Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: FIFA 13 Demo (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
0
Favori
29.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda incelemelerin kalitesi neden bukadar üstü anlam veremiyorum..ne First Touch özelliginden bahsediliyor ne oyunun hızlanısından ve bunun gibi bir çok yenilik varken neden oturp sacma sapan bir maç yapıp bizi 17 dk kitliyorlar ekrana anlam veremiyorum ciddi ciddi sorun oldugunu düşünmeye başladım ve kalite iyi den iyiye düşüyor...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hakaret etmeyin ve herkesin düşüncülerine saygılı olun lütfen isteyen Fifa oynar isteyen Pes

• arkadaşlar ben pes oyuncusuyum normalde 2 demoyuda denedım.. fifa bana göre daha gerçekçi oynanışı rahat geldi ama .. garip sorunlarda var özellıkle pas- arapas bence biraz daha kötü geldi.. pese göre ve peste oyuncuların altında bar lar çıkardı pas-orta vs ayarlamak için onları aradıgım oldu ve defans yaparken x e basıyorum peşinden koşuyor... ama müdahe etmıyor yada edişi bir garip kare ile müdahele etmek mı zorundayım yoksa benmı mudahale etmek zorunda kalıyorum.. defans yapısı bir garip geldi anlıyıcanız

• fifa 13 e alışınca.. çok gerçek çı gelıyor topun sekişlerı futbolcu tepkılerı omuz omuza ilerleyişler her şey pesten iyi... pes oyuncuları bir şeyi iyi bilir herzaman benzer tipte gol atarsınız gerisine oyunun oynanış yapısı izin vermez.. bu seneye kadar hep pes oynadım ... futbol oynamam ama arada sırada açınca pes oynardım pc de... ps3 te her 2 demo yuda denedım...bence fifa gerçekten harika... oynadıgımda.. pesin oynanışını çizgisel bir senaryoya benzettım

• Oyuncularda bi ağırlık yok nedense, sanki kuş gibiler, sahaya ayak basıp basmadıkları belli değil, kayıyor gibiler resmen, o ağırlığı hissedemiyorum, top fiziği istediğim gibi değil. Oyunda ahım şahım bişey yok. Demo sorunlarla dolu.
  • beğenmedim bal mumundan adamlar yere basmıyorlar sanki herkes çok şık hareketler yapıyor bagball oynuyorlar sanki iyi yanları var ama beğenmedim fifa 2011 i daha çok oynuyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Son zamanlarda incelemelerin kalitesi neden bukadar üstü anlam veremiyorum..ne First Touch özelliginden bahsediliyor ne oyunun hızlanısından ve bunun gibi bir çok yenilik varken neden oturp sacma sapan bir maç yapıp bizi 17 dk kitliyorlar ekrana anlam veremiyorum ciddi ciddi sorun oldugunu düşünmeye başladım ve kalite iyi den iyiye düşüyor...

Katılıyorum kardeşim. First Touch bahsedilmemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2005 ile aynıymış. Bi de bize fanboy diyor. Yazık.

fanboy oldugun burdan belli evet ayni mac akısı sutlarda ayni değişme sıfır orjınali haketmıyor

fifa 2005 pc yuklu onu oynuyorum en azindan hatalari yok westwood elindeyken yapıldı fifa 13 batti

• İşlemci: i7-2630QM
    Ekran Kartı: Nvıdıa GForce GT 540M, 2 gb VRAM
    Ram: 8 gb ddr3 memory , 750 gb HDD

Bir sisteme sahibim bugün Fifa 13 Demo'yu indirdim fakat yükledim bitirdim.Oyunu açtım menüde çok hafif bir kasma sezdim dedim galiba yanlış gördüm takımları seçtim oyuna girdim oyun kasıyor resmen niye böyle birşey oldu anlamadım yardım edecek bir arkadaş varsa çok sevinirim sorunun ne olduğunu anlamış değilim.Demo da kasıyorsa oyun tam sürümünde ne olur kim bilir.. :)) Bilgisayar Packard Bell TS11 serisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

Fifa 2013 Hatalari

ya siz nasil bi inceleme yapıyonuz oyunun hatalarinda zerre duzelme yok bsc editorleri durust konusun biktim su sallamanizdan suratinizdan anlasılıyor pesi savunmuyorum fifa 13 resmen yama yapmıs bildigin fifa 12 ek paket gelişme sıfır yuh yani ne deyim bir iki skill eklemısler gol sevinci bunami kanıyonuz arti online içerik bu mudur gelişme fifa 2005 bari ayni bok fifa 2013 ayni fifa 2005 yavas mac akısı kalecinin mallıklari buglar laglar pesi fark atmıs dıyonuz pes suan hemen dibinde fifanin bu hatalari gorunce deliye dondum resmen adam akıllı inceleme yapın utanmadan bide kalecinin hatalarini saysam bitmez aptal gibi ara pasi sutlarin dandikligi gercek sut cekdinmi kale aglara sabit kalmaz oynar arti kalecinin içe donuk atlamasi kalecinin arti kontrol tuslarinda sorun var bazi zaman tusu okumuyor elimde a4 set var d basinca cekmıyor kalecinin dibine girince orda levent abi attigi sut goldu city ile dortmund macını dıyorum gercekte futbolcu bir topa kosarak vurabilir fifa bunu duzeltsin once karsıma gelsin onu vurur futbolcu fifa 13 sıfır gelişme ayni paslar gelişmiş sadece nasil inceleme bu ya kotuleyin az bir oyunu gelişmediginin kanıtdır kaleci yakin mesafede içe dogrumu zıplar hayir oyuncunun onune bunu pes başardi pes 2013 gorceksiniz arti direkten seken sut sutu defansa gelir forvete değil yada out olur hic gercek mac izlemıyonuzmu ya fileleri fifa kale dahil içine tut stad bile becerememis yuz hatalarini saymıorum grafik hatalari hic saymıyorum daha var saymaktna bıktım artik ea gozumde bitti artik firma değil gozumde bildigin baraka fakirlerin kaldıgı baraka onnda işte çöp yani fifa 13 bildigin fifa 12 yama bunu ign soyler size bsc incelemerinizi hic begenmıyorum ign duser bu sene gorunde ign incelmesini

pes 2013 hatalari

kalecide buyuk gelişme fifa gibi içi kapanik atlamıyor yakin mesafede onune atlıyor bu duzeltilmiş uzaktan yiyor orda hatasi var paslar gayet sağlam olmus kesikleri var duzeltilir ama sutlar muhtesem eksikleri var en azindan tepeye gitmıyor oyuncular leylek gibi kosmuyor pes 2013 defans sistemi fifaya gore daha guzel geliştirilmiş ronaldo messi gibi alip kosamıyorsunuz attack istemi orta diyebilirim geliştrilmeli takim oyunu lazim super star aciıp oynayin fifa fanboylarina dıyorum arti stad atmosferinde gelişme var full surumde gorursunuz ornek:şampiyonlar ligine cıkarken ozel pankart aclıyor gorceksiniz hepsini şampiyonlar ligi sistemi geliştirildi modlar geliştrildi online laglar giderildi diyor bakacam orjınal gelsin elime gp sitemi yenilendi takimlar esitlendi siz nasil inglizceniz var demoda belli etti suan aral game baktim pes 13 ön siparise 10000 kisiye cıktı bende dahilim daha artar fifa 13 yok nedenmi fifa 13 oyun degil aral game ondan koymuyor listesine pes suan fifanin dibinde diyebilirim adam akilli inceleme yapın bsc ekibi konami ondan 2014 ertelendi fox engine fifa gelişme sıfır rahat geceriz icabi anladınızmı

Açıklama
    kısacasi fifa oynamaktan pes unutmussunuz kotu dıyonuz 2 oyunda ayni suan bana gore fanboylari gelince eksilenizde umrumda degil gercekler bunlar eksileyince sanki başbakanim ben etki ediyor siz basin umrumda değil 2 oyun eşittir oyunun guzelgıne bakılmaz daha içten bakin bsc inceleme stilinizi degistirin arti kzımayin bunlar gercek

Arkadaş noktalama işaretleri denen bişey var, paldır küldür yazmışsın, bişey anlaşılmıyor. Cümlenin ne başı belli, ne sonu belli.

• haha adam first touch özelliğinden bahsedilmemiş demiş ya kardeşim bu bir inceleme değil ismindende anlaşılacağı gibi sıcağı sıcağına oyun oynuyorlar
  • ya bırakın pesi falan tamam pes kötü oyun olsun da kardeşim bu fifa denen rezillikmi iyi futbol oyunu yani? cidden yaptığınız maçı izlerken sesli güldüğüm anlar oldu yemin ediyorum bu ne ya la böle :))) adamlar resmen kayıyorlar bunu görmüyormusunuz cidden? abicim adamlar koşmuyorlar yani sanki ayakları yere deymiyor oyuncuların ve siz oyuncuların ağırlığı hissediliyor diyorsunuz şakamı yapıyorsunuz siz? bunu 15-16 yaşındaki çocuklara izlettirip inandırabilirsinizde 30 yaşında ve 20 senedir oyun oynayan birisine inandırabilirmisiniz sanıyorsunuz?ayrıca futbol incelemesi yaptığınızı söylüyorsunuz ama iki tane futboldan anlamayan adamın maçını izlettiriyorsunuz bize kardeşim rakip olarak yapay zeka seçsene görelim yapay zekanın yeteneklerini? amacınız ne cidden anlamıyorum eğer amacınız suyun aktığı yöne bizde koyverelimse size benden naçizane bir uyarı olsun çok çabuk gömülürsünüz karanlık sulara arkadaşlar... cesaretli ve adaletli olunuz...saygılar.

• SonKatip elalemin derdi senimi gerdi isteyen istediğini oynar işine bak.
  • Full oyun çıktıgında daha iyi bir oyun bizi bekliyor olacak.
  • EA'i tebrik etmek istiyorum.Adamlar yapıyor gerçekten oynadıgım demodan bile bukadar keyif aldım.
  • BSC Misafiri
    13.09.2012 10:46:41

gene misafir klasigisin... bi bitmediniz.... olm oyna oyunu ızlemekle olmuyor demoyu oyna anlarsın... hadi levent polater'' anlamıyor diyelım.. ama ersin kılıç' ın anlamadıgına ben inanmam kusura bakma... demoyu oynamadan konuşursun... editörleri tanımıyorsun... sözde anlamıyorlar... sonra saçmalayıp duruyorsun.. karşılarına niye yapay zeka alsınlar...tek kişilik demoyu bile 2 kişi eleştriyorlar.. 2 kişilik oynanabılen bir oyunu aptal bile tek kişi oynamaz.. imkanı varsa...

• BSC Misafiri arkadaşımızın yorumlarına dikkat edin sürekli olarak oyunlara kapalı gözle bakıyor ona güldüm şuna sesli güldüm falanca.Bu sözünü hemen hemen her mesajında görebilme imkanınız var.Bırakın sesli gülmeye devam etsin hatta bir pazarcı hopörlörü hediye edelim kendisine onunla gülsün.

[sizer=red]Sıcağı Sıcağına: FIFA 13 Demo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ya bırakın pesi falan tamam pes kötü oyun olsun da kardeşim bu fifa denen rezillikmi iyi futbol oyunu yani? cidden yaptığınız maçı izlerken sesli güldüğüm anlar oldu yemin ediyorum bu ne ya la böle :))) adamlar resmen kayıyorlar bunu görmüyormusunuz cidden? abicim adamlar koşmuyorlar yani sanki ayakları yere deymiyor oyuncuların ve siz oyuncuların ağırlığı hissediliyor diyorsunuz şakamı yapıyorsunuz siz? bunu 15-16 yaşındaki çocuklara izlettirip inandırabilirsinizde 30 yaşında ve 20 senedir oyun oynayan birisine inandırabilirmisiniz sanıyorsunuz?ayrıca futbol incelemesi yaptığınızı söylüyorsunuz ama iki tane futboldan anlamayan adamın maçını izlettiriyorsunuz bize kardeşim rakip olarak yapay zeka seçsene görelim yapay zekanın yeteneklerini? amacınız ne cidden anlamıyorum eğer amacınız suyun aktığı yöne bizde koyverelimse size benden naçizane bir uyarı olsun çok çabuk gömülürsünüz karanlık sulara arkadaşlar... cesaretli ve adaletli olunuz...saygılar.

önce şunu söyliym bende 30 yaşındayım
    çoluk çocuğa laf atmışsın ama yaşın gereği önce senin saygılı olman lazım
    oyunu beğenmezsin ayrı
    adamlar oturmuş bi emek vermiş
    ama en azından emeğe saygılı ol be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 13 Eylül 2012; 12:18:14 >

• bir de harbiden bu misafirlik olayını kaldırın ya
    biri bi laf atıyo ortalığı karıştırıp gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

Fifa 2013 Hatalari

ya siz nasil bi inceleme yapıyonuz oyunun hatalarinda zerre duzelme yok bsc editorleri durust konusun biktim su sallamanizdan suratinizdan anlasılıyor pesi savunmuyorum fifa 13 resmen yama yapmıs bildigin fifa 12 ek paket gelişme sıfır yuh yani ne deyim bir iki skill eklemısler gol sevinci bunami kanıyonuz arti online içerik bu mudur gelişme fifa 2005 bari ayni bok fifa 2013 ayni fifa 2005 yavas mac akısı kalecinin mallıklari buglar laglar pesi fark atmıs dıyonuz pes suan hemen dibinde fifanin bu hatalari gorunce deliye dondum resmen adam akıllı inceleme yapın utanmadan bide kalecinin hatalarini saysam bitmez aptal gibi ara pasi sutlarin dandikligi gercek sut cekdinmi kale aglara sabit kalmaz oynar arti kalecinin içe donuk atlamasi kalecinin arti kontrol tuslarinda sorun var bazi zaman tusu okumuyor elimde a4 set var d basinca cekmıyor kalecinin dibine girince orda levent abi attigi sut goldu city ile dortmund macını dıyorum gercekte futbolcu bir topa kosarak vurabilir fifa bunu duzeltsin once karsıma gelsin onu vurur futbolcu fifa 13 sıfır gelişme ayni paslar gelişmiş sadece nasil inceleme bu ya kotuleyin az bir oyunu gelişmediginin kanıtdır kaleci yakin mesafede içe dogrumu zıplar hayir oyuncunun onune bunu pes başardi pes 2013 gorceksiniz arti direkten seken sut sutu defansa gelir forvete değil yada out olur hic gercek mac izlemıyonuzmu ya fileleri fifa kale dahil içine tut stad bile becerememis yuz hatalarini saymıorum grafik hatalari hic saymıyorum daha var saymaktna bıktım artik ea gozumde bitti artik firma değil gozumde bildigin baraka fakirlerin kaldıgı baraka onnda işte çöp yani fifa 13 bildigin fifa 12 yama bunu ign soyler size bsc incelemerinizi hic begenmıyorum ign duser bu sene gorunde ign incelmesini

pes 2013 hatalari

kalecide buyuk gelişme fifa gibi içi kapanik atlamıyor yakin mesafede onune atlıyor bu duzeltilmiş uzaktan yiyor orda hatasi var paslar gayet sağlam olmus kesikleri var duzeltilir ama sutlar muhtesem eksikleri var en azindan tepeye gitmıyor oyuncular leylek gibi kosmuyor pes 2013 defans sistemi fifaya gore daha guzel geliştirilmiş ronaldo messi gibi alip kosamıyorsunuz attack istemi orta diyebilirim geliştrilmeli takim oyunu lazim super star aciıp oynayin fifa fanboylarina dıyorum arti stad atmosferinde gelişme var full surumde gorursunuz ornek:şampiyonlar ligine cıkarken ozel pankart aclıyor gorceksiniz hepsini şampiyonlar ligi sistemi geliştirildi modlar geliştrildi online laglar giderildi diyor bakacam orjınal gelsin elime gp sitemi yenilendi takimlar esitlendi siz nasil inglizceniz var demoda belli etti suan aral game baktim pes 13 ön siparise 10000 kisiye cıktı bende dahilim daha artar fifa 13 yok nedenmi fifa 13 oyun degil aral game ondan koymuyor listesine pes suan fifanin dibinde diyebilirim adam akilli inceleme yapın bsc ekibi konami ondan 2014 ertelendi fox engine fifa gelişme sıfır rahat geceriz icabi anladınızmı

Açıklama
    kısacasi fifa oynamaktan pes unutmussunuz kotu dıyonuz 2 oyunda ayni suan bana gore fanboylari gelince eksilenizde umrumda degil gercekler bunlar eksileyince sanki başbakanim ben etki ediyor siz basin umrumda değil 2 oyun eşittir oyunun guzelgıne bakılmaz daha içten bakin bsc inceleme stilinizi degistirin arti kzımayin bunlar gercek

dostum türk müsün? ya da şöyle söyleyeyim türkçeyi sonradan falan mı öğrendin? yazdıklarını anlamak için 4-5 defa yavaş yavaş okumak gerek. ne bir nokta ne bir virgül. bir de yana yana bir şeyleri eleştirmeye, anlatmaya çalışmışsın ama bildiğin OLMAMIŞ. millete fanboy demişsin ama fanboydan bile ötesin yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 13 Eylül 2012; 12:34:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.