Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.638
Favori
14.027.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: Promayz00

quote:

Orijinalden alıntı: Barış Gültekin

Account locked
    Your account has been locked for security purposes. Please check your email for instructions on how to unlock your account.

bu hatayı alıyorum hesabıma giriş yaparken nasıl düzelteceğime dair fikrim yok gerekli adrese faxta çektim hala düzelmedi...

Maili at

mail adresini biliyo musunuz
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Çin'den yollanacak, Ali Express gibi ücretsiz kargo olur, orijinal olmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime üyeliğimin otomatik uzamaması için;
    Your Prime Membership / Do not continue my free trial / e tıklıyorum, karşıma aşağıdaki pencere geliyor.

Burada "End My Benefits"e tıklarsam prime üyelik kökten gider mi? Yoksa sadece uzatma mı iptal olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Prime üyeliğimin otomatik uzamaması için;
    Your Prime Membership / Do not continue my free trial / e tıklıyorum, karşıma aşağıdaki pencere geliyor.

Burada "End My Benefits"e tıklarsam prime üyelik kökten gider mi? Yoksa sadece uzatma mı iptal olur?

sadece prime gidiyor yine kalan süreyi kullanıyorsunuz.
  • nigya08 kullanıcısına yanıt
    80 avro gift kart al. 8 avro hediye gelecek(ilk sayfada promosyon kısmına bak) ,bu şekilde 80 avroya alabilirsin.
  • Amazon bir kez daha gözüme girdi. Prime üyeliğini sonlandırmayı unutalı 4 gün olmuş, ücretsiz üyelikten yararlanıyordum. Hemen sonlandırdım ve birkaç gün içinde para ödemesi yapılacağını gördüm. Bu ay alınan tutar aynen iade edilecek.

• https://www.amazon.com/Corsair-RM750x-Modular-Supply-Certified/dp/B015YEI9NQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1502670994&sr=1-1&keywords=Corsair%2B750W&th=1

Şunu satın aldım amerikadaki adresime yollattım oraya gittiğimde alacğım TR'ye getireceğim lakin bu 120 Volt yazıyor ama aşağıda 240 destekler yazmışlar soranlara.. Şimdi Sormak istediğim şu bu 240 volt destekler mi , yoksa TR'ye mi söyletmem gerekiyordu 240 yollamaları için. Kafa karışık ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

Bugün mesai saatleri içinde enpara ile harcama yapan oldu mu? Euro kurunu kaç aldılar?

4.27 TL den mi satış yapıyor bu soyguncular?

En iyisi odeabank.1-2 kurus farkli

enpara bir önceki günün merkez bankası kur miktarına göre çekim yapar.hafta sonlarıda cuma günkü merkez bankası kura göre işlem yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

https://www.amazon.com/Corsair-RM750x-Modular-Supply-Certified/dp/B015YEI9NQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1502670994&sr=1-1&keywords=Corsair%2B750W&th=1

Şunu satın aldım amerikadaki adresime yollattım oraya gittiğimde alacğım TR'ye getireceğim lakin bu 120 Volt yazıyor ama aşağıda 240 destekler yazmışlar soranlara.. Şimdi Sormak istediğim şu bu 240 volt destekler mi , yoksa TR'ye mi söyletmem gerekiyordu 240 yollamaları için. Kafa karışık ..

Rengim banada bir tane getirsene şaka bir yana sadece Power kablosu temin etmen yeterli amazon.de de şu fiyata gelsede alsak vergi ve kargo ile cazip değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 14 Ağustos 2017; 15:41:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme65

https://www.amazon.com/dp/B01MR82G0W/ref=twister_B06Y5JLCMK

Yaklaşık bir ay süren araştırmalarım sonucunda bu bilgisayarı sipariş ettim.Aklımda legion y520 vardı ama her halükarda ram yükseltmesi yapacağım için bu modelin fiyatı daha uygun gibi geldi.

Ürün geldiğinde editlerim ve ilk izlenimlerimi yazarım.

Garanti konusu sıkıntı biraz onun dışında iyi pc.
  • quote:

Zamanında konuda birisi Corsair psu'larının Başındaki CX RM RMX RMi gibi ibarelerin ne farklılığı olduğunu yazmıştı aylar geçti üstünden tabi ama benim bu bilgiyi bulmam gerekiyo Psu alınacak o bakımdan. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

https://linustechtips.com/main/topic/631048-psu-tier-list-updated/
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Arkadaşlar ben amazondan ilk deda alışveriş yaptım. 2 adet corsair ml serisi fan, 1 adet arctic mx4 termal macun ve bir tane de mouse pad aldım. Ödediğim ücret içerisine vergi ve gümrük masrafları dahil midir? Kapıda ek ücret talep edilmeyecek sanırım.

Satıcı Amazonsa evet, rehberde yazıyor bunlar.
  • Arkadaşlar önceki sayfalarda su arıtma cihazlarından bahsedilmişti ama bulamadım. Su arıtma cihazı alan, kullanan var mı? Tavsiye edeceğiniz marka model nedir?
  • Amazona 2 ayakkabı iade etmek istedim.PTT Kargo ile yolladım ürünler amazona ulaşmadı.70 tlye yollamıştım.Ürünler bana geri döndü ve PTT 67 tl istedi.Türkiyeye girerken ürünler gümrüğe takılmış şaka gibi.Zaten bu ürünleri ilk aldığımda vergisini ödemiştim.PTT Aradım yapabilecekleri birşey olmadığını söyledir şikayet formu oluşturdular.Bugün UKİM aradım açan olmadı.Bu arada ayakkabıları almadım PTTde bekliyor.Şaka gibi olay.Ne yapılabilir böyle birşey başına gelen oldu mu daha önce
  • IL4URENC3 kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş bu kadar olamaz ya, geçmiş olsun bir kez daha burası Türkiye dedirtmiş.

Ürün neden ulaşmadı onun üzerinde dur bence Amazon mu kabul etmedi PTT teslim mi edemedi ? sorun kimde yani eğer PTT deyse almamaları gerek para, detaylı bir açıklama yapsınlar sana olmadı ödeme hakem heyetine falan gidiliyorsa git hakkını ara bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Ağustos 2017; 16:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigya08

Arkadaşlar şu 2 org dan birini almak istiyorum. Sizce en uygun nasıl alabilirim ?

https://www.amazon.de/dp/B01KTHMK4W/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=2SVQL7FNNYFFN&coliid=I3776LGWZPH0LM

https://www.amazon.de/gp/product/B00UN7LWXY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

400 liraya satilan bir casio modeli var, sanirim bu linktekilerden daha iyi bir org. Bir arastirin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

https://www.amazon.com/Corsair-RM750x-Modular-Supply-Certified/dp/B015YEI9NQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1502670994&sr=1-1&keywords=Corsair%2B750W&th=1

Rengim banada bir tane getirsene şaka bir yana sadece Power kablosu temin etmen yeterli amazon.de de şu fiyata gelsede alsak vergi ve kargo ile cazip değil

Vergi ve kargoyla hiç bir şey cazip değil artık Git gel yaparken yanımızda taşıyoruz.. Hava alanında sıkıntı çıkarmasalar dolduracağım torbaya öyle getiricem de Alacaklarıma bile inş sıkıntı çıkarmazlar diye ümit ediyorum.

• murat hocam;DHL gümrüğe takılan siparişler için bi arkadaş telefon paylaşmıştı.sorun telefon ile çözülüyordu,bulamadım
  • ABD'den kargo yola çıkmış, tahmini olarak ne zaman gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

murat hocam;DHL gümrüğe takılan siparişler için bi arkadaş telefon paylaşmıştı.sorun telefon ile çözülüyordu,bulamadım

İlk sayfaya baktın mı dostum ? olması gerekiyor.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.