Şimdi Ara

İlişkiye başlamamış ve ret cevabı almış arkadaşımın sevdiği kızdan hoşlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda fikriniz nedir arkadaşım benden önce davranıp konuştu ama ret cevabı aldı benim o kıza açılmam yanlışmı olur arkadaşım anlayışla karşılarmı?

• Çok mu zor soru arkadaşlar şerrefsizlik mi bu yaptığım. ama olmuyor unutmak bir türlü
  • Eğer arkadaşının eski sevgilisi olsa bir nebze , ama durum cok farklı.

Bence şansını denemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teutonic_

Eğer arkadaşının eski sevgilisi olsa bir nebze , ama durum cok farklı.

Hocam deniyorum zaten ve karşılıksız değil ama arkadaşım nasıl karşılar bu durumu.
  • Ben olsam karşı çıkardım dünyada o kadar kız varken gelip bunu buldun arkadaş. Sen o kızla ilişki yaşarken arkadaşının ne düşüneceğini düşünüyor musun

kendi fikrim, katılmayabilirsin
  • boşver o kızı
  • cinayet sebebi.
    şansı dene, kız kabul ederse; arkadaşınla konuşma bi daha.
    kabul etmezse pişkin pişkin devam et hayatına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heves o heves geçer yakında
  • arkadasin ne kadar yakin? eger sana deger veren seni insan yerine koyan (yanlis anlama bunu seni dikkate alan demek istedim) biriyse sakin yapma boyle bir hata cunku kiz milyonlarca var o olmazsa baskasi olur ama bi arkadas gercek bir dost herkes olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Nevzat-FC INTER ne diyeyim bilmiyorum fikrinizi almak için açtım konuyu şayet ben olsam aynı durumda kız için arkadaşlığım bozuluyorsa hiç arkadaş değilmişiz demek ki diye düşünürüm.
  • O cocuk seviyor ve sen onunla cikacaksin bu insanliga sigmaz o cocugun nasil aci cekecegini tahmin bile edemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

quote:

Eğer arkadaşının eski sevgilisi olsa bir nebze , ama durum cok farklı.

Hocam deniyorum zaten ve karşılıksız değil ama arkadaşım nasıl karşılar bu durumu.

Eğer dediğin gibi karşılıklıysa arkadaşın neden birbirinizi seviyosunuz diyemez heralde .Bence anlayışla karşılıcaktır karşılamalıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

arkadasin ne kadar yakin? eger sana deger veren seni insan yerine koyan (yanlis anlama bunu seni dikkate alan demek istedim) biriyse sakin yapma boyle bir hata cunku kiz milyonlarca var o olmazsa baskasi olur ama bi arkadas gercek bir dost herkes olamaz

Arkadaşımın ben abisi gibiyimdir her türlü sorununda çözüm bulmuşumdur maddi manevi. tek suçum ondan önce davranmamak oldu
  • şimdi o kız bugün var yarın yok ama arkadaşın her zaman yanında bunu iyi düşün bi kız için bişeylerden vazgeçerken 2 kere düşün derim
  • quote:

@Nevzat-FC INTER ne diyeyim bilmiyorum fikrinizi almak için açtım konuyu şayet ben olsam aynı durumda kız için arkadaşlığım bozuluyorsa hiç arkadaş değilmişiz demek ki diye düşünürüm.

"kız için arkadaşlığım bozuluyorsa hiç arkadaş değilmişiz demek ki" ifadesini kendi açından düşünmelisin bence. Kız için arkadaşlığınızı bitirecek misin olaya böyle bak

• bu konuda sanırım herkes olmaması yönünde gibi.
  • quote:

bu konuda sanırım herkes olmaması yönünde gibi.

Bence bu bi öncelik sırası olmamalı. Arkadaşın önce teklif etti diye kız üzerinde bi hakkı olamaz,dediğim gib eski sevgilisi olsa anlardım
  • quote:

quote:

bu konuda sanırım herkes olmaması yönünde gibi.

Bence bu bi öncelik sırası olmamalı. Arkadaşın önce teklif etti diye kız üzerinde bi hakkı olamaz,dediğim gib eski sevgilisi olsa anlardım

aynen hocam tek sen olumlu yanıt verdin. bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım da kesinlikle olumlu karşılayacaktır büyük ihtimal ama vicdan olarak sizlere sormak istedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

arkadasin ne kadar yakin? eger sana deger veren seni insan yerine koyan (yanlis anlama bunu seni dikkate alan demek istedim) biriyse sakin yapma boyle bir hata cunku kiz milyonlarca var o olmazsa baskasi olur ama bi arkadas gercek bir dost herkes olamaz

Arkadaşımın ben abisi gibiyimdir her türlü sorununda çözüm bulmuşumdur maddi manevi. tek suçum ondan önce davranmamak oldu

bosver hocam bi kiz icin emin ol hic bir yakin arkadasina ne bile dememelisin yani en ufak bi sogukluk olmasin. bi gun gelecek o kiz seni o kadar uzecekki farkina varamayacaksin ilk zamanlar canim cicim zamanlari iyi ki boyle yapmisim diyeceksin deli gibi baglanicaksi ama o gun gelecek kavgalar, tartismalar baska erkeklerle takilmalari olcak ayrilcaksiniz 1-2 gun cok uzulceksin arkadasinin gozunun icine bakamayacaksin cok kotu bi durum bence hic girisme bu ise baska denizlere bak

Edit : lanet olasi android klavyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EvaMaSTeR -- 11 Nisan 2012; 0:02:54 >

• Belki komik bir örnek olacak belki bu dizi diyeceksiniz ama şöyle birşey demek istiyorum. forumun çoğu kuzey güney dizisini izlemiştir. ilk önce kuzeyin arkadaşı ismi aklıma gelmedi o zeynep denen kızdan çok hoşlanıyor ama sonra kuzey devreye giriyor ve kuzeyin arkadaşı devreden çıkıyor sizce burada şimdi kuzey kötü birşeymi yaptı bence benim durumda bu şekilde gibi yanlışmıyım?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.