Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.638
Favori
14.027.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amazon.com'un garanti politikası hakkında bilgi sahibi olan özelden mesaj atabilir mi?
  • https://www.amazon.com/dp/B01MR82G0W/ref=twister_B06Y5JLCMK

Yaklaşık bir ay süren araştırmalarım sonucunda bu bilgisayarı sipariş ettim.Aklımda legion y520 vardı ama her halükarda ram yükseltmesi yapacağım için bu modelin fiyatı daha uygun gibi geldi.

Ürün geldiğinde editlerim ve ilk izlenimlerimi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantilatör

Alman vergisi eklendiğini nereden anladınız? Ürünün fiyatı kur 8.98 dolar. Amazon bunu 33 lira olarak çevirdi ve karttan çekti 33 lirayı. Yukarıda bahsettiğim diğer kalem için de 28 lira çekti direk. Provizyon nedir tam bilmiyorum onu

Amazon kendi satıyor olsaydı yüzde 19 alman vergisi alınmayacaktı.

Bu satıcı 3. taraf satıcı olduğu için yüzde 19 alman vergisi bu ücretin içerisinde.
  • Arkadaşlar skechers larda güncel güzel indirmler var mı? varsa link atabilir misiniz bide uygun kulaklık olursa iyi olur teşekkürler
  • Hocam bende kindle paperwhite 2 var. İlk olarak şunu belirteyim normal kitap okumak kindle a göre çok daha farklı bir duygu. Kindle o zevki vermiyor ve orjinal e-kitap bulmak hem çok zor hem pahalı. Bu yüzden almadan önce iyi düşünün derim. İkinci olarak şuan kullanmıyorum. Ürün sıfır gibi hiçbir yerinde çizik vs yok. Size amazon fiyatından çok daha uygun fiyata bırakabilirim:)
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon satıcılı ürünlerin kargo tarihi genellikle (kargo geç gelirse promosyon ödememeleri için) tarihi boldan boldan veriyorlar fakat sizinki farklı satıcı+ücretsiz kargo=geç teslimat. İleride asla fazladan ödemezsiniz. Herhangi bir sıkıntı da amazon chat'e bağlanın, her türlü yardım ederler.
  • sedna03 S kullanıcısına yanıt
    Kindle ailesindeki ürünlerin bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gönderimi yok. Satıcı Amazon olduğu sürece ödemenin son aşamasında cebinizden toplam ne kadar para çıkacağı yazar ve o ücretleri tek seferde ödersiniz, sonrasında gümrükte vs. ayrıca para ödemezsiniz.
  • sapphire + rx 580 8 gb 1200 liraya alınır mı sizce? tavsiye verebilecek var mı?
  • Zamanında konuda birisi Corsair psu'larının Başındaki CX RM RMX RMi gibi ibarelerin ne farklılığı olduğunu yazmıştı aylar geçti üstünden tabi ama benim bu bilgiyi bulmam gerekiyo Psu alınacak o bakımdan. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • amazon.com da siparişiniz hazırlanıyor diyordu ancak şiparişiniz gönderildi maili daha gelmemişti iptal ettim ama gönderime hazırlık aşamasında olduğu için sipariş ipati kesin değil dedi parada iade olmadı henüz.

şimdi iptal oluyormu olmuyormu yaşayan fln?
  • Moto G Plus (5th Generation) - Lunar Gray - 32 GB - Unlockedhttps://www.amazon.com/dp/B01N5MEKSW/ref=cm_sw_r_cp_apa_W7qKzb8DDRQ2P

Toplam 272$, Türkiye ye gönderim açık, gümrükten döner mi acep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

amazon.com da siparişiniz hazırlanıyor diyordu ancak şiparişiniz gönderildi maili daha gelmemişti iptal ettim ama gönderime hazırlık aşamasında olduğu için sipariş ipati kesin değil dedi parada iade olmadı henüz.

şimdi iptal oluyormu olmuyormu yaşayan fln?

iptal oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

Orijinalden alıntı: mactotherack

Bu 3 ürünede : Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor. Daha fazla bilgi al DİYOR? NEDEN İLK SAYFADA GÖSTERİMDE BU 3 ÜRÜN?

https://www.amazon.de/gp/product/B00YPQP35C?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR
    https://www.amazon.de/Philips-4-Trimmeraufs%C3%A4tze-Ersatzklinge-QP2530-30/dp/B01B1NVCEC?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR
    https://www.amazon.de/WMF-Smoothie-BPA-frei-cromargan-silber/dp/B00I5ABIFI?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR

Çünkü bu ürünlerin gönderimi arada açılıp kapanıyor, ilk sayfada bulunan onlarca ürünün hepsinin ayrı ayrı takibinin yapılıp ekle çıkar yapılması da zor bir iş.

traş makinasını 2 3 aydır bekliyorum, deniyorum hiç gönderime açılmadı. Bir daha da açılmaz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

sapphire + rx 580 8 gb 1200 liraya alınır mı sizce? tavsiye verebilecek var mı?

kişisel kullanım için alınır , ticari kaygıyla zor. Nerde satılıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

sapphire + rx 580 8 gb 1200 liraya alınır mı sizce? tavsiye verebilecek var mı?

link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Moto G Plus (5th Generation) - Lunar Gray - 32 GB - Unlockedhttps://www.amazon.com/dp/B01N5MEKSW/ref=cm_sw_r_cp_apa_W7qKzb8DDRQ2P

Toplam 272$, Türkiye ye gönderim açık, gümrükten döner mi acep?

Yurtdışından boşuna telefon almaya çalışmayın, gümrük kontrolleri çok sıkılaştı. Kesin gümrükten döner.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Zamanında konuda birisi Corsair psu'larının Başındaki CX RM RMX RMi gibi ibarelerin ne farklılığı olduğunu yazmıştı aylar geçti üstünden tabi ama benim bu bilgiyi bulmam gerekiyo Psu alınacak o bakımdan. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

RMX, RMi, HXi serilerinden bir PSU alabilirsin. VS, CX, CX-M, SF serilerinden uzak dur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkan Meshify C kasayı almak istiyorum ama fix Turkiye'ye gönderilmiyor...
  • Arkadaşlar ben amazondan ilk deda alışveriş yaptım. 2 adet corsair ml serisi fan, 1 adet arctic mx4 termal macun ve bir tane de mouse pad aldım. Ödediğim ücret içerisine vergi ve gümrük masrafları dahil midir? Kapıda ek ücret talep edilmeyecek sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.