Şimdi Ara

Siberia (2013) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
7
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne diyorsunuz başlayım mı izlemeye

Vikings # Prison Break # Misfits # Camp # Blue Mountain State # Breaking Bad # Fringe # Spartacus # OZ # The Big Bang Theory # Da Vinci's Demons #Band of Brorhers # Skins
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

beyler dizi nasıl gidiyor .iptal edilme riski varmı .

kötü, 10.cu falan oluyor.
  • Değişik bir konusu var izlenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tunguska olayı, 30 Haziran 1908 günü sabah saat yaklaşık 7:45 sularında Sibirya'nın orta kesimlerindeki Podkamennaya Tunguska Irmağı yakınlarında oluşan büyük gök patlamasının adıdır.

Patlama 10-15 bin tonluk bir dinamit kütlesinin patlamasına eşdeğerdi. Kesin olmayan verilere göre patlamanın nedeninin, bir kuyruklu yıldız parçasının ya da meteorun yere çarpması olduğu sanılmaktadır. Cismin atmosfere yaklaşık 100.000 km/sa hızla girdiği ve ağırlığının 100.000 ile 1.000.000 ton arasında olduğu varsayılmaktadır.

Patlama bölgesi ilk olarak Rus bilim adamı Leonid Alekseyeviç Kulik tarafından 1927-1930 yılları arasında incelendi. Olayı uzaktan gözleyenler önce bir ateş topu gördüklerini ve ardından yer sarsıntısıyla birlikte, güçlü sıcak rüzgarların oluştuğunu söylediler. Avrupa'daki sismograflar, patlamanın neden olduğu sismik dalgaları saptadılar. Patlamanın alevleri yaklaşık 800 km uzaktan görülmüştü. Cisim atmosferde buharlaştığından çevreye çeşitli gazlar yayılmış ve olaydan belli bir süre sonra bile Sibirya ve Avrupa'da geceleri gökyüzünün parlak bir renk almasına neden olmuştur.

iyi bagladılar.

• 7. bölümün son sahnesini spoiler ile yorumlayabilecek bir arkadaş var mı?

Natalie neden onca süre kampa geri dönmemiş ki?

Orijinalden alıntı: Skarphe

8. Bölüm nasıldı sizce ?

hocam o kendi istegiyle ayrıldı.annie ile olanlar yüzünden.heralde giderken o yaratıklar öldürdü kızı sonra.irene yi arayanlarda onu buldu işte.zaten kampa geri dönme düşüncesi yoktu.

Orijinalden alıntı: Cruzer*

quote:

8. Bölüm nasıldı sizce ?

hocam o kendi istegiyle ayrıldı.annie ile olanlar yüzünden.heralde giderken o yaratıklar öldürdü kızı sonra.irene yi arayanlarda onu buldu işte.zaten kampa geri dönme düşüncesi yoktu.

Biliyorum not bıraktı hatta gitmeden önce ama ben yolda öldürüldüğünü düşünmemiştim. Ondan helikopter yerine gidip bir şey bulamayınca neden geri dönmedi diye sormuştum sağ olun

• Son bölümde bayağı soru işareti oluşturdu umarım yakında sorulara cevap verirler

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer*

quote:

8. Bölüm nasıldı sizce ?

Biliyorum not bıraktı hatta gitmeden önce ama ben yolda öldürüldüğünü düşünmemiştim. Ondan helikopter yerine gidip bir şey bulamayınca neden geri dönmedi diye sormuştum sağ olun

demekki giderken olmuş dicem ama neden o zmn süre içerisinde o kadar insan ormanda gezerken görmedi o biraz acaip

• upupup beyler bu diziye niye ilgi bu kadar az bence lost dan bile güzel gidiyo
  • olaylar olaylar

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

upupup beyler bu diziye niye ilgi bu kadar az bence lost dan bile güzel gidiyo

çünkü survivor havası veriyorlar.. ben izliyordum bıraktım.. hiç çekemem böyle survivor havası şeyleri acun sağolsun soğuttu resmen.

• 9. bölümün sonunda gördüğümüz şey takma bir ayaksa benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu demektir. Son birkaç bölümdür bahsi geçen deneyler, test grup C, lab.'lar falan derken bir çeşit yaratık var ve onun için insanları deney olarak kullanıyor düşüncesi ağır basmaya başlamıştı. Aynı Predator'ün son filmi gibi, insanları getirip avlıyor vs. bu kadar izledik umarım hayal kırıklığı olmaz.

mutasyonlu ayağa uygun bir giyecek gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geoff Peterson -- 6 Eylül 2013; 18:09:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.