Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: FIFA 13 Demo (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
156
Cevap
0
Favori
29.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun fifa 12 den iyi gelmedi bana..çok hızlı olmuş pasların hızıda bir okadar abartılı..fifa12 de uzun paslarda top süzülürken fifa 13 te mermi gibi gidiyor..ayrıca fifa12 de oyuncunun 360 derece top sürme olayı çok akıcı ve gerçekçiyken fifa13 te bunu alamadım..fifa 12 bana hala daha gerçekçi geliyor fifa13 demoya göre...ayrıca oyun hızını düşürebiliyormuyuz??

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ortada bir gerçek var fifa oynanabilirlik,grafik ve ses olarak pes den çok çok daha ii
  • Daha gerçekçi olmasını beğenmeyeni anlarım ama gerçekçi olmamış diyenler sadece pes fanıdır arkadaşlar oyun fifa 12 den 2 kat gerçekçi olmuş hata ise sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ortada bir gerçek var fifa oynanabilirlik,grafik ve ses olarak pes den çok çok daha ii
    "PES" diyorum başka bir şey de demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

"PES" diyorum başka bir şey de demiyorum

Alıntıları Göster
    Misafir Misafir... !

Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer...
  • selcuk6688
    13.09.2012 00:52:22
    Madem öyle sen oyun yap arkadaşım . Futbol oynunundan sen ne bekliyorsun sahaya uzay gemisinin inmesini mi ? Futbol oyunana anca bu kadar şey eklersin zaten çok biliyorsan sen yap ! . Orada fıfa oynamadığın çok belli oluyor "fıfa oynamaktan Pes'i unutmuşsunuz "lafı zaten bunu kanıtlıyor . Oyunu beğenmediysen git alma seni duyanda oyun çıktı herkes oynadı zannedecek varya . Oyunda her halde hata olacak soruyorum sana Fıfa 2005'de darbe motoru varmıydı ki hata olsun ? Bu motor daha yeni çıktı + Onlıne modlarını beğenmemişsin abi onlıne futbol oyununda daha ne olsun . Oyunun ön sürümünü tüm oyun siteleri beğendi . Oyun çıkınca yamalar gelecek merak etme . Kafayı yemişsin belli oluyor . Bunlar gerçek falan değil senin sallaman beğenmiyorsan git oynama buraya da yorum yapma sanki oyunun tamamını bitirmiş full sürümünü almış gibi konuşuyorsun adı üstünde Demo . Şimdi sus ve bas git

• nabza göre şerbep incelemesi olmuş... inceleyenlerin suratlarına bakın memnuniyetsizliği görün gerisi hikaye...
  • Full incelemeyi mutlaka Xbox 360 sürümünde yapın. Kinect desteği ile herkesi aydınlatmış olursunuz.

• çok fazlasıyla oynadım ve şu ana kadar ezbere geliştirebildiğim bir pozisyon yok her atak kendi içinde gerçekteki gibi değişiyor her atak başka bir şekilde yönleniyor özgürce muhteşem birşey
  • quote:

ortada bir gerçek var fifa oynanabilirlik,grafik ve ses olarak pes den çok çok daha ii

• Demoda hangi takımlar var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

bunda gülecek ne var anlamadım?

• Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Ama oyun diğer fifa serilerinden çok ayrı bir yerde değil gibi bakalım gerçi yinede alıcaz :D
  • https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.426387814064488&type=1
    Grafikler fena deyil ama çok ust düzeydede deyil insan modellemeri fena deyil yüzler ise hala PES'in gerisinde kalıyor ve hala şu seyirciler 1990 yıllındaki ateri kahramanlarına benziyor kılasik bir FIFA ile karşı karşıyayız ya şunu anlamıyorum tamam yüz modellemeri ile fazla uraşmak istemiyorsunuz işinize gelmiyor ya artık şu seyircileri biraz gerçekçi yapın artık PC'ler buna uygun donanımı olan daha gerçekçi bir futbol keyfi alsın...

• legendary de son saniye golü yapay zeka çok fena zorluyor 2. galibiyetim

http://www.youtube.com/watch?v=nQl0uYVJc2U&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

Fifa 2013 Hatalari

ya siz nasil bi inceleme yapıyonuz oyunun hatalarinda zerre duzelme yok bsc editorleri durust konusun biktim su sallamanizdan suratinizdan anlasılıyor pesi savunmuyorum fifa 13 resmen yama yapmıs bildigin fifa 12 ek paket gelişme sıfır yuh yani ne deyim bir iki skill eklemısler gol sevinci bunami kanıyonuz arti online içerik bu mudur gelişme fifa 2005 bari ayni bok fifa 2013 ayni fifa 2005 yavas mac akısı kalecinin mallıklari buglar laglar pesi fark atmıs dıyonuz pes suan hemen dibinde fifanin bu hatalari gorunce deliye dondum resmen adam akıllı inceleme yapın utanmadan bide kalecinin hatalarini saysam bitmez aptal gibi ara pasi sutlarin dandikligi gercek sut cekdinmi kale aglara sabit kalmaz oynar arti kalecinin içe donuk atlamasi kalecinin arti kontrol tuslarinda sorun var bazi zaman tusu okumuyor elimde a4 set var d basinca cekmıyor kalecinin dibine girince orda levent abi attigi sut goldu city ile dortmund macını dıyorum gercekte futbolcu bir topa kosarak vurabilir fifa bunu duzeltsin once karsıma gelsin onu vurur futbolcu fifa 13 sıfır gelişme ayni paslar gelişmiş sadece nasil inceleme bu ya kotuleyin az bir oyunu gelişmediginin kanıtdır kaleci yakin mesafede içe dogrumu zıplar hayir oyuncunun onune bunu pes başardi pes 2013 gorceksiniz arti direkten seken sut sutu defansa gelir forvete değil yada out olur hic gercek mac izlemıyonuzmu ya fileleri fifa kale dahil içine tut stad bile becerememis yuz hatalarini saymıorum grafik hatalari hic saymıyorum daha var saymaktna bıktım artik ea gozumde bitti artik firma değil gozumde bildigin baraka fakirlerin kaldıgı baraka onnda işte çöp yani fifa 13 bildigin fifa 12 yama bunu ign soyler size bsc incelemerinizi hic begenmıyorum ign duser bu sene gorunde ign incelmesini

pes 2013 hatalari

kalecide buyuk gelişme fifa gibi içi kapanik atlamıyor yakin mesafede onune atlıyor bu duzeltilmiş uzaktan yiyor orda hatasi var paslar gayet sağlam olmus kesikleri var duzeltilir ama sutlar muhtesem eksikleri var en azindan tepeye gitmıyor oyuncular leylek gibi kosmuyor pes 2013 defans sistemi fifaya gore daha guzel geliştirilmiş ronaldo messi gibi alip kosamıyorsunuz attack istemi orta diyebilirim geliştrilmeli takim oyunu lazim super star aciıp oynayin fifa fanboylarina dıyorum arti stad atmosferinde gelişme var full surumde gorursunuz ornek:şampiyonlar ligine cıkarken ozel pankart aclıyor gorceksiniz hepsini şampiyonlar ligi sistemi geliştirildi modlar geliştrildi online laglar giderildi diyor bakacam orjınal gelsin elime gp sitemi yenilendi takimlar esitlendi siz nasil inglizceniz var demoda belli etti suan aral game baktim pes 13 ön siparise 10000 kisiye cıktı bende dahilim daha artar fifa 13 yok nedenmi fifa 13 oyun degil aral game ondan koymuyor listesine pes suan fifanin dibinde diyebilirim adam akilli inceleme yapın bsc ekibi konami ondan 2014 ertelendi fox engine fifa gelişme sıfır rahat geceriz icabi anladınızmı

Açıklama
    kısacasi fifa oynamaktan pes unutmussunuz kotu dıyonuz 2 oyunda ayni suan bana gore fanboylari gelince eksilenizde umrumda degil gercekler bunlar eksileyince sanki başbakanim ben etki ediyor siz basin umrumda değil 2 oyun eşittir oyunun guzelgıne bakılmaz daha içten bakin bsc inceleme stilinizi degistirin arti kzımayin bunlar gercek

dostum türk müsün? ya da şöyle söyleyeyim türkçeyi sonradan falan mı öğrendin? yazdıklarını anlamak için 4-5 defa yavaş yavaş okumak gerek. ne bir nokta ne bir virgül. bir de yana yana bir şeyleri eleştirmeye, anlatmaya çalışmışsın ama bildiğin OLMAMIŞ. millete fanboy demişsin ama fanboydan bile ötesin yani..

Alıntıları Göster
    Ana konuda gördüklerimden yola çıkarak konunun başlığı "Fifa 13 demo hataları ve çözümleri" olabilirdi. Böylece daha faydalı bir konu ortaya çıkardı.

Asıl meseleye gelecek olursak harika bir oyun bizleri bekliyor. Pes bu sene de çok ezilecek gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

legendary de son saniye golü yapay zeka çok fena zorluyor 2. galibiyetim

http://www.youtube.com/watch?v=nQl0uYVJc2U&feature=youtu.be
    Bu görüntü futbol oyunlarının gelebiliceği en son noktadırhttp://www.youtube.com/watch?v=rd_nqpIPMxA&feature=youtu.be henüz penaltı verip vermediğini bilmiyorum devam edicem şimdi :)

• quote:

selcuk6688
    13.09.2012 00:52:22
    Madem öyle sen oyun yap arkadaşım . Futbol oynunundan sen ne bekliyorsun sahaya uzay gemisinin inmesini mi ? Futbol oyunana anca bu kadar şey eklersin zaten çok biliyorsan sen yap ! . Orada fıfa oynamadığın çok belli oluyor "fıfa oynamaktan Pes'i unutmuşsunuz "lafı zaten bunu kanıtlıyor . Oyunu beğenmediysen git alma seni duyanda oyun çıktı herkes oynadı zannedecek varya . Oyunda her halde hata olacak soruyorum sana Fıfa 2005'de darbe motoru varmıydı ki hata olsun ? Bu motor daha yeni çıktı + Onlıne modlarını beğenmemişsin abi onlıne futbol oyununda daha ne olsun . Oyunun ön sürümünü tüm oyun siteleri beğendi . Oyun çıkınca yamalar gelecek merak etme . Kafayı yemişsin belli oluyor . Bunlar gerçek falan değil senin sallaman beğenmiyorsan git oynama buraya da yorum yapma sanki oyunun tamamını bitirmiş full sürümünü almış gibi konuşuyorsun adı üstünde Demo . Şimdi sus ve bas git

pes bu sene ezcek ondan sonra gorcem sizi fifa satislarina bakarak secilmez oyun sizin turk insanlarinin sorunu bu zaten yaptimda yakında cıkcak sadece yayinlamadim

• arkadaşlar bende battlefield 3 hesabı var ben oyundan sıkıldım bide pc ye çok yükleniyor benim fifa 12 hesabı olan biriyle hesabımı değiştirmek istiyorum fifa 12 hesabı olupta oynamayan varsa ? bana ultraslan_9_@hotmail.com hesabından ulaşabilir mi?

• Yapay zeka süper

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.