ne babalar var alaha milyon kere şükür babamdan o telefonda konuşma tarzı ne be öyle ? baba böylemi konuşur... !
fazla özele inmek istemedim ama bana yardımcı olmanız için bazı şeyleri anlatmam gerekiyor sanırım. Babam anneme ve bana şiddet gösteriyordu Annem o yüzden ayrıldı yoksa geçinemiyorduk anlaşamıyorduk gibi saçma bir sebebden dolayı değil. Alkol alıp eve gelip şiddet gösteriyordu vurup kafayı yatıyordu hiç birşey olmamış gibi sabah olunca yüzümüze bakabiliyordu bu kadar yeterli heralde dahada derine inersem söylüyeceklerime inanmazsınız çünkü
bence kendi üzerinde sigara södür belki inanır
bende yakında benzer bi durumla karşılaşacam. sigara içmiyorum ama arkadaşlarım içiyor. + içmediğime bazı akradaşlarım bile inanmıyo sigara vermemek için içmiyom dediğimi sanıyolar :D
Dipnot: hiçmi içmedim? Toplamda 1,5 sigara ya içmişimdir ya içmemişimdir.
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
bende yakında benzer bi durumla karşılaşacam. sigara içmiyorum ama arkadaşlarım içiyor. + içmediğime bazı akradaşlarım bile inanmıyo sigara vermemek için içmiyom dediğimi sanıyolar :D
ben hiç içmedim işte elime bile almadım. İçesimde yok canım istemiyor Maddi-Manevi sırf zarar. Lise çağımda kızlara karşı 2 havam olsun fotolarda fotojenik çıkam sağlam şeklim olsun diye hem bugünümü hem yarınımı yakmak akıllı işi değil
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
quote:
ben hiç içmedim işte elime bile almadım. İçesimde yok canım istemiyor Maddi-Manevi sırf zarar. Lise çağımda kızlara karşı 2 havam olsun fotolarda fotojenik çıkam sağlam şeklim olsun diye hem bugünümü hem yarınımı yakmak akıllı işi değil
bence bunlarla hiç uğraşma sen kendin hastane test yaptırabiliyorsan yaptır birni babana birinide okul müdürüne postala
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
quote:
evet arkadaşım aynen öyle yani sonuçta sene ne kadar kızarsan kız sigaraya başlarsan senin zararına hem emin ol baban bir süre sonra inanır çünkü bir insan zaten içmezse anlaşılır yani şöyle diyim bir insanın içip içmiyorum demesiyle bir insanın içmeyip suçlanıp içmiyorum demesi ayrıdır çünkü o suçludur ve yalan söyler ama sen rahatlıkla konuşabilir doğruları açıklayabilirsin ama asla sigaraya başlama sonuçta senin hayatını zehirleyen birşey bu
bu konunun linkini ver.
Bu şekilde konuşan bir baba için bence çok fazla dil dökmene gerek yok, içsen de kendine içmesen de kendine, madem seni çok önemsiyor o zaman sorumluluklarını bilseydi, şimdi mi gelmiş aklı başına? Bu yüzden boşver arkadaşım, sen kendini biliyorsun içmiyorsun babana ne yani değil mi..
Boşver yakbi sigara
aman ha başlama zaten askerde de başlamazsan bidaha başlaman çok zor.
bu şler kafada biten işlerdir gerçektende içmiyorsan temennim içmemendir bananı inandırmak için zorlanmamalısın aslında baba oğul aranızdaki iletişim bunu kanıtlamana yardımcı olur içiyorum veya içmiyorum babanı rahatlatmalısın sende baba olunca sigaranın ne berbat bir şey olduğunu çocuğuna anlatmalısın insanın kendine bundan büyük kötülüğü olamaz
baban bi şekilde bu sayfanın linkini falan bulsun açınca ben napmışım der belki
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
eskiden ben içmezkende öle diyolardı...içmiyorum diyodum inanmıyorlardı...sonra strese girdim bu olay yüzünden içmeye başladım...
Babanla adam akıllı konuş baktın hala inanmıyor gel bir hastaneye gidip kan testi yaptıralım de
Yok esrar içiyorum de.
DH SİGARA VE DİĞER KÖTÜ MADDELERİ KULLANANLARA SİNİR OLANLAR FAN CLUB kursam mı acaba.
Şu sigara içen gençlliğe acıyorum gerçekten Kendini zehirleyince adam olunuyor sanki 18 yaş altı için diyorum.
bana bak bunak de . adamın asabını bozma içmioruz diorsak içmioruzdur de
Kan testi felan hikaye Çünkü yediğin sebzeler dede nikotin var Sadece inanç meselesi İnanmıyorsa salla yapacak bi şey yok Bak Einstein'ın sözüne Önyargıları parçalamak, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur...
Arkadaşım nasıl olsa babanı inandıramayacaksın, anneannende de kalıyormuşsun ne de olsa, hiç birşeye inandırmana gerek yok bence ben içmedim de başka birşey de demene gerek yok zaten en fazla 1 aya içmediğini anlayacaktır
Eğer bu olay yüzünden sigaraya başlarsan salağın önde gidenisin. Sigaradan uzak dur. Bunları yazarken bile elimde sigara var. Lanet olsun başladığım güne.
ister inansın ister inanmasın .. sen doğruyu söylüyosun ya gerisi boş... valla bazen banada böyle durumlar oluyo .. yapmadıgım bişey konusunda yapmışım gibi davranıyorlar.. ben doğruyu söyluyorum... ister inanın ,ister inanmayın diyorum.. takma sen