Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2025

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
396
Favori
90.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuda yalnızca fiyat ve stok bilgisi paylaşabilirsiniz. Sadece ilgili bilgileri ekleyelim.

Sohbet ve tartışma için aşağıdaki konuyu kullanabilirsiniz:

SOHBET VE TARTIŞMA KONUSU

Teşekkürler ve iyi forumlar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Başlığa destek atalım bari;

(Göz ucuyla okuyanlar için not: yazdıklarım ironidir….)

En güzel araç MPV ve Station Wagon araçlardır… (yemin ederim inanarak yazdım bunu)

En iyi triger seti yağlı kayıştır…

Honda jazz insanlığın otomobil konusunda ulaşabileceği en son noktadır…

Adamın biri usulüne uygun olarak kullandığı kuru kavrama DSG şanzıman ile kavrama seti değiştirmeden 1.500.000 km. Yol yapmış…

3 silindir motorlar 4 silindirlilerin ….

BMW 230e xDrive değil %30, %0001 ÖTV dilimine girse, hatta yanında da bi tane R1300 GS motosiklet verseler yine almam…

Benim aracım İstanbul köprü trafiğinde 100 km de 3 litre yakıyor…

Bayilerin en son 2.200 liraya bıraktığı aracı bir bayiden çok sıkı pazarlık yaparak 1.900 liraya aldım (ama asla bayinin adını söylemem ölümü öp diye yemin ettirdi)….

Sıfırı bayilerde en ucuz 2.200 liraya verilen aracın 1 yaşında ve 25.000 km.’de olanını 2.195 liraya sattım… az önce bir bayide sıfırı için 2.190 liraya anlaştım…

Geçmiş olsun o arabayı o fiyata alacağına eşşek arabası alsan daha iyiydi ama almışsın madem yapacak bir şey yok…

Kuzenimin kayınçosu için 900 bin lira civarı sıfır araç bakıyoruz. Yeni kasa olacak, sunroof olmazsa olmazımız, 8 ileri zf şanzımanlı, en az 4 silindir ve turbo, dur kalk fonksiyonlu ACC ve en azından yarı otonom sürüş olmalı..
    2 ay önce almış olduğum 2024 model Qashqai N connecta ile 5000km yi devirmiş oldum.
    +Cvt şanzuman gerçekten şahane (vites geçişleri vs)
    +Araç ivmelenmesi güzel
    +Motoru sessiz, sport modda ise keyifli bir sesi var.
    +Araç bagajı kullanışlı (alt bölme kısmı olması güzel,epey eşya alıyor)
    +Yakıt tüketimi güzel(benzinli düşünün aracı) tepkimeleri hızlı olduğundan gaza basmaya bağlı, forumda çok sık bahsi geçen 9.5-10lt civarı değil. 8-8.5 civarı şehir içi.
    +Klima gibi kısımların tuşlu olması güzel(dokunmatikten geçince şahane)
    +Akıllı far sistemi epey güzel çalışıyor.
    -Klima biraz sesli çalışıyor.
    -Fren balataları ara sıra cıyaklıyor (kronik)
    -130 sonrası rüzgar sesi alıyor.
    -Orta kol dayama kısmı epey geride, çok rahat değil konumu.
    -Kumlu yollarda, tüm kum, taş sesi geliyor ( yalıtım çamurluk tarafında zayıf )
    -Park sensörleri bir tık geç devreye giriyor.
    -Hız uyarıcısını her bindiğinde kapatmak gerekiyor.
    -Hibritlik bir olayı pek yok, direkt benzinli gibi düşünün.
    -Start-stop biraz sarsıntılı çalışıyor.(Genelde kapatıyorum, birçok kişi gibi)
    -Araç dışında bulunan piano black parçalar çizilmeye çok müsait.(pasta cila yapınca yine ilk zamanlara döner muhtemelen imkan varsa ppf yapın derim)
    -Yakıt bilgisayarındaki değerle, depo hesabı tam tutmuyor. Gösterge ekranında yazandan yaklaşık 1 litre az yaktığı oluyor.
    -Auto silecek özelliği çok verimli değil.Bazen şarıl şarıl yağmur yağıyor çalışmıyor, bazen 1 damla başka araçtan sıçrar çalışır.

Araç gerçekten agresif, 140 beygirlik rakiplerinden farklı.Genel olarak memnunum. Konforlu, donanımlı araç.Fiyat bandındaki rakiplerinden donanımlı.
    Burdaki genel olarak tüm yorumları dikkate almayın arkadaşlar, mümkünse test sürüşü, araç kiralama imkanınız varsa kiralama vs. yapın derim. Benzer kişiler sürekli belli markaları kötülüyor.Hangisine sorsanız maşallah ne hikmetse tüm C suvların sahibi olmuşlar :) Bu kişilerin bu araçları sürdüğünü dahi düşünmüyorum.

Tarafsız bir şekilde aklıma gelen tüm + ve - ler bunlar.

GÜNCELLEME : Yakıt tüketimimi Gaziantep ili sınırlarında yaşadığımdan kendi deneyimimi belirtmiştim.İstanbulda bulundum bu hafta.Yakıt tüketimi 10.5-11 civarını gördü şehiriçi kullanımında.(tek kişi, yüksüz, klima açık). Ortalama hız 20 civarı.
    EN GÜNCEL LİSTE

VW Doğuş

Troc rline 2.190

Troc life 1770

Troc life + acc, uzun far 1850

Troc style 1870

2024 polo life 1.403 (eskihisar)

Tcross Life 1.464

Tcross life + yarı otonom 1510 (tarsus)/ 1460(esenler doğuş)

Taigo Life 1.567

Golf life 1810

Passat business 2350

ID4 1700

Tcross Style 1470 ( bir üyemiz yazmış?)

Nissan Tepretoğulları
    Juke Tekna 1.380 , platinium 1.480

Seat Altur Arona Style Plus 1.460
    Seat Leon Phev 1885

Ford Keleşler Puma 2024 model 1.450
    Ford Focus 1.5 dizel titanum+sunroff 1950

Bayon Elite 1550 Hyundai Sakarya Ferhat Otomotiv
    Bayon Style (4-5 renk farklı renk mevcut) 1385 Hyundai MAR Sancaktepe

2024 Tucson Prime Plus 2090 (izmir)

Cupra Terramar supreme 2399
    Cupra Terramar Vzline 2850

Grandland 1.2 hybrid GS full + full 2550
    Grandland Elektrik GS 1890
    Grandland 1.2 Hybrid GS 1980

Citroën C5 Aircross Max 1950
    Citroën C4X full 1600

Astra elektrik sunroff 1630 (arden)
    2024 Astra gs 1.2 1500
    2025 Astra gs 1.2 1590 (ABC)
    Crossland 1300

Keleşler ve Doguş
    Skoda kodiaq prestige 3250
    Skoda fabia 1.0 premium 1400
    Octavia 1.0 elite dsg 1790

Kia Sportage cool 2050

Peugeot 308 GT 1.2 1685 (çorum karataş)

Mercedes EQB 250+ amg 2830

Chery
    Tiggo 8 promax Exp 1975

Omoda 5 int 1600
    Omoda 5 Exp1665

Tiggo 7 int 1650
    Tiggo 7 Exp 1775

DS4 Pallas 1.2 Puretech 130 PS EAT8 1.900

Adamların tek argümanı uzun yolda yüksek süratlerde mola vermeden seyahat ediyor olmak. Arkadaş bunun için başka bir taşıt var adına uçak diyoruz.. Saatte ortalama 800-900km hız ile gidiyor ve mola da vermiyor. Hem de çok daha güvenli..

Türkiyede araç sahibi insanların 99% u yılda en fazla 3 defa araçlarıyla uzun yola çıkıyor. O da iyi ihtimal. Bir çok kişi de ailesiyle uzun yol yaptığından zaten hız sınırları içinde ilerliyor. Ki genelde insanlar bayram günlerinde vs yola çıkıyor ve yollar dolu olduğundan hız da yapamıyor.

Hadi diyelim hız yapacaksın, hangi araçla hız yapmaktan söz ediyoruz ? 1.5 motor passatla mı ? superblemi ? en iyi ihtimal bu araçlar.. Bu araçlarla 200+ km hızlarda 4-5 saat yol giden birinin vay haline.. Sanki altlarında F segmenti premium araçlar var da elektriklileri beğenmiyor beyefendiler.

Zamanında F10 525xd aracım varken Ankara-Trabzon molasız 7 saatte gitmişliğim var. 1 defa yaptım. Trabzona vardığımda gözlerimin ağrısından uyuyamamıştım. Büyük delilik.. Bu işin sağlıklı olanı 250km de bir mola vermektir. Aracın yakıtı ne olursa olsun.

Kalan tüm kullanım senaryosu ise zaten şehir içi kullanım. 365 günün belki de 350 günü şehir içinde kullanıyoruz araçlarımızı.

Amaç şehir içinde hız yapmaksa zaten neredeyse hiç bir benzinli araç elektriklinin yanına yaklaşamıyor.

Özetle bu arkadaşların iddiaları pek elle tutulur durumda değil. Pratikte çok zayıf argümanlar. Kimse de umursamıyor zaten satış adetlerinden belli Türkiye gibi fazla sabit fikirli bir millet bile 2024 yılında 100 bin adet elektrikli araç satın almış. Ayda ortalama 1500 adet tesla satılıyor. Bu kadar insan bu araçları bakkala gidip gelmeye almıyor.

Başka bir konu da elektrikli aracı olan kişilerin 90% ının bir dahaki seçimi yine elektrikli araç oluyor.

Ha not düşeyim. Evde ya da iş yerinde sarj imkanı olmayan bence de elektrikli araç almasın.

Ama bir şekilde ev-iş yerinde sarj imkanı olan için elektrikli araç çok büyük nimettir. S class sessizliğinde ve akıcılığında C-D segmenti mis gibi elektrikli araçlar var.

Bence bura da bu araç için yazan birkaç kendini bilmez sizi etkilemiş.

2150K TL ye 2025 model 326HP ve 4 çeker Premium marka araca saydırdılar, vay efendim tipsizmiş duyanda hepsi DS-Alfa Romeo-Maserati gibi dizaynı ile nam yapmış araçlar kullanıyor sanır. Hele biri vardı ki aşık olduğu Kamiq e bakmayıp 2.30 e ye sallıyordu tipinden dem vurup alınmaz diyenlerin %80 buzdolabı çizgilerin de tasarım araç kullanıyor emin olun.

İnşallah denk getirirsiniz. Lakin bu sefer de geri tepmeyin şansınızı eğer denk gelirse.

iX1'de detay olarak söyle oldu: Yaklaşık Aralık 2024'ten önce gelenler X-line'dı. Recaro deri koltuk (baldır destekli), ambiyans aydınlatma, ön gövde ve kapı üstleri dikişli deri kaplama, iç mekanda krom görünümlü trimler, karartılmış arka camlar ve kablolar vardı araçlarda. Yaklaşık Ekim ve Kasım 2024'te gelen X line'larda ise sadece koltuk ısıtma eksikti. Yaklaşık Aralık 2024'ten itibaren Sportline gelmeye başladı ve üstteki donanımların tümü eksik..

Malesef bayiler, galeriler ve çok sayıda almış olan filocular sadece deri koltuk yok diyerek tüketiciyi yanıltmaya çalışıyorlar. Sportline halen fiyat performans ama değerlendirirken farkları da göz önünde bulundurmak gerek.

2.30e'yi Sportline gönderirlerse dış tasarım dezavantajıyla birleşince talebi biraz azaltır ama hala bu fiyata iyi araç olur. Tasarım zevki tabi ki önemli ancak iyi bir araç tasarımdan daha fazlası değil midir?

Umarım iX1'de yaşanan bilgi kirliliği 2.30e'de yaşanmaz. Bayilerden alınan formlara dikkat etmek ve donanımlar konusunda teyid almak iyi olur.

• Hayırlı olsun yeni konu :)

Bismillah açılışı yapalım.

Kamiq 1,0 TSİ için kampanya başlayacak denmişti

Bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 18 Mart 2025; 23:6:18 >
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun lütfen burda boş konuşalım, gerçekten araç teklifi için girdiğimiz konuda teklifleri göremiyoruz. Herkese sıfır araç nasip olsun inş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fındık motorlu arabaya binip elektrikli arabaları karalayan tayfa damlar birazdan hazırlanın  

• eskiden benzin-dizel tartışması olurdu. dizelciler çok atıp üst perdeden konuşurdu ama seslerini kestiler utançlarından dizelim var bile diyemiyorlar artık
    şimdi benzinciler onların yerini aldı bev araçlılara sarıyorlar. klima açık sol şerit kapatıyorum diye dolanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda jazz ve skoda kamiq önermek için de ayrı konu açabilir miyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canguler917 kullanıcısına yanıt

O tür bölüm için alt forumlarda VW - Honda - Vb bölüm var. Pek talep görmeyebilir. O bölüme sizde konu açabilirsiniz. Veyahut buradan da konuşabilirsiniz.

• damneed D kullanıcısına yanıt

1690 fiyat veriyorlar dahada düşecek mi fiyatı

• asiye- A kullanıcısına yanıt
    Daha düşmeyebilir o fiyatlara 1.5 TSI Premium + Cam tavan verdiler 0 faiz 12 ay 200 bin olacak şekilde.

• cambodia C kullanıcısına yanıt

Adamların tek argümanı uzun yolda yüksek süratlerde mola vermeden seyahat ediyor olmak. Arkadaş bunun için başka bir taşıt var adına uçak diyoruz.. Saatte ortalama 800-900km hız ile gidiyor ve mola da vermiyor. Hem de çok daha güvenli..

Türkiyede araç sahibi insanların 99% u yılda en fazla 3 defa araçlarıyla uzun yola çıkıyor. O da iyi ihtimal. Bir çok kişi de ailesiyle uzun yol yaptığından zaten hız sınırları içinde ilerliyor. Ki genelde insanlar bayram günlerinde vs yola çıkıyor ve yollar dolu olduğundan hız da yapamıyor.

Hadi diyelim hız yapacaksın, hangi araçla hız yapmaktan söz ediyoruz ? 1.5 motor passatla mı ? superblemi ? en iyi ihtimal bu araçlar.. Bu araçlarla 200+ km hızlarda 4-5 saat yol giden birinin vay haline.. Sanki altlarında F segmenti premium araçlar var da elektriklileri beğenmiyor beyefendiler.

Zamanında F10 525xd aracım varken Ankara-Trabzon molasız 7 saatte gitmişliğim var. 1 defa yaptım. Trabzona vardığımda gözlerimin ağrısından uyuyamamıştım. Büyük delilik.. Bu işin sağlıklı olanı 250km de bir mola vermektir. Aracın yakıtı ne olursa olsun.

Kalan tüm kullanım senaryosu ise zaten şehir içi kullanım. 365 günün belki de 350 günü şehir içinde kullanıyoruz araçlarımızı.

Amaç şehir içinde hız yapmaksa zaten neredeyse hiç bir benzinli araç elektriklinin yanına yaklaşamıyor.

Özetle bu arkadaşların iddiaları pek elle tutulur durumda değil. Pratikte çok zayıf argümanlar. Kimse de umursamıyor zaten satış adetlerinden belli Türkiye gibi fazla sabit fikirli bir millet bile 2024 yılında 100 bin adet elektrikli araç satın almış. Ayda ortalama 1500 adet tesla satılıyor. Bu kadar insan bu araçları bakkala gidip gelmeye almıyor.

Başka bir konu da elektrikli aracı olan kişilerin 90% ının bir dahaki seçimi yine elektrikli araç oluyor.

Ha not düşeyim. Evde ya da iş yerinde sarj imkanı olmayan bence de elektrikli araç almasın.

Ama bir şekilde ev-iş yerinde sarj imkanı olan için elektrikli araç çok büyük nimettir. S class sessizliğinde ve akıcılığında C-D segmenti mis gibi elektrikli araçlar var.

• Bu arada bayram geliyor. İkinci el piyasası da %20-30 arttı daha da artar gibi. Ardından Kurban bayramı derken araç sezonu başlıyor.

• FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

bir de çok değer kaybediyor yauvv diyenler var 

fakir kız peşinde koşarsa sapık zengin koşarsa playboy olur

fakir çalarsa hırsız zengin çalarsa yolsuzluk olur

..

benzinli arabayı aldığından ucuza satarsa bindiğine sayar

elektrikli arabayı aldığından ucuza satarsa zararına satar kazıklanmış olur 

Dün gittiğim skoda bayisi, kampanya yarın (bugün) açıklanacak demişti. Sabah aradı kampanya iptal olmuş. Gri 1.0 kamiq için 1.650 fiyat verdi. Geçen hafta o fiyata 1.5 verdikleri için ilgilenmiyorum dedim.

• FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar ruh hastasi, zaten radarlardan basilmiyor, basma işi bitti

Bu vergi oranıyla en mantiklisi elektrikliler

• Yeni konu hayirli olsun, sohbet serbest artik cok sukur.

Son 1 yilda 2 tane 0 arac aldim ozellikle ilk aracta dh den cok faydalandim. Ben de baskalarini faydalandirayim istiyorum.

Arkadaslar bence 0 arac alirken yurtdisi ve tr fiyatlarini kiyaslamaniz en elzem. İleride bu gunleri vay be diye anacagiz %10 otv ile arac satiliyor bu ulkede ve avrupa fiyatiyla arac sahibi olabiliyorsunuz. Eger isyerinizde veya evinizde sarj imkaniniz varsa asiri soguk bir iklimde yasamiyorsaniz gelecek elektriklide, onyarginizi kirin ve siz de elektrikliye gecin derim.

Bunu soyleyen adam daha 2024 ocak ayinin ilk haftalarinda akulu arabaya binilmez diyordu, bunun da altini cizeyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 19 Mart 2025; 1:1:1 >

Kia ev3 verelim size uzun menzillisinden şöyle?

• Herkes bu konuyu takibe alıp yazarsa daha iyi olur gereksiz yere diğer konuda mesajlar siliniyor..

• Madem başlık açıldı ..! Sormak isterim ...

Beğendiğiniz yada beğenmediğiniz Otomobil Markaları nelerdir ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.