemedim Gelin Tartışalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu"nda önemli açıklamalar yaptı. Plastik poşete karşı başlatılan kampanyaya da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, poşet yerine kenevirden imal edilen filelerin kullanılmasını önerdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz keneviri ithal ediyoruz. Kenevire dayalı yapılması gereken şeyler varsa ithal ürünlerle yapılıyor. Gıda Tarım Bakanlığı bu konuda çalışmalara başlıyor" dedi.

Kaynak :https://www.haberturk.com/cumhurbaskani-erdogan-acikladi-turkiye-kenevir-uretimine-basliyor-2286505-ekonomi

Bu Konu Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir ?
İlk Bölümü İzledim Ve Pek Beni Açmadı Dişimi Sıkıp Devam Etmelimiyim ? Yada Mangasınamı Başlamalıyım ? Yoksa Direk Bırakmı Dersiniz
Evet Beyler Bayanlar High School DxD'nin Bütün Sezonlarında Beğendikleriniz Beğenmedikleriniz Nelerdir Gelin Tartışalım
Öncelikle Merhaba İyi Forumlar Sizden İsteğim Fantastik (Şeytanlı, Özel Güç, Büyü vb.) Tarzı Anime Önermeniz. İyi Forumlar
Öncelikle Merhaba Bilgisayarımın Özellikleri :

Nvidia Geforce GTX 1050 2GB

Intel Pentium G5400 Socket 1151 3.7GHz 4MB Önbellek 14nm İşlemci

Asus H110M-K Anakart

GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V

Witcher 3 Low'da Max 30 FPS

Grand Theft Auto V High'da 20 FPS Zor Alıyorum

Ve Daha bir Sürü Oyunda Ciddi FPS Kayıpları Yaşıyorum Youtube daki videolara bakıyorum millet ultrada 45 FPS Alıyor Ben Low da Adam Akıllı 30 FPS i Zor Görüyorum Acaba Darboğazmı var Yardımcı Olursanız Sevinirim İyi Forumlar
Hakkında
Meslek: Corporation
Forum İmzası:
Umbrella Corp.
Hakkımda:
The Umbrella Corporation was an international conglomeration with subsidiaries active in a variety of industries from the 1970s to the early 2000s. Umbrella had influence in pharmaceutical; chemical and consumer cosmetics production and selling; industrial machine production, consumer products; health foods; the transport industry and tourism. Umbrella's large array of subsidiaries was typical for large-scale corporations, though it was purpose-built to cover-up illegal activities. Soon after the opening of its pharmaceutical subsidiary, Umbrella Pharmaceuticals, Umbrella began developing biological weaponry for militaries across the world as part of a worldwide conspiracy to accumulate deadly viruses directly prohibited by the 1972 Biological Weapons Convention. Umbrella Pharmaceuticals was able to cover this by researching vaccines for the same viruses. Umbrella's other industries, such as the tourism firm, the Paraguas Line Company, earned revenue from transporting passengers across the Atlantic as a front for the transporting viral weapon samples from West Africa, while Umbrella Industries was responsible for the development of anti-B.O.W. weaponry.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 308
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.909 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.