Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12380. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.638
Favori
14.027.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: piykam

ABD'den kargo yola çıkmış, tahmini olarak ne zaman gelir?

En iyi ihtimalle cuma cumartesine kadar gelir normal ihtimalle haftaya pazartesi salı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

murat hocam;DHL gümrüğe takılan siparişler için bi arkadaş telefon paylaşmıştı.sorun telefon ile çözülüyordu,bulamadım

Tabi önce oraya bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler amerikadan gelecek birine ne getirtebiliriz. orada ucuz olup Türkiye'de pahalı olan?
    Amerika amazonda geziyorum 3-4 şey dışında pek almaya değer bişi göremedim.
  • Boqe kullanıcısına yanıt
    Klasik olacak ama iphone

Üst model ekran kartı, monitör olabilir, kindle olabilir gelmiyor buraya taliplisi çok.

Aslında vardır zamanında çok demişizdir ah ABD'de olsak şunu uyguna alırız dediğimiz ama direkt akla gelmiyor böyle sorunca.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    eyv.
    işim gereği her apple ürününden var. bilgisayar ihtiyacım yok.

kindle, seiko saatler (burda 1200tl amazonda 119 dolar) gözüme kestirdim şimdilik. Daha alternatif arıyorum bakalım.
  • Dalgınlıkla pazar günü alışveriş yaptım. Malum hafta sonu bankalar kuru yüksek tutuyor. dolar 3.57'den sipariş geçmiş oldum, bilginiz olsun. Mesai saati dışında alışveriş yapmayın.
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    Bu 400 liraya satılan Tr de mi yoksa yurtdisi mi ? Eğer tr deki modeller ise bunlardan iyi degil

• beyler hdd lerde kampanya indirim falan gören var mı son döenm de?
  • Beyler şuan .comda blgisayar bileşenleri indirimde.
    Gözüme Ryzen 7 1700X 299$+85$ shipping
    GIGABYTE AORUS GA-AX370-Gaming K7 anakart 168$+45$
    Totalde: 598$ günlük kur ile 2.105tl
    X adlı Bilgisayar firmasında Durumlar
    Ryzen 7 1700X : 1550 tl
    Gigabyte Aorus GA-AX370-Gaming K5 (Türkiyede şuan gaming K7 modeli yok) : 1.109 tl
    Toplam: 2.659 tl
    659 tl farka değer mi ? (kararsızım)
  • amazon uk' nin kendisinden film aldım takipsiz yollamışlar inşallah yalan olmaz kargo

• quote:

Orijinalden alıntı: enxdesign

Dalgınlıkla pazar günü alışveriş yaptım. Malum hafta sonu bankalar kuru yüksek tutuyor. dolar 3.57'den sipariş geçmiş oldum, bilginiz olsun. Mesai saati dışında alışveriş yapmayın.

amazonun oarayı çektiği an değilmi baz alınan? pazar aldıgınızda hemen çekmez nasılsa. ben çektiği zaman ki kur önemli diye biliyorum. yanlıs biliyo olabılırım

• "Vergi Sınırına Yakalanmamak için Siparişlerimi Ayrı Ayrı Verdim Sorun Olur mu ?

Diyelim normalde üç ürün alacaksınız tek tek vergiyi aşmıyorlar ama birlikte aşıyorlar bunları farklı sipariş versem arka arkaya gümrüğe geldiği için sorun olur mu diyorsanız olmaz dostlarım fakat şöyle bir durum var ki ip gibi de dizmeyin dozu aşmayın da bir sorun çıkmasın. Örnek olarak arka arkaya en fazla 5 tane sipariş verin sonra onlar bir gelsin tekrar devam edersiniz. (Not : Bir siparişin içinde daha fazla ürün olabilir ben sipariş sayısından bahsediyorum karıştırmayın. "

burdaki bilgilendirme benim icin yeterli olmadi, ben 30 euro altinda 3 ayri urun almak istiyorum ama toplami 30 euro yu asiyor. bunlari arka arkaya alin demisinizde nekadar arkaya arkaya alayim yarim saat araylami 1 gun araylami 1 hafta araylami alayim gumruk vergisi odememek icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stophart -- 14 Ağustos 2017; 22:35:6 >
  • Murat hocam;Baktim,bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnt2541 -- 14 Ağustos 2017; 22:32:58 >
  • Amazon.com dan 80 dolarlık bir alışverişim olacak, kardeşim Amerikada, bayramda dönecek. Herhangi bir kupon indirim falan bir şey var mı? Ana sayfaya baktım da bulamadım, belki hediye çeki falan satan vardır diye buraya yazayım dedim.
  • farukozer4444 F kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var.
  • Amazon siparisimin uctetini 3 4 gun once cekti siparis gelmedi henuz ve bugun tekrar ucret cekti. 2 defa ucret cekti ama biz bir defa ucret cektik diyor. Ne demek bu iade olur mu kac gunde olur

Mail geldi

We only charged you once for your order. The charge that you see on your account is just an authorization charge.

When you place an order, we contact your bank for a purchase authorization to verify your card but don't actually charge you until the order ships. Some banks may hold funds in your account for these authorizations even if the order is canceled. Orders from our Marketplace sellers may be charged at the time of purchase.

You'll need to contact your bank for assistance. They can tell you why funds on your account may be unavailable and clarify how long they hold payment authorizations for online orders.

It depends on the policies of your bank, but the following code may help your bank locate and remove the authorization in question.

- Settlement Verification Code: xxx

Your patience and understanding are greatly appreciated. We look forward to seeing you again soon.

• ilk sayfada amazon takipsiz ürün yollamaz yazıyor ama benim aldığım ürün takipsiz yollanmış amazon uk tarafından nedenini bilen var mı yardım

• turk66 T kullanıcısına yanıt
    Diyor ki biz sadece bir ücret kestik. Diğeri karttan para çekiliyor mu diye kontrol etmek içindi. Bankanızla iletişime geçip yardım alabilirsiniz falan filan.

İlk sipariş için ufak bir miktar doğrulama çekimi yapıyorlar. Ondan bahsediyor. Bi kontrol edin ilk öekim ürün parası değil o kontrol çekimi büyük ihtimalle.

• 88usd ucreti vardi hepsini cekti. Yine 88 cekti sonra 2 defa yani

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.