Şimdi Ara

Sıfır motosikletten sürtünme sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayiden rs200 aldım şuan 400kmde henüz rodajdayım aldığım günden beri havalar yağışlı dolayısıyla motor yağmur altında kaldı birkaç kere. Son 50-60km'dir motoru boşta iterken ses yok ama kalkışta vitese atıp gitmeye başlayınca aralıklı olarak arka taraftan zart zart sürtünme sesleri geliyor hızlanınca ve biraz sürünce yavaşlasamda ses gidiyor, sonra kalkışta yine bir süre ortaya çıkıyor. Servise gittim derdimi anlatamadım zincir sesinden rahatsız oluyorum sandı zincirin gevşemiş dedi sıktı ve ses kayboldu ama ben sorunun bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. 1-2 gün sonra yine yağmur yağdı ardından yine aynı ses ortaya çıktı. Bu ses tam olarak neyden kaynaklanıyor nasıl çözebilirim bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 1 Nisan 2025; 21:43:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam konudan bağımsız cg ler ne kadardir

• disklerdeki somunları bi kontrol eder misiniz

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Bir sorun yok orda da

• kardeşim ne sesi duyduk ne videosunu gördük burdan nası bi tahmin yapmamızı bekliyorsun,ya benim dilimde tüy bitti gidin ikinci el japon motor alın ama şu çöplere sırf dış görünüşü güzel diye paralar dökmeyin,kalite zaten kötü servisler ondan daha kötü

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Tek başıma nasıl çekeyim video telefonu ağzımla tutmam lazım çekebilsem atıcam zaten. Biz de bilirdik japon almasını da paramız buna yetti, ikinci ele de güvenmem. Ayrıca ben motorumdan da memnunum bajajla ilk tanışmam değil bi japon olmasa da blok olarak gayet kaliteli motorlar üretiyor bence, insanların malına çöp deme hakkını kim veriyor sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 2 Nisan 2025; 14:47:27 >
  • bi de başka bi servise git bakam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fren balataların sürtüyordur. Belki de grenajdan gelen zırıldama sesidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.