Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.638
Favori
14.027.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: farukozer4444

Amazon.com dan 80 dolarlık bir alışverişim olacak, kardeşim Amerikada, bayramda dönecek. Herhangi bir kupon indirim falan bir şey var mı? Ana sayfaya baktım da bulamadım, belki hediye çeki falan satan vardır diye buraya yazayım dedim.

50'ye 10 sürekli yenileniyor kontrol edin derim uygunsanız anlatılan adımlar gelir değilseniz olmaz zaten, birde satın alımı kim yapacaksa onun hesabından gerçekleştirin bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ağustos 2017; 11:37:25 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam amazon de bana gümrük eklemiyor bi sıkıntı çıkar mı yardım edebilir misiniz ürün 40 euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikurt95

ilk sayfada amazon takipsiz ürün yollamaz yazıyor ama benim aldığım ürün takipsiz yollanmış amazon uk tarafından nedenini bilen var mı yardım

Aldığın ürün türünden dolayı olmuş olabilir dvd falan diyordun sanırım madem orayı düzeltelim.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler aslında garanti sebebiyle doğrudan amazon.com dan almak istiyorum. Türkiye de getiren firma ile sorunlar olduğunu okudum 1-2 yerde. zaten çok hassas cihazlar. amazon dan alınca arıza durumunda doğrudan değiştiriyorlarmış. çok fark olmazsa bu şekilde almayı düşünüyorum.
  • Satıcının amazon olduğuna eminsen bir de kendi adresini kontrol et. Türkiye dışında bir yer mi seçili?
  • Ramses87 R kullanıcısına yanıt
    adresimde istanbul ya niye böyle anlamıyorum
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haldir of Lorien -- 15 Ağustos 2017; 11:57:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zombie2001

Arkadaşlar sizce Amazon'dan Laptop almak ne kadar mantıklı? Kârım olabilir mi veya fiziksel bi sorun olduğunda tamir ettirme vs.. yapılabilir mi?

Tabii ki olabilir yeter ki takip et, Amazon.de üzerinden alırsan 2 yıl garantiyi onlar veriyor.

ASUS'un genellikle global garantisi oluyor (.com'dan alınsa da) diğer çoğu markanın garantisi yok .com'da USA / Canada farklı bölge olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ağustos 2017; 12:10:52 >
  • geçen aldığım 32 inç monitörü iptal ettim çünkü gold da 200 lira daha ucuza buldum esasen ikisi farklı model ama şöyle 2 fark var amazondaki 5 ms bu 8 ms bunda 10 watt hoparlörde var amazondakinde yok onun dışında birebir aynı. bu daha iyi bence hem tv hem monitör işte ikisinede gider.

http://www.gold.com.tr/lg-32mn58hm-full-hd-led-ekran_u
  • Bildiğim kadarıyla amazon global kapsamında olunca gümrükle uğraşıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ha demekki standart kargo seçtiğim içim vergi çıkarmadı peki gümrüğe takılsa kapıda mı öderim yoksa bu sıcakta uğraştırırlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haldir of Lorien -- 15 Ağustos 2017; 12:5:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedna03

teşekkürler aslında garanti sebebiyle doğrudan amazon.com dan almak istiyorum. Türkiye de getiren firma ile sorunlar olduğunu okudum 1-2 yerde. zaten çok hassas cihazlar. amazon dan alınca arıza durumunda doğrudan değiştiriyorlarmış. çok fark olmazsa bu şekilde almayı düşünüyorum.

Evet bu konuya dikkat et aracı şirketlerle alındığında ileride değişim iade konularında adres ve alıcı bazlı sorunlar olabiliyor, iş çok uzayabilir bende önermem, illa alınacaksa böyle sorun çıkarmayacak aldın mı bir daha düşünmeyeceğin bir şey olması lazım.
  • 8 Ağustos'ta Amazon.de'den birkaç ürün aldım. Yasaklı ürünler değildi. Bir tava ve kargoyu tamamlamak için patates soyacağı vs vardı. Fakat cumartesi gününe kadar i-parcel kargo takibinde ve bugün itibariyle halen "Waiting For Package To Arrive At Facility, Package details received electronically from Seller" yazısından başka bir güncelleme olmadığı için i-parcel'e mail atarak durumu sordum. 5 dakika içerisinde cevap geldi:

"Hi

Thanks for reaching out to us. I am sorry to say that your order is going to be returned to Amazon as it can't ship from our facility. Your order has items in it or had items which were classified as non-permissible for shipping. Right now there isn’t much we can do for you as we can't stop the returns process once it has begun. You can reach out to Amazon and work with them for a refund. You can reach Amazon directly atwww.amazon.com ."

Durumu telefon bağlantısı ile Amazon'a bildirdim. Türkçe destek gerçekten rezalet. Alamancı bir tip koymuşlar doğru dürüst Türkçe bile konuşamıyor onu geçtim hiç bir faydası da dokunmadı. Amazon kargo takip sayfasında 17 Ağustos'ta teslim edilecek olarak görülüyor o günü bekle dedi. Biraz geçtikten sonra tekrar aradım başkası da aynı cevabı verdi. Halen bir güncelleme yok. Sebebi ne anlamadım ama sallayan yok amazonda. İ-parcel'e durumu sordum Amazon'un bilgisi yok durumdan dedim cevap gelmedi. İ-parcel paketi direkt Amazon'a geri yolladık diyor Amazon bilgimiz yok diyor. Amazon'da da hala Kargoya verildi yolda olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 15 Ağustos 2017; 12:19:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

Önce kampanyaya katıl buradan
    https://www.amazon.de/Amazon-Konto-100-EUR-Aufladen-5-EUR-Geschenkt-Bekommen/b/ref=amb_link_2?ie=UTF8&node=10188017031&language=en_GB
    sonra 80€ gift al. Kendiliğinden hemen tanımlanacak 8€ ve siparişinde kullanabileceksin.

eyvallah ben de katıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deedrah -- 15 Ağustos 2017; 12:27:21 >
  • Onu da bildiğim kadarıyla cevaplayım, ptt görevlisi kapıda alıyor diye biliyorum okuduğum bilgilere dayanarak söylüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Bir şekilde ulaşmamış olayı öyle geçiştirmişler gibi geldi bana.
  • 1 aylığına abd ye gidiyorum amazonda orda yaşayanlara özel ne gibi avantajlar var mesela kesin al diyebileceğiniz bir şey var mı ? Teşekkürler.

• MX master mouse 3 aydır kullanıyorum. ergonomi için alacaksanız biraz daha dikey modeller var onlara yönelin derim. anker gibi.tabi denemedim ama iyi fiyat yakalarsam anker dikey alacağım. tekrar mx mastera dönersem, ergonomi adına sadece biraz büyük ve ele tam oturuyor ama yine bilek kısmınız masaya dayandığı için bileğiniz acıyor. ha derseniz ki ben fonksiyonelliği için tercih edeceğim o ayrı. tuşları kafanıza göre ayarlayıp nasıl isterseniz öyle kullanabilirsiniz.
  • 80 euro gift kartı alırken ödemeyi gift kart şeklinde yapabiliyor muyuz?

Bir de ben 7 Ağustos'la PTT'den iade yaptım ama PTT Kargo'da kargo ile bilgi girilmemiş hiç. Elimdeki takip numarasından başka nasıl takip yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil uygulama üzerinden almaya çalışıyorsunuz sanırım. Uygulamada sorun olabilir.
    Mobil web tarayıcıdan denediniz mi, aynı fiyat mı çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramses87 -- 15 Ağustos 2017; 13:18:59 >
  • Vergi çıkmıyorsa seni ilgilendirmez...vergi çıksa da gümrükten arayanlara amazonla halledin dersin olur biter.
    kargoyla da alakası yok standart kargo seçmen yeterli..

bana vergi çıkarmadıkları ürünleri(hemde satıcısı amazon olmayan) vergi ödemeden teslim aldım sıkıntı çıkmadı..
    nasılsa satıcı amazon sen siparişini ver.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.