Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18614. sayfa)

373.495
Cevap
6.283
Favori
64.612.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

bu krediler gerçekten 1.54 faizli olmuyor. 55k 'yı 300k krediden masraf olarak kesiyor banka. kalan 245k parayı bayinin hesaba aktarıyor. sen aslında 245k parayı 300k üzerinden 1.54 faizle ödüyorsun. Genelde 12 ay taksit ama ilk taksiti banka peşin kesiyor gibi kelime oyunu yaparlar. 1.54 faiz oluyor 2-2.5 'lara çıkıyor aslında

• camokasahin C kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Çok detaylarına inmedim O şekilde olduğunu bilmiyordum. Tamamen kandırmaca o zaman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akenatons kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum, Ağustos veya Eylül gibi gelecek diyen youtuberlar vardı, hatırladığım bir tanesi Sefa Kandemir idi. İnşallah makul ve mantıklı bir fiyattan giriş yapar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xtrail 3 silindirli 1.5 motorunu kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı? Tavsiye edermisiniz ..

• 16 temmuzda Tesla juniper aldım.
    Aldıktan sonra bmw 320i aracımı ilana koydum 100 E yakın favori var ama arayan 2-3 kişi.. arabamcom un 2320 verdiği arabaya 2420 istiyorum, ikinci elleri Tesla mı öldürdü acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    Etkisi vardir.ama kredilerinde düşmesi.lazim.kac km de araciniz

• recak R kullanıcısına yanıt
    LPG ile uzun yıllar kullanmak istemislerdir

• texmo kullanıcısına yanıt

82 binde. 2021 model. Taba koltuk hayalet ekran vs dolu yani. Arabamcom a bu bilgileri bile girmeden iyi fiyat verdi

• quak kullanıcısına yanıt

GT-Line olsa ben de düşünmem alırım hemen :( Ama ben dün görüştüm maalesef sçma bir fiyta politikası var Kia TR'nin...

Ben ama hala umutluyum bu marka daha önce beni bu sebeple terse düşürdü. Beklerim,elbet EV4-EV5'ler geldiğinde bir aralık açılacak..

GT-line olmayan EV3 bana çok kötü gözüküyor...

Verdikleri fiyattan %5 civarında düşük fiyat veriyorlar iş ciddiye binince. Bunu da göz önüne alın, sarı site fiyatını düşerek ilerleyin size tavsiyem. O fiyata nasılsa satarım diye düşünüp ilanın süresi dolarsa zor durumda kalırsınız.

• Geçen ikinci el elektriklilere bakarken daha öncede ciddi handikap olarak gördüğüm bir durum çıktı karşıma. Fotoğrafını yayınlıyorum, bu araç ioniq 5 diye hatırlıyorum, altını vurduğu için 850 bin hasar kaydı oluşmuş. Elektrikli araç düşünenlerin aracın altını vurma gibi bir lüksü yok, kırsalda kullanacaklar için dikkat çekmek istedim. SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

• Arkadaşlar byd seal sedan fiyst alan oldumu

• Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt

Tüketimi düşürüp menzili arttıracak ise neden olmasın?

%5 gibi düşük bir avantajı olursa tabiki koyulmasın ama 1.viteste 120 ile gitmek yerine 5. Viteste gitmek gibi bir etkisi olacak %20-30 katki sağlayacak ise kesinlikle koyulmali hatta 3-4 vitesli bile olabilir

1.9 milyon bir sınır artık. Siz kendiniz 2.4'e 2. el mi alırsınız yoksa oldukça dikkat çeken bir elektrikli mi?
    Yine bu rakamlarda 0 volvo imkani var. 1.9 üzerinin gözlemlediğim kadarıyla satış hızı azalıyor.

• ksahinler K kullanıcısına yanıt

Hiçbir şey yok arabada ne 850.000 TL si ya yapmayın rica ediyorum 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: brutal55

Arkadaşlar byd seal sedan fiyst alan oldumu
    1925 ama agustos sonuna demisti arac icin

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

Mercedes ilk once eqa,eqb yi %10 dan versinde,cla icin sonra uygun fiyat tartismasi yapalim

%10 dilime 2023 mayısta düştü bu araçlar mbenz kendi müdürlerine verdi gelen tüm aracları hemen zam yaptılar sonrasında

• İddia : BYD arazisi NATO karargahina Yakın olduğu için iptal edilmiş. Başka şehirde yer bakıyorlarmis. Konu Meclis gündemine taşınmış.

Doğruysa, Boyle saçma gerekçe mi olur araziyi sülün Osman Dan MI aldı bu BYD zamaninda

Byd voleyi vurup Ben oynamıyorum derse şaşırmam.. Nerden tutsan elinde kalan bir süreç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 19 Temmuz 2025; 10:21:49 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    daha en başta bir çok kişi söylemişti arazi NATO’ya çok yakın diye. Şimdi mi fark etmişler?

• dashwood kullanıcısına yanıt
    Yorumsuz :))bu iş 2023 aya sert iniş yapıyoruz a bağlayacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 19 Temmuz 2025; 10:24:14 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.