Şimdi Ara

Aracımdan vııın diye bir metal sürtme sesi gibi bir ses geliyo yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 citroen berlingo 1.6 hdi 90 beygirlik 59.binde aracım özellikle 1.ve 2. viteste hisediliyor araba devirlendikce artan devirden düştükce azalan metal sürtme sesi gibi bir ses vııııınn diye bir ses videoya aracı internete koymak için videosunu çekmiştim o videodada ses duyuluyor bir dinleyin bakalım dakika 1.15den itibaren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_cakan -- 18 Ekim 2012; 16:30:31 >

Başka bir arkadaşa yapılmış yorum:

quote:

abi öyle desene işin icine devir girinde : ) sorun benim problemle aynı oldu fakat bende daha önceleri böyle birsey yasadım fakat ugultu seklinde degil, zilsesi seklinde geliyordu belrli devir aralıgında idi 3000 devrin 2 ciz altında oldugunda ses geliyordu devamlı o devirde durdugunda gelmeye devam ediyordu biraz devri yükselttiğinde ses kesiliyordu..

senin cözmün şu. katalizör ve katalizör sacından baslayarak iyice vidaların sıkısması gerekiyor egzoz borusunu tutan vidalarda dahil...
    sanırım bu sorun kronik olsa gerek 4,5 kide aynı sorun rastlandı, fakat farklı devirlerde idi tüm ses gelen arkadasların ki...

anlık ses oldugundan dolayı sanırım kimse farketmiyor... kesin bu sorun kronik..

eger sıkılastırdın ses kesilmedi bilyalardan ( rulman )ses geliyordur... bilyada ugultu (rulman) ses yapar.. aracın kaç bin km... agır bakım mı geldi mi.

• Video İşleniyormuş işlendikten sonra yayına alınacakmış,bilyalardan rulmanlardan gibi me geliyo motorun çalışmasıyla orantılı bir ses motor rölentide çalışırken bile sanki ekstra bir elektrikli motor daha çalışıyormuş gibi sesi var ama motor devir aldıkca sanki eski nesil düz pompa dizellerde çıkan bir ses var ustalarım bilir vııınn vıınnn diye motor devriyle ortantılı kayışların ordan geliyo eminimde acaba cok masraf açar mı yolda bırakır mı ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.