Bildirim
Sıcağı Sıcağına: FIFA 13 Demo (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celtic Warrior
Full incelemeyi mutlaka Xbox 360 sürümünde yapın. Kinect desteği ile herkesi aydınlatmış olursunuz.
ps3'tede move desteği var daha iyi bence
salak salak sesimi yoracağıma fm gibi taktik ere vere oyna kebap_____________________________ -
Fifa 13 tek kelimeyle mükemmel ötesi hatta gerçek futboldan da ötesi _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
arkadaşlar bu sene fifa ya adım atıyorum bende size bir sorum olucaktı.bu falso verme olayını nasıl oluşturuyoruz nasıl beceriyosunuz yani :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu14 -- 14 Eylül 2012; 0:06:31 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: batu14
arkadaşlar bu sene fifa ya adım atıyorum bende size bir sorum olucaktı.bu faso verme olayını nasıl oluşturuyoruz nasıl beceriyosunuz yani :)
R1 e basarak şut çekerseniz falso verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hantırtuvan
quote:
Orijinalden alıntı: batu14
arkadaşlar bu sene fifa ya adım atıyorum bende size bir sorum olucaktı.bu faso verme olayını nasıl oluşturuyoruz nasıl beceriyosunuz yani :)
R1 e basarak şut çekerseniz falso verir.
sağolun ağır pes ci olduğum için bir zamanlar R2 yi demoda R1 e getirmiştim alışkanlıktan . O halde R2 ile olay tamamdır.Sırf falcao için sormuştum aslında :)_____________________________ -
Vay arkadas sanki biri EA sportsun biri KONAMInin sahibi.. Ulan firma sahipleri bu kadar savunmaz be :) elinizde olsa birbirinizi kesiceksiniz :) hangisini begendiyseniz onu alin olsun bitsin :) _____________________________ -
arkadaşlar fifa 2013 demyou indirdim fakat oyun oynarken biraz takılıyor ekran kartım 2 gb nvidia gt 630 bundan olacağını hiç sanmıyorum oyunun ayarlarından dolayı sanıyorum aşağıdaki resimden ayarların nasıl yapılacağını söylermisiniz ?
http://c1209.hizliresim.com/11/g/d0ftb.png_____________________________ -
Demoyu xbox'da oynadım ve oynadıkça oyun daha güzelleşiyor cidden.Pesin demosunda sistemle oynayınca sıkılıyorum birisini arıyorum oynayacak ama fifa'da sistem ile oynayınca gerçekten çok daha zevkli oluyor.
Bir kere top fiziği ve şutlar 12'ye göre bariz gerçekci olmuş.Topun gidişi gerçekteki gibi.Sırf bu özellik bile bana yetti zaten :)
Gol atmak zorlaşmış ve artık kaleciler daha iyi gibi.
Hakemin yine affı yok :)
çarpışma motoru bariz daha iyi.
oyuncular artık bileklerine daha hakim görünüyor.
skill games özelliği topa daha hakim olmamızı sağlayacak
oyuncuların animasyonları arttırılmış taç çizgisinden top çıkartıyorlar sıçrayışları çok çok iyi.
sanki birazda irileşmiş oyuncu fizikleri
saate göre oynayabilmemiz çok güzel bir ayrıntı olmuş.
bu sene fifa yine satışlarda farkı koyar.Pes zaten fifaya benzemeye çalışmış ama becerememiş birtek top fiziği ve şutlar iyi onun dışında yine eskisi gibi bazı şeyleri iyileştirirken bazılarını bozmuş oyun hızının içine etmişler kendi aramızda oynarken 0 hızında bu kadar yavaş ise online da daha da yavaş olur hatta şimdi ben dayanamıyorum online oynayınca işkence olur eminim birde online hataları düzeltmezlerse iğrenç hakemlerle birlikte eskisi gibi çin işkencesine dönüşür.Yok gardaş bu sene almayayım ben bu sene fifa , arkadaşlar arasında ara sıra pes artık yeter yani.
pesin demosunu da oynadım oynuyoruz halen gerçekten kötü.içinden geçen adamlar top bana daha yakın iken rakibin alması gibi birçok hata var hantallık zaten anlatmıştım bir tek şutları iyi başkada birşey yok göreceksiniz buraya yazıyorum yine işkence olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 14 Eylül 2012; 3:30:28 >_____________________________
-
Pes bu sene fifaya toz yutturdu
_____________________________ -
Fifa 13 Pc DE OYNANMAZ yazık etmeyin oyuna
samsung 101cm led ekranda PS3 60 fps akar aga_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
pes-fifa düellosuna giren fifacılar sözlerim size;
adamlar fifa gibi bir oyunu oynayamamanın eksikliğinin farkında bile değiller bir hançerde siz vurmayın....sattığı rakamlar ortada her iki oyununda kaldıki pes futbol oyunu olduğu kadar açık dünya oyunuda diyebiliriz adamlar alışmış adamın içinden geçmeye impact engine i görünce o ne la diye kalıyorlar hor görmeyin lütfen..._____________________________ Referanslarım: Legoloman, soulmedusa, kaanultr -
ascar82 ortaya akılsızca bir laf atıp gitmeyen, üzerine devam edip saçmalamaya devam eden 'MİSAFİR' olmayan kullanıcıda çok burada. sen kendinin burada kalıcı olduğunumu zannediyorsun? üyelik aldın diye seni tebrikmi etmemiz gerekiyor? bırak saçmalamayı ve insanların eleştirilerini yapmalarını engellemeye çalışma. birde millete ahlak dersi vermeye kalkışmadan önce söyle ol beee böyle ol bee diye konuşma sınırını aşma.
bende misafir olarak yazıyorum ve üyelik almayı düşünmüyorum almayacağımda zoruna gidiyorsa sen git başka yerde yaz._____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
FİFA 13 pc için update geldi artık duran toplarda oyundan atmıyor... _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
pes geri döndü sonunda
pes 2013'deki ölü yaprak vuruşuna bittim..
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: shamrock33
arkadaşlar fifa 2013 demyou indirdim fakat oyun oynarken biraz takılıyor ekran kartım 2 gb nvidia gt 630 bundan olacağını hiç sanmıyorum oyunun ayarlarından dolayı sanıyorum aşağıdaki resimden ayarların nasıl yapılacağını söylermisiniz ?
http://c1209.hizliresim.com/11/g/d0ftb.png
Lock to 30 fps yazanı , önce no limit yapmayı deneyin , duruma göre vsync i açıp kapatıp performansı kontrol edebilirsiniz , msaa yı açarsanız da kasmayacaktır sanmıyorum :)_____________________________
-
3 Platform da da test edecem bakalım sonuç Ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: murraydemn
quote:
Orijinalden alıntı: ali1903kemal
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
ortada bir gerçek var fifa oynanabilirlik,grafik ve ses olarak pes den çok çok daha ii

bunda gülecek ne var anlamadım?
şu fifa fanının yaptığını görmüyor musun?

_____________________________ &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127918;Playstation 5
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127911; #inzoneh9
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127926; #wf1000xm3
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128248; #a6000
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128241; #XperiaXZpremium
-
PES=BİLARDO
tak,tak,tak pas pas pas gol yani hiçbir taktiğin anlamı yok kaleciyle kaç kez gol atarsın,ancak fifa'da taktik önemlidir kesinlikle farklı oyunlar benim gözmde fifa ve PES.Biri strateji oyunu aynen BF3 gibi,biri bireysel oyun,bencillerin oyunu,aynı MW3 gibi
_____________________________ PAPA paparazi -
oynanabilirlik bakimindan 12 ve 13'te biraz yavaslim hissettim 11'e göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ RESIDENT EVIL
RACCOON CITY
UMBRELLA CORPORATION
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı