Şimdi Ara

Sigara gençlerin en büyük düşmanıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşında mezuna kalmış ygs lys öğrenciiyim . ailemden125 tlhaftalık alıyorum ayda500tl....
    sigaraya gidiyor ayda 300 tl. sosyl yaşantını elinden alıyor resmen. bırakıyım diyorum1 hafta sonraki krizlerde malesef tekrar başlıyrum .sigara sosyalleştiri diyo bazıları nereye sosyallşiyon asesyol yapar adamı .

edit:daha 3 hafta önce aileme 6s 64 gb toshiba netbool vekış için giyim parası aldım onlar heşeyimi bu kadar tastamam yaparken onların parasıyla kendimi zehirlediğim için de suçlu hisediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 16 Kasım 2015; 19:33:34 >

• Dopamin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • sigara içme sigara parasoyla şunu alıcam falan diye hayal kur mesela bisikelt olabilir o parayı biriktir sonuçta irade meselesi bu eşik sınırı atlatsan sonrası basit olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

sigara içme sigara parasoyla şunu alıcam falan diye hayal kur mesela bisikelt olabilir o parayı biriktir sonuçta irade meselesi bu eşik sınırı atlatsan sonrası basit olur

hocam işe yaramıyo dedim ygs kitabı düzeyim hem geleceğim içinde iyi dedim. para biriktirdiğimi gören babam sordu kitap alıcam felan dedim çıkarttı para verdi.
  • güncel
  • Baba parasıyla Marlboro içersin tabi kendi paranı kazanmaya başlayınca konuşalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

Baba parasıyla Marlboro içersin tabi kendi paranı kazanmaya başlayınca konuşalım

hocam ben içmek değil bırakmak istiyorum
  • Onun yerine azalt. Hafatada 1 paket bitir ? 4 paket ayda maks 40 TL yapar.
  • La dershanem evime yakın yürüyerek 10 dakika bi kuruş para almıyorum bizimkilerden 125 lirayı bi haftada nasıl harcıyosun hocam

• kardesim illa sigara içeyim param gitmesin diyorsan hazır sarılmış sarma içeceksin 2 lira paketi en çok fiyatı. o da pahalı dersen 5 liralık tütün al filtresi çarşafı 20ye hepsini alsan seni rahat 3 4 hafta belki 1 ay götürür.
  • Konuş ailenle ve beraber bu belayı atlatın

• 125 lira mi

• E sigara bu konuda yardımcı olabilir. Nikotin miktarını yavaş yavaş azaltırsın.

• Katılmıyorum
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    Bende onu dedim zaten kendi paranla öyle hergün 10tl vermek koymaya başlar neyse kendini kısıtlamayi öğrenmek gerekiyor misal şimdi bi sigara içtin bidaha ki sigaramı iki saat sonra içicem diye kendini ayarla ve uymaya çalış zamanla azalacak

• jack_fear J kullanıcısına yanıt
    kardeşim bırakmak için her gün ama her gün mücadele et 23-24 yaşına geldiğinde keşke ama keşke 18 li yaşlarda bıraksaydım diyeceksin gitgide körükleyen büyüyen bi şey bu ben 20 yaşına kadar hiç içmedim 2 yıl otlandım ve tehlikeyi farkettim uzaklaştım en büyük avantajım 20 den önce hiç içmememdi şuan ünideyim görüyorum lisede içenlerin hiç biri bırakamıyor şuanda başındasın yolun gerçekten bırakmazsan ilerde anlıycaksın... güçlü olmaya çalış inşlallah başarırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.