Şimdi Ara

SIFIR ARACA SÜT DÖKÜLMESİ VE BERBAT KOKUNUN ÇIKABİLMESİ İÇİN TEK ÇÖZÜM YOLU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
36
Favori
72.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
458 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf aracımın bagaja dökülmüştü. Çok kötü bir koku. Kime sorsam aracı sat dedi. İnternetten bir kaç toz falan aldım süt kokusu için satılıyordu ama nafile. En son malatya da polytop diye bir yerde bagaj döşemesi sökülüp temizlendi. Çok şükür koku geçmişti.
    Sıradan yıkamacılarda yıkanarak geçmiyor. Tekrar ısındığında koku başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Whatsapp yazışmalarını da kontrol ederek birebir paylaşmaya çalıştım.
    SIFIR ARACA SÜT DÖKÜLMESİ VE BERBAT KOKUNUN ÇIKABİLMESİ İÇİN TEK ÇÖZÜM YOLU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Hayır şu ana kadar hiçbir ses duymadım

Mesajımı okuduktan sonra evet cevap vermeye değmezmiş diye düşündüm açıkçası. Normalde yazdığımı bir kez daha okur sonra gönderirim, bu sefer üstüste olumsuzluklar gelince aceleyle cevap vermiş oldum. Siz de yazdığınız mesajı bir kez daha okudunuz mu. Yine de teşekkür ederim.

1.3 icon

• Benım de 2018 mayıs ayında başıma gelmişti zemin döşemesine dökülmüştü. esenler de tavsiye ile birisine götürdüm koltukları söküp keçe döşemesini kaldırdı komple endüstriyel camaşır makinesinde yıkandı ve sonrasında güneşte kurutuldu. koku felan kalmadı, total de 350 tl'ye mal oldu.
  • Arabam BMW 3, daha öncede bu ayarlarda arabalarım oldu, hepsinde bir çok eşya taşıdım, hala daha taşımaya devam ediyorum, hiçbir sorun yaşamadım çok şükür bugüne kadar, neden? Çünkü 100 liradan kaçıp da bagaj havuzumu eksik etmem, 50tl den kaçıp da bu tür eşyaları taşıyabileceğim plastik kutularımı araçtan eksik etmem. Yani herkes bir şekilde öğreniyor, ya kolay yoldan, ya zor. Siz zor yolu seçmişsiniz.
    Aman yanlış anlaşılmasın, ben eşeğimi sağlam kazığa bağlıyorum sonrası tevekkül, başıma bir iş de gelebilir tabi ama önce işini sağlam kazığa bağlıcan.
    2 aylık korona korumaymış, yalan, düpedüz yalan. Bunu diyen cahil usta istediği kadar afabaya öyle böyle desin.
    Zaten videoda da %99 giderdik diyor, kardeşim %99 ne, nasıl bir oran bu. Ya tan gitmiştir ya kısmen gitmiştir koku, ya da eskisi gibidir, hiç gitmemiştir, yani %78 koku gitti mi diyecek, böyle oran verilir mi?

İnsanların bilinçlenmesinde fayda var.

Allah hepinizin yardımcısı olsun

• Kongor kullanıcısına yanıt
    Buarada bir de reklam yapıyım, YPS PLAST diye bir yer var, şuana kadar kendi toplam bu forum sayesinde aldığım İbiza ilk arabamdan bugünkü BMW me kadar, tüm şirket araçlarımıza kadar kendilerinden bagaj havuzu aldım, hem hizmetlerinden, hwm hızlarından herşeylerinden çok memnun kaldım, piyasada bir çok marka şey vardır tabi ama yıllarca kullandım, ne bi koku ne bişi, temizlemesi de kolay, görüntüsü de güzel, kesinlikle tavsiye ederim.
    Ortaklığım yok, bedava da almıyorum, keşke alsam
    Gerçi artık bu fiyatlarla yeni araba alamayacağımıza göre daha da bagaj havuzu ihtiyacım da olmaz heralde :)

• ben arabayi yakma videosu sanmistim :D
  • onuncu_köy O kullanıcısına yanıt
    Bende 2016 1.2 tsi golf 7 aldım almasaydın bende yeni clio özelikle 1.3 icon alırdım özellikle rengi çok tatlı sizdekinin..

• Benim arabama ufak miktarda döküldü ama onu bile zorla 5 günde sürekli bol alkollü dezenfektan (bakteri oluşumunu engellemek) ve özel solüsyonlarla silip gece hariç sürekli camlar kapılar bagaj açık bir şekilde havalandırarak anca çıkardım.
    Psikolojik olarak araba havasız kalsa bile yine bi “ulan yoksa...” diyor insan arabaya binince.
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1600 + kdv mi? bu kdv yi heralde başkası ödüyor o zaman bayağı iyiymiş fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evim şayane kel mimarının TV reklamını yaptığı zımbırtı ile kurtuldum ben.
    Ama A3 kadar alan için 1 şişeyi acımadan boca ettim, işe de yarıyor.
    Ozon mozon hikaye borozon.
    Tabi bu konudaki durumda 1 koli falan kullanmak gerek.
    Zamanında pandizotu heder eden turşu için de kullanmıştım, işe yaramıştı.
    Meret kimyasal olarak parçalıyor organik molekülleri.

Ufak belalar için aklınızda olsun.
    Bu şekilde büyük işler için yukarıda da dedim ama 1 koli bile kurtarmaz belki.
  • sıfır araç aldıysan ve özellikle sıvı eşyalar taşıyacaksan ki süt tam bir felakettir bu gibi durumları yaşamamak için havuzlu paspas seti ve bagaj havuzu alınması mecburidir. ayrıca o tür sıvılar yağ süt vs. kesinlikle koli içinde bagajda taşınmalı.katlanır bağaj kasaları var. heryeri söküldü aracın o araç benim olsa içime sinmezdi artık. çok yazık olmuş.
  • Hocam bu olay bizimde başımıza geldi. Şirket aracımız dacia dokker'ın arka koltuğu üzerine süt döküldü. Söylediğiniz kokuyu burnumda hala hissedebiliyorum. Kokunun araçtan arınması yaklaşık 3 ay falan sürdü. Bu süreçte biz arka koltuğu söküp kurumasını sağladık. Kuruduktan sonra kokunun araçtan tamamen çıkması 3 ayı buldu. Gerçekten berbat bir durum. Bu konuda çok dikkatli olmak gerekli.
  • Güzel bir iç dış yıkama her şeyi çözecektir

• Baştan sona kadar okudum hocam geçmiş olsun bilgilendirci yazi
    Ama görseller bende görünmüyor maalesef

• Çoook iyi bilirim. O arabayı yak daha iyi.

• geçmiş olsun. masraf nee tuttu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.