bana bak bunak de . adamın asabını bozma içmioruz diorsak içmioruzdur de
bir zamanlar sigara içmediği halde içiyorsun diyip ağır hakaret edip gururunu kırdığın bir oğlun vardı hesab sormaya geldim ula
EyvAllah babandır saygı duyuyosun ama lafı kestirip at inanırsa inanır inanmazsa inanmasın.
Sen doğruyumu söyledin yoksa yalan mı söyledin önemli olan o.Her hangi bir insanın inanıp inanmaması değil
quote:
Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim
EyvAllah babandır saygı duyuyosun ama lafı kestirip at inanırsa inanır inanmazsa inanmasın.
Sen doğruyumu söyledin yoksa yalan mı söyledin önemli olan o.Her hangi bir insanın inanıp inanmaması değil
Ben bu güne kadar sigara içmediysem bu ne babamdan korkumdan nede anneanneme vefamdandır. Sadece kendim istemediğimden dolayı içmedim. Eğer içmek isteseydim, içimden gelseydi korku yada vefa bana engel olmazdı. Kendim için içmedim.
Konuş düzgünce inanmazsa tamam sen öyle diyosan öyledir de, benim içip içmediğimi sen daha iyi bilirsin de.
Kimse masum olduğunu ıspatlamak zorunda değildir.
bence sen zaten sigara içiyordun siteye bu konuyu açtın ve babanın bu konuyu görüp sana inanması için bilgisayarı açık bıraktın(tabiki siteyide) nasıl tez?
quote:
Orjinalden alıntı: iö
bence sen zaten sigara içiyordun siteye bu konuyu açtın ve babanın bu konuyu görüp sana inanması için bilgisayarı açık bıraktın(tabiki siteyide) nasıl tez?
iyide annemle babam ayrı anneannemde kalyom demiştim xD
iç birader içipte azarlanmış olursun içinde kalmaz
ordaki arkadaslarinina soyle gelsinler senin icmediklerini soylesinlenler biz iciyorduk o icmiyordu falan derlerse belki inanir
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
quote:
Orjinalden alıntı: iö
iyide annemle babam ayrı anneannemde kalyom demiştim xD
bırak şimdi içiyorsun işte ben de gördüm. Şükrü amca inanma çocuğun dediğine günde 2 paket içiyor bu.
[Deleted by Admins]
Sigaraya başladıktan bir gun sonra evde odamda içmeye başladım babam evde yokken digerlerı gorsun die ilk abim gordu ne yapıyon lam dedı gormuyonmu sigara iciyom dedim dondu gitti sonra anneme soyledi annem bana geldi sen sigarayamı basladın dedi evet basladım dedim iyi b*k yedin dedi sonra babamın ark. takıldıgı kahvehanelerin yanında içmeye basladım int. cafe yanındaydı zaten onlar gorup babama soylesın dıe babama soylemısler gorup babam hiç bozuntuya vermedi 4 senedir 1 kere azından sigara lafı duymadım benımle ılgılı konustugunu hatta bazen evden cıkarken odama sıgara parası koydugu bile olmustur
sahsen ben bu durumsa olsam gider konusurum babamla içmiyorum sadece ark. yanındaydım onlar ıcıyordu onlarla beraber benide aldılar mudurun odasına sizi aradılar sonra de illede inanmıyorsada yapıcak birsey yok içiyorsanda kendine içmiyorsanda babanın senin hayatını kontrol etmeye calısması yanlıs zaten içmek istiyorsan içersin bi Allahın kuluda karısamaz
quote:
Okulda arka bahçede arkadaşlarım sigara içerken yakalandı yanlarında bende vardım. 8-9 kişiydik içmeyen bir tek ben vardım. müdür herkesin evini aradı çocuğun sigara içerken yakalandı diye. anlattım bende sigara yoktu diye hatta kendiside gördü bende yoktu sigara normaldede içmiyorum zaten ama müdür insanlarla dialog kurma özürlüsü olduğu için beni dinlemedi bile aradı evi söyledi 1 hafta oluyor nerdeyse bu olay olalı annemle babam ayrı anneannemde kalıyorum babam bu saatte bile arıyor beni niye böyle birşeyi yaptın sigaraya niye başladın diyor inandıramıyorum bana ağır hakaretler ediyor telefonda. Okulda 50 tane arkadaşım varsa 45 tanesi sigara içiyor oda en iyi ihtimalle.
en iyi ihtimal kan sonucu ver orda çıkar içiyomu içmiyonmu diye
quote:
arkadaşa dedim hastaneye gidip öğrenemezmiyiz dedim sigara kandan çıkar anlayamazlar dedi
Arkadaşın bişe biliyor o zaman sigara kandan çıkar ne demek bu arada ? anladıgım kadayıal sıgaraya kandan bakılır
o zaman 1 kilo patlican musakka ye 5 paket sigarayı bitirmiş gibi görünsün kanında patlican sıgaradan sonra ıcınde en cok nıkotını bulunduran madde
hastaneye gidin zaten orda çıkar Atatürk zamanında doktoru bile söylemiş Atatürke kaç paket sigara içiyosun günde diye
şimdimi belli olmayacak baban gine inanmassa içiyorum şimdi olsa şimdide içerim de
@Tiraj
kandan bakamassın akciğerden bakılması lazım benim mantığıma göre çünkü patlican yerse nikotin alır kana karışır protein olarak
Baba: Sigaramı içiyon lenn Çocuk: Hee halka bile çıkartıyom.
Şunlarıda söyleyim çok şaşıracaksınız
Babamın babası yani Büyükbabam hayatında hiç sigarayı ağzına bile almamış. Yani Babam Büyükbabamı örnek alıp içmeyebilirdi, eğer Büyükbabam içiyor olsaydı Babam ondan etkilenip başlayabilirdi ama Büyükbabam içmediği halde babam 15 yaşındayken sigara içmeye başlamış. Yani babası sigarayı 1 kez bile ağzına almamış birisi 15 yaşında sigaraya başlıyor diğer yandada Babası 15 yaşında sigaraya başlamış bir çocuk ailesinin bütün fertleri bütün arkadaşları sigara içiyor ama kendisi içmiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme