Teğmen
24 Aralık 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 98 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Şuan şoktayım, babama yük olmamak için çalışıp nerdeyse her şeyimi kendim karşılıyorum öğrenciyim. Pederden arabayı aldım biraz gezip dolaştım dönüşte de yaktığım yakıtı koyup o şekilde teslim ettim hatta zamanım olsaydı güzelce yıkayıp parlatıcaktım da sevinsin diye ama hiç beklemediğim bir tepki geldi babamdan adam bir ton laf söyledi bağırdı çağırdı, sen benim arabama benzin koyamazsın bir daha da vermiyorum diye, dövecekti resmen. İdrak etmeye çalışıyorum ben kötü bir şey mi yaptım ?
Arkadaş her yerde eds var, kocaman yolda 70 hız sınırı varmış bir baktım eds, 120yle geçtim gittim, gelecek cezanın para kısmında değilim ama gerçekten saçma sapan yerlerde kamera var, diken üstünde araba sürüyoruz belediyeler bu kadar mı paraya aç, bu denetleme değil resmen tuzak kurmuşlar insanlara.
Ulan 10tlye olduğumu hatırlarım ne hale geldi ülke, devir kendi işini kendin gör devri artık anasını satayım kendi saçımı kendim keserim berber zengin işi olmuş.
Sevdiğim halde terk ettim, bazı sorunlar vardı, bir de üniversiteye hazırlanmam gerekiyordu hedeflerim vardı, istediğim bölümü kazandım hedeflerime ölümüne koşuyorum hala ama 1 sene oldu bu kızı unutamadım. Tam unuttum artık derken bir yerden denk geliyorum tekrar içim kötü oluyor aynı şehirdeyiz hala, nasıl kurtulacağım bundan ? Sanki bir şeyler yarım kalmış tamamlanması gerekiyormuş gibi hissediyorum, aklımda hep acaba sorusu var, bırakıp gitmeseydim ne olurdu nereye kadar giderdi acaba diye sorguluyorum. Bazen tekrar dönmek istiyorum ama gurur yapıyorum olmuyor. Son 1-2 aya kadar gayet unutmuştum umrumda değildi, ne olduysa bu son aylarda yine kafama takıldı.
Üniversite öğrencisiyim daha önce garsonluk yaptım patronla tartışıp işi bırakmak zorunda kaldım. Şuan öğrenim kredisi alıyorum ama 2 hafta anca idare ediyor, besyo okuyorum uzun süredir de fitness ile ilgileniyorum antrenörlük yaparım diyordum ama spor salonlarının dikkatini eğitimden bilgiden çok taytlı kızlar çekiyor galiba, hiçbir şeyden anlamayıp antrenörlük yapan bir dünya hatun gördüm belgeleri bile olmadan çalışıyorlar. Farklı işlere başvurdum kimse dönmedi. Acaba özel güvenlik eğitimi alsam sitelerde güvenlik işi falan bulabilir miyim ? Ya da başka neler yapabilirim ?
Ruhsatta 50cc gözüküp gerçekte 125cc olanlardan lazım. Küba tk03(125cc) ve yuki hammer 50cc(80cc) arasında kaldım ama ikisinin bir sürü sorunu var. Kuba kısa sürede elinde patlar sanayiden çıkamazsın diyorlar, yuki de akülü oyuncak gibi ufacık bir şey, 80ccye kadar yükseliyor. Sizin tavsiyeleriniz var mı
Daha önce garsonluk yaptım 5-6 ay kadar çalıştıktan sonra patronla kavga edip ayrıldım işten. Bu aralar tekrar iş arıyorum garsonluğa bulaşmam bir daha, 12 saat ayakta iflahımız şey oluyor. Bir rehabilitasyon merkezinde temizlik görevlisi arıyorlarmış, garsonluğa göre zorluğu nasıldır yapılır mı? Yapan arkadaşlar abiler varsa bekliyorum
Park ederken yandaki arabaya çok hafif sürttüm, indiğimde bakamadım eve çıktım direkt. Aynı yeri daha önce de sürtmüştüm babamın gözünün önünde, çok bir şey dememişti onda, o zamanlar ehliyetim yoktu. Ağzıma s*çacak bu sefer, anlaşılır mı sizce
Lise sonda sevdiğim bir kız vardı ama çok kötü kaptırmıştım kendimi, 2 ay kadar takıldıktan sonra hem üniversite hazırlığına kendimi vermek için hem de kıza kendimi çok kaptırdığımı farkettiğim için aramızdaki şeyi bitirip bir anda iletişimimi kesip kurtuldum o yokmuş gibi davrandım uzun bir süre, ben bıraktıktan sonra uğraştı biraz dönmem için sonra kendisi de saldı. Aslında tam kız arkadaşta sayılmaz işte. Neyse arkadaşlar organizasyon yapmışlar aralarında, lise ekibiyle bir mekana gidilip yenip içilecek, maalesef bu kız da geliyor, nerdeyse 1 yıl aradan sonra ilk defa aynı ortamda olacağız üstümde büyük bir gerginlik var, yine yokmuş gibi davranmak istiyorum ama ayıp mı olur bu şekilde ?
Geri ödemeli kredi çıktı almak istiyorum ama ileriyi düşününcede sıkıntı gibi duruyor, alınır mı sizce ?
Hakkında
Meslek: Üniversite öğrencisi
İlgi Alanları: Spor, militarizm, kızlar.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 274
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.464)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.