< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
teslayı 31 temmuzda teslim alacağım hocam. Birçok konuda hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyorum ama aldık artık bir kere :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben her bunu dediğimde beni taşlıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En iyisini yapmışsın. Alınacak tek araç bana göre. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. |
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
maşallah, beni de heyecanlandırıyor teknolojisi. Sizin aracınız ne renk? Ben siyah aldım mecbur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 19 Temmuz 2025; 13:16:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayırlı olsun, aynı zamanlarda deneyimleyeceğiz. Pişman olmayız inşallah. |
Maşallah maşallah. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam sıfır faiz kampanyası tüzel kişiler için yazıyor, bireysele de geçerli mi bilginiz var mı? |
sıfır faizli kredi kampanyalarını kullandırıyorlar mı peki hocam bu fiyatlar üzerinden? |
G20 mükemmel araç ya. Vallahi satılacak araba değil de girdik bi maceraya :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 19 Temmuz 2025; 15:19:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |