Yarbay
09 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 154 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Dostlar iyi forumlar ;

Yakın zamanda Apple MacBook edinmeyi planlıyorum bütçem maksimum 7500 TL ve ikinci el alınacak tabi.

Kullanım amacım tamamen film dizi YouTube ve internet sitelerinde gezinmek için olacak siz olsanız hangi modeli tercih edersiniz nedenleri ile birlikte belirtirseniz çok sevinirim.

Bulabildiğim modeller ;

MacBook Air 2017 İ5 1.8 GHz 8/128 GB konfigürasyonu pil döngüsü genelde 600 civarlarında temiz cihazlar.

MacBook Pro 2015 İ5 2.7 GHz Retina modelleri 8/128 GB konfigürasyonu oluyor genellikle fakat pil döngüleri çok fazla oluyor. Retina soyulması , hoparlör cızırtısı gibi sorunları hemen hemen tüm ilanlarda mevcut.

Macbook 12 İnç 2015 bu modelde 1.2 GHz Intel Core M 8/128 GB konfigürasyonunda pil döngüsü 200 civarlarda diğer iki modele göre daha uygun fiyatlı.
Dostlar iyi forumlar ;

Jagler parfüm almak istiyorum fakat N11 - Hepsiburada gibi sitelerde yanında deodorant ile birlikte satılan paketlerdeki fiyat 50 tl civarinda bu ürün orijinal midir ? Yoksa oradan alma şuradan al dediğiniz bir yer var mı ? Açıkcası yorumlarına baktığımda çabucak kokusu gidiyor su gibi doldurma gibi yorumları görünce tedirgin oldum bu parfümün orjinalini nereden bulabilirim ?
Her Ay 4 Mbps internete 90 tl verip 0.33 Mbps hız almak ne demek be kardeşim ?

Müşteri hizmetleri modem resetlemekten, ekip göndermekten yılmadı ben yıldım gelen ekipte sorun yok diyip gidiyorum la 0.33 Mbps ile internetten sayfa bile açılmıyor diyorum kimseden ses soluk çıkmıyor yok
mu bu işleri bilen birisi ne yapmak lazım beyler ? Modemi bilgisayara geçireceğim az kaldı Ethernet ile bu hızı alıyorum WiFi bağlarsak internet yok olacak resmen.

İstanbul / Beyoğlu gibi bir yerde bu hızın olması manidar lafa gelince her yerde reklam yapıp mangalda kül bırakmazlar iş hız düşüklüğüne gelince ölü taklidi yapıyorlar.

Dostlar gerçekten adam akıllı bir tavsiye verebilecek olan var mı ? Modem mi değişelim ? Kablo mu değişelim ? İnternet sağlayıcısını mı değişelim ? SüperBox mu alalım ? Ne yapalım da 4 Mbps internet alabiliriz ? Çokta gözümüz yok 4 Mbps internet versinler yeter.

Dostlar iyi forumlar ;

Yaklaşık 5 aydır spor salonuna gidiyorum haftada 4 yada 5 gün olmak koşuluyla ilk zamanlarda kilo ve yağ fazlam olduğu için ilk 2 ay sadece kardio yaptım koşu bandı , uzay yürüyüşü vs. Sadece 2 ay kardio yaptım sonrasında vücûd geliştirmeye başladım genetik olarak pek güçlü olduğumu düşünmüyorum elimde bir adet liste var listeye göre yaklaşık 2 aydır çalışıyorum fakat bana gelişimim durdu gibi geliyor son 2 aydır protein tozu kullanıyorum spordan hemen sonra geçen ölçüm yaptığımda sonuçlarım şu şekilde - Kol 36 - Göğüs 102 - Omuz 122 çıktı diyetisyene gidiyordum en son yağ oranı 18 çıktı bu oran yüksek yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum L - Carnitine kullandık fakat pek bir faydasını görmedim , protein tozu bitmek üzere salonda birkaç kişi bitince BCA başlamalısın dediler sizce başlamalı mıyım ? BCA olarak önerebileceğiniz bir marka var mı ? Baktığım kadarıyla Big Joy iyi duruyor ama öneren pek yok gibi.

Yaptığım antrenman şeklini görsel olarak ekledim sizce bundan sonra yağ yakmak için mi uğraşmam gerekiyor yoksa antrenmana bu şekilde devam etsem yağ kendiliğinden erir mi ?

Ağırlık antremanlarında yerimde sayıyor gibi hissediyorum Bench Press de toplamda 50 KG kaldırıyorum ve artırmak istediğimde kaldırmam imkansız oluyor sizce yerimde sayma işini nasıl iptal edip daha fazla gelişebilirim ? Bu gelişim için BCA mı yoksa Whey Protein tozu kullanmaya devam mı etmeliyim ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Boy 178 - Kilo 80.

Dostlar iyi forumlar ;

Elimde bir adet One S 500 GB ürünüm var ben PS4 almak istediğim için elimdeki ürünü satılığa çıkartmayı düşünüyorum fakat fiyat konusunda sanırım bir rakam denkleştiremedim ürünüm çok temiz kutusu bütün dökümanlar ve kitapçıkları duruyor bir sorunu sıkıntısı vs. Yok yanında çift kol var 12 Adet kutulu oyun var ;

Forza Horizon 3

Call Of Duty Advanced Warfare - İnfinite Warfare

Dishonored 2

Shadow Of Mordor

Assassıns Credd Black Flag - Syndicate

Quantum Break

Metal Gear Solid Phantom Pain

Watch Dogs

Destiny

Sizce ürün bu haliyle değeri nedir ? Elimden çıkarmam gerekiyor bir fikir belirtirseniz sevinirim.
Dostlar iyi forumlar ;

İlk arabam olacak ve direksiyon , trafik bilgim zayıf aklımda E36 var 20.000 TL ye bulunabiliyor sizce alınır mı ? Almadan önce kontrol edeceğiz ekspertiz görecek çok masraf çıkartır mı ? Ustası ve yedek parçası bulunur mu ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Dostlar iyi forumlar ;

Daha önceki zamanlarda da konu açıp fikir sormuştum fakat durum bu sefer biraz daha farklı.

Öncelikle ehliyetim mevcut fakat trafikte hiç araç kullanmadım anca park etmek ve 50 km uzun yol yapmışlığım var bu durumu göz önünde bulundurarak vurma , kırılma , parçalanma , parça değişimi , bakım , malzeme bulunabilirliği ve tabiki de alış ve satışında bir sorun olmayacak çok masraf çıkartmayacak bir araba önerisi istiyorum sizden.

Bütçem en fazla 20.000 TL ilk arabamın ve acemiliğimi atana kadar çok pahalı bir araba kullanmak istemiyorum bir yere vurursam içim acımasın en azından bu kriterler doğrultusunda önerisinde bulunacağınız marka model var mıdır ? Otomatik , Manuel , 3 Kapı , 5 Kapı , Sedan , HB hiç fark etmez.

Kendi bulduklarım ise BMW E30 , E36 / Peugeot 206 , 307 bu araçlar hakkında yorumlarınızı da duymak isterim.

Cevap veren herkese çok teşekkürler.
Dostlar iyi forumlar yakın zamanda araba almayı planlıyorum bütçem MAX. 50 milyar gözüme 2010 model 2.0 Tdci 200.000 km olarak düşünüyorum ilk arabam olacak sizce tercih edilir mi ? İyi yada kötü yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
Dostlar merhaba

Uzun yıllardır kullandığım Türk Telekom evde internet sözleşmem bu ay son buluyor kendilerinden pek memnun kalmadım kopma sorunu epeyce oldu 16 Mbps imza atmıştım fakat evime gelen 3 Mbps oldu neden bu şekilde internet alıyorum dediğimde konumunuzdan ötürü fiber yok denildi şimdi sizin önerileriniz ile başka bir İSS veya başka bir pakete geçmek istiyorum önerileriniz ne olurdu ? Altyapıyı güçlendirmek için tavsiye edeceğiniz bir durum var mı ? Güçlü bir modem almak ne kadar sorun çözer ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Dostlar iyi forumlar Mayıs ayının 20 sinde 1 yıldır kullanmış olduğum Turkcell ile sözleşmem bitiyor her ay 59 tl para ödüyorum ve bu para artık gözüme fazla gelmeye başladı kendi ev internetim için 56 tl öderken bu fiyat absürt kalıyor Turkcell de herhangi bir önerebileceğiniz tarife var mıdır ? Sosyal medya kullanmıyorum en çok zamanım YouTube da geçiyor başka bir İSS de deneyebilirim Vodafone hariç paket önerisinde bulunan kişilere teşekkür ederim şimdiden.
Hakkında
Konum: İstanbul,Beyoğlu
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
Xbox One
Takım
Galatasaray
TV
Samsung
Notebook
Acer
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Mesaj Sayısı: 4.178
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.406
İkinci El Bölümü Mesajları: 39
Konularının görüntülenme sayısı: 84.701 (Bu ay: 4.884)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 585 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.