Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.638
Favori
14.027.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • biri cevaplarsa sevinirim breaking bad in blu rayini alıcam satıcı amazon ama gümrük vergisi eklemiyor üründe 40 euro acaba normal mi alsam gümrükte bir sıkıntı çıkar mı ?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00W2UEHWS/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk66 T kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle yapın. Bankadan o ödemenin yapıldığına dair bi belge isteyin. O belgeyi amazona gönderin. Şuan aklıma gelen bu. İnşallah sorununuz çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk66

Amazon siparisimin uctetini 3 4 gun once cekti siparis gelmedi henuz ve bugun tekrar ucret cekti. 2 defa ucret cekti ama biz bir defa ucret cektik diyor. Ne demek bu iade olur mu kac gunde olur

Mail geldi

We only charged you once for your order. The charge that you see on your account is just an authorization charge.

When you place an order, we contact your bank for a purchase authorization to verify your card but don't actually charge you until the order ships. Some banks may hold funds in your account for these authorizations even if the order is canceled. Orders from our Marketplace sellers may be charged at the time of purchase.

You'll need to contact your bank for assistance. They can tell you why funds on your account may be unavailable and clarify how long they hold payment authorizations for online orders.

It depends on the policies of your bank, but the following code may help your bank locate and remove the authorization in question.

- Settlement Verification Code: xxx

Your patience and understanding are greatly appreciated. We look forward to seeing you again soon.

Washington sapıttı.

Aynı sorunu banada yaptılar, termos almıştım iptal ettiler 176 TL yani ben iptal ettirdim sipariş çok uzun süre 15 gün kargoya verilmedi hatta kendi hataları diye bazı tanımlamalar yaptılar.

Ancak daha hala 176 lira ücret iade edilecek.

Defalarca yazdım görüşmeler sonucunda paranın daha önce iade edildiğini ve provizyondan düşmesi gerektiğini belirtirken, sürekli kod veriyorlar bununla bankanız kaldırabilir diye.

Banka ise Türkiye'de ABD sistemlerinin görülmediğini ve TR bankalarında sistemlerin buna yetki vermediğini ve her durumun BKM üzerinden işlediğini belirterek ısrarla ödemeyi provizyondan kaldıramayacak olduklarını belirtiyor.

Bakalım bu hafta içerisinde paranız bankanıza yansır dediler.

• Arkadaşlar sizce Amazon'dan Laptop almak ne kadar mantıklı? Kârım olabilir mi veya fiziksel bi sorun olduğunda tamir ettirme vs.. yapılabilir mi?

• 8€ devam ediyor mu? Herhangi bir isleme gerek var mi yoksa 80€ alindiginda tanimlanacak mi?

Edit; ilk sayfada gozumden kacmis link. Yararlanamiyorum malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus49 -- 15 Ağustos 2017; 10:43:6 >
  • Arkadaşlar alışverişine benim için şu ürünü ekleyen birisi çıkar mı acaba?
    4$ ürüne 5$ kargo istiyolar:)

https://www.amazon.com/dp/B007OE1068/_encoding=UTF8?coliid=I1OKVYXCTPC0ML&colid=J6C61F1P54KW
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    ekleyenden de 2-4 dolar alacaklar zaten com ücretsiz göndermiyor.
  • arkadaşlar çok acil doğum günü hediyesi olucak lütfen bilgili biri yardım etsin

• Geçen biri logitech c920 wepcam fırsatı paylaşmıştı hangi amazon hatırlamıyorum ama devam ediyormu hala arkadaşlar.
  • yus49 Y kullanıcısına yanıt
    Önce kampanyaya katıl buradan

https://www.amazon.de/Amazon-Konto-100-EUR-Aufladen-5-EUR-Geschenkt-Bekommen/b/ref=amb_link_2?ie=UTF8&node=10188017031&language=en_GB

sonra 80€ gift al. Kendiliğinden hemen tanımlanacak 8€ ve siparişinde kullanabileceksin.
  • 2artı8 2 kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada link gozumden kacmis hocam yararlanamiyorum malesef

• Aşağıdaki gibi ekleniyor.
    Satıcıyı amazon seçtiğinize emin olun.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • cevaplarınız için teşekkürler
    kusura bakmayın yazmayı unuttum amazon dan kindle alacağım Türkiye ye gönderimi yok bu sebeple amerika da bir adrese gönderip oradan gelmesini sağlayacağım. bu şekilde olursa gümrükte ne kadar öderim?
    prime ile alıp hemen iptal ederim bende. o zaman sorun olmaz umarım.
  • Ramses87 R kullanıcısına yanıt
    ya seçtim hala eklenmiyor anlamadım bana kıyak mı geçiyor
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haldir of Lorien -- 15 Ağustos 2017; 11:15:12 >
  • sedna03 S kullanıcısına yanıt
    Bence hiç bu yola bulaşmayın, masrafları neredeyse ürün parasına geliyor diye biliyorum o sitelerde. Bir tanıdığınız varsa ondan rica edin veya yurt içinde temin etmeye çalışın derim.
    Gümrük vergisi ise 30 Euro ve üzeri ürünlerde geçerli olmak üzere ürünün geldiği yer AB ise ürün bedelinin %18'i, değilse de %20'si kadar. Yani 100 Dolar'lık bir ürün alsanız Amerika'dan, gümrük vergisi 20 Dolar tutacak, Almanya'dan 100 Dolar'lık ürün alırsanız da 18 Dolar vergi ödemeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevensea

"Vergi Sınırına Yakalanmamak için Siparişlerimi Ayrı Ayrı Verdim Sorun Olur mu ?

Diyelim normalde üç ürün alacaksınız tek tek vergiyi aşmıyorlar ama birlikte aşıyorlar bunları farklı sipariş versem arka arkaya gümrüğe geldiği için sorun olur mu diyorsanız olmaz dostlarım fakat şöyle bir durum var ki ip gibi de dizmeyin dozu aşmayın da bir sorun çıkmasın. Örnek olarak arka arkaya en fazla 5 tane sipariş verin sonra onlar bir gelsin tekrar devam edersiniz. (Not : Bir siparişin içinde daha fazla ürün olabilir ben sipariş sayısından bahsediyorum karıştırmayın. "

burdaki bilgilendirme benim icin yeterli olmadi, ben 30 euro altinda 3 ayri urun almak istiyorum ama toplami 30 euro yu asiyor. bunlari arka arkaya alin demisinizde nekadar arkaya arkaya alayim yarim saat araylami 1 gun araylami 1 hafta araylami alayim gumruk vergisi odememek icin.

O zamanda kargo ödersin daha anlamsız olur, bu yazı sınır 75 Euro iken anlamlıydı şu an pek anlamlı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

Murat hocam;Baktim,bulamadim

Kardeşim bunu ciddi mi yazıyorsun ?

http://www.dhl.com.tr/tr/contact_center/contact_express.html#local_contact

DHL Express Müşteri Hizmetleri'ne 444 00 40 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.
  • slm belki kacırmış olabilirim kurban bayramında amazonda indirim olacak mı bilgisi olan varmı
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.