Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: FIFA 13 Demo (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
29.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurbuzbjk

Fifa 13 Pc DE OYNANMAZ yazık etmeyin oyuna
    samsung 101cm led ekranda PS3 60 fps akar aga

Hocam öyle deme be :)

PC'de Fps seçenekleri var 30-60 ve no limit diye fps sıkıntısı yok yani.
    Klavyeyle oynanmaz onda haklısın ama Logitech F710 gamepad alıp notebook'u da LED TV'ye hdmi ile bağladık mı tamamdır :)

Biraz meşakkatli ama olsun :)

Orijinalden alıntı: stun

arkadaşlar ben pes oyuncusuyum normalde 2 demoyuda denedım.. fifa bana göre daha gerçekçi oynanışı rahat geldi ama .. garip sorunlarda var özellıkle pas- arapas bence biraz daha kötü geldi.. pese göre ve peste oyuncuların altında bar lar çıkardı pas-orta vs ayarlamak için onları aradıgım oldu ve defans yaparken x e basıyorum peşinden koşuyor... ama müdahe etmıyor yada edişi bir garip kare ile müdahele etmek mı zorundayım yoksa benmı mudahale etmek zorunda kalıyorum.. defans yapısı bir garip geldi anlıyıcanız

Hocam o tactical defending yani pozisyon alarak savunma yapmak gerçek futbolcuların yaptığı gibi. X e basılı tutarak yaklaşıp doğru zamanda kare veya yuvarlak ile müdahale edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar siz hiçmi maç izlemiyorsunuz bunun neresi gerçekçi adamlar buz üstünde kayıyor resmen paslar desen rezalet şutlar aynı şekilde birde oyuncuların ağırlığı hissediliyor demişsiniz. Fifanın daha çok satması iyi bir oyun olduğu anlamına da gelmez.Misal call of duty de çok satıyor ama saçmalıktan başka birşey değil.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar siz hiçmi maç izlemiyorsunuz bunun neresi gerçekçi adamlar buz üstünde kayıyor resmen paslar desen rezalet şutlar aynı şekilde birde oyuncuların ağırlığı hissediliyor demişsiniz. Fifanın daha çok satması iyi bir oyun olduğu anlamına da gelmez.Misal call of duty de çok satıyor ama saçmalıktan başka birşey değil.

istegin kadar de anlamıyolar pes 2013 bu sene evrim atti 2014 ne olur dusun fifa 13 gelince fifa 2005 oynarim daha iyi bosver bosa konusma fifalarini oynasinlar bildigin buz pateni hatalari full pes 2013 demosu ile bu eşleşemez tam surumu mukemmel olcak pes 2013 herkes alcak ondan sonra anlayacak pes daha iymiş ea devri bitti artik ea batacak 3 yıl sonra az kaldi fifa ayakta tutuyor herifleri pes 2014 incek eanin sonu gelcek :D ve ben gulmekten olcem fifacilara ea firmasina :D

Intel Core i7 4720HQ 2.6 Ghz
    GeForce GTX 950M 4GB
    12 GB RAM

Canon DSLR
    Kiev 19
    Nikon FM10
  • Yapay zeka bencede fifa da daha iyi, topu oyuna çabuk sokmalari ve hücum yaparken oyuncularin daha dogru yerlere kosmalari güzel olmus. FAKAT savunmayi cok saçma yapiyorlar, rakip oyuncu kalenin içine girecek nerede ise ama benim savunma oyuncum hala 2 metre pres mesafesinde geri geri gidiyo:) pes de paslar biraz daha düzeltilebilir ama fifada oldugu gibi de saçmalik derecesinde mükemmel olmamali tabi.
    -pes12-13de SERBEST VURUSLARDA topu nereye atacaginizi seçebiliyorsunuz, fifa da topun nereye gidecegi biraz sürpriz.
    pes de arayüz daha anlasilir ve türkçe seçenegi var, fifada arayüz karman çorman bi yapida ve türkçe seçenegi yok, ingilizce bilmeyen biri sözlükle oynar fifayi:)
    fifada kamera açilari çok iyi, pes de biraz yavan kaliyo kamera açilari.
    Muhtemelen bu yilda PES oynamaya devam edecegim, ULTIMATE TEAM benzeri bi bölüm olsa pes'in tadina doyum olmaz.

• Oyunu bekliyorum

Orijinalden alıntı: selcuk6688

quote:

Arkadaşlar siz hiçmi maç izlemiyorsunuz bunun neresi gerçekçi adamlar buz üstünde kayıyor resmen paslar desen rezalet şutlar aynı şekilde birde oyuncuların ağırlığı hissediliyor demişsiniz. Fifanın daha çok satması iyi bir oyun olduğu anlamına da gelmez.Misal call of duty de çok satıyor ama saçmalıktan başka birşey değil.

istegin kadar de anlamıyolar pes 2013 bu sene evrim atti 2014 ne olur dusun fifa 13 gelince fifa 2005 oynarim daha iyi bosver bosa konusma fifalarini oynasinlar bildigin buz pateni hatalari full pes 2013 demosu ile bu eşleşemez tam surumu mukemmel olcak pes 2013 herkes alcak ondan sonra anlayacak pes daha iymiş ea devri bitti artik ea batacak 3 yıl sonra az kaldi fifa ayakta tutuyor herifleri pes 2014 incek eanin sonu gelcek :D ve ben gulmekten olcem fifacilara ea firmasina :D

:)) bu bilgileri kesin mayalılardan aldın geçen senede senin gibiler vardi fifa 20 kat fazla satti bakalım bu sefer kaça katlıcak fifa kusursuz

• codda çok satıyor emme içi boş....
    14.09.2012 21:04:52

Zaten dediğin gibi yapmam gerektıgını bi 2 -3 maç sonra anlıyorum :D anladım.. pes oynadım bu seneye kadar pc de .. normalde ps3 te oynuyorum oyunlarıda futbolla çok fazla ılgım olmadıgından almıyorum.. basketbol u daha çok sevıyorum... bide fifa eskı surumlerı koyuyordu... onunda etkısı var.. ama 2 demoyuda indirince... fark çok bariz...

• Fifanın kalitesinden bbahsedince neden pesciler hakaret içeren alıntılar yapıyor anlamıyorum ben neden pes demosuna girip bunu yapmıyorum mesela acaba oyun seçimlerimiz kişilik kalitesiyledemi alakalı olabilirmi isviçrelilere bi sormak lazım :))

15.09.2012 11:33:28

rambocuk annen isviçrelimi?neden onlara soruyoruz?

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

rambocuk

15.09.2012 11:33:28

rambocuk annen isviçrelimi?neden onlara soruyoruz?

İsviçreli bilim adamları falan filan
  • arkadaşlar bizde fifa oynuyoruz tamam anladıkta neden eleştirince eksiliyorsunuz onu anlamıyorum,bu kadarda fanboyluk saçmalık :) tekrar söylüyorum fifa 12,fifa13 ten daha oturaklı..fifa13 te karşılaştığım bana göre eksiler;

-oyun aşırı hızlı olmuş peste 2 pasla rakip sahaya gidiyorduk diye dalaga geçiyoduk şimdi fifa 13 te 2 pasla rakip sahadayım
    -fifa12 de paslar özellikle uzun pas ve orta tarzı paslar havada yada yerde süzülürken fifa13 te mermi gibi gidiyor
    -top sürme fifa12 de daha gerçekçi özellikle 360 derece kontrol olayı varkn fifa13 te bu daha az
    -fifa12 de oyuncuların fizik yapısı daha yere basar şekildeyken fifa13 te daha ince fizik modellemesi var
    -kısa paslarda dahi oyuncu topu çok sektiriyor
    -fifa 12 de yağmurlu havada kasvetli kapalı hava ve yoğun yağmurun oyuna etkisi muhteşemken,fifa13 de yağmurlu havanın kasvetli ve kapalı ortamını yansıtamaması

kaş yapalım derken göz çıkarmışlar bence..fifa 12)fifa 13)pes 13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 15 Eylül 2012; 14:16:57 >

''LG 55CX OLED TV''
    ''PLAYSTATION 5 PRO'' (PSN: Alican1988)
    ''XBOX SERIES X'' (GAMERTAG: Alicans1988)
    ''LG S95QR 810W 9.1.5 CH SOUNDBAR''

• Oyun super olmus ama sut cekip gol atmak zorlasmis.

ѕєηιη ηє σℓ∂υğυη ßєηιм ιçιη нιç ƒαяк єтмєz..ѕσηυç∂α göѕℓєяιмιη ѕαηα ßαктığı кα∂αяѕıη ßєη σ gözℓєяι ѕєη∂єηη çєктιğιм αη нσş ßιя αηı σℓαяαк кαℓıяѕıη.
  • _HidRoJeN_

15.09.2012 12:59:50

benim yaptığım göndermeyi anlayan anladı sen takıl ;)
    Fifa akar pes bakar aga
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.