Şimdi Ara

Siberia (2013) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
7
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oh be 9. bölümde o ayak sırları çözüldü ama ii degildi.ben yaratık felan bekliyodum

Orijinalden alıntı: Cruzer*

oh be 9. bölümde o ayak sırları çözüldü ama ii degildi.ben yaratık felan bekliyodum

Vadinin insanları bence yaratık finalde görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71212514 -- 11 Eylül 2013; 14:39:20 >

Orijinalden alıntı: melkor23

9. bölümün sonunda gördüğümüz şey takma bir ayaksa benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu demektir. Son birkaç bölümdür bahsi geçen deneyler, test grup C, lab.'lar falan derken bir çeşit yaratık var ve onun için insanları deney olarak kullanıyor düşüncesi ağır basmaya başlamıştı. Aynı Predator'ün son filmi gibi, insanları getirip avlıyor vs. bu kadar izledik umarım hayal kırıklığı olmaz.

O kadın ne dedi son sahnede. Vadinin insanlarının ayağı öyleymiş. Onlarda o ayakkabı gibi şeyi giyiyormuş vadinin insanları o ayak izlerini kendi arkadaşları sansın peşlerine düşmesin diye. Vadinin insanlarının ayağı mutasyonlu bence.

• Vadi insanları dedikleri test grubuna katılmış insanlar olabilir belki, bir çeşit deneyler yapıldığı aşikar ama tam anlamıyla kavramak güç. Belki de şu Tunguska olayını uzaylılara falan bağlarlar.
  • İzleyemedim son bölümü bu gece izleyeceğim bi gireyim dedim spoiler butonları uçuşuyo havada ben kaçayım buradan.

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

2.sezon gelecek mi beyler,reytingler nasılmış?

dizi zaten 1 sezon olarak planlanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar son bölümün fragmanında sezon finali diyo final demiyo acaba ikinci sezon gelecek mi

Orijinalden alıntı: Skarphe

Tek sezon mu olucak dizi , bilen biri var mı ? Çünkü
    fragmanda silahlı adamlar vardı olaylar sonuca bağlanıcak gibi duruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

arkadaşlar son bölümün fragmanında sezon finali diyo final demiyo acaba ikinci sezon gelecek mi

Tek sezonluk yaz dizisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Final çıktı altyazı daha yok birazdan izlicem altyazıyı bekleyemem.

Bu bölüm final miydi? Bir sonraki hafta olmasın final çünkü hiç final havası yoktu bölümde. Tabi ikinci sezonu olacaksa belki birşeyler denebilir bölüm hakkında.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Bu bölüm final miydi? Bir sonraki hafta olmasın final çünkü hiç final havası yoktu bölümde. Tabi ikinci sezonu olacaksa belki birşeyler denebilir bölüm hakkında.

Eğer 11. bölümden bahsediyosan evet finaldi. 2. sezon zor gözüküyor. Araya maç girdi izleyemedim yarın izlerim veya birazdan

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Eğer 11. bölümden bahsediyosan evet finaldi. 2. sezon zor gözüküyor. Araya maç girdi izleyemedim yarın izlerim veya birazdan

Final değildir bir yanlışın olmasın? Geçiş bölümü oldu çünkü. İkinci sezonu yoksa, kesinlikle bir bölüm daha olmalı... Çok saçma olur çünkü böyle bir final.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• Final haftaya salı arkadaşlar 12. bölüm var daha

Burada final yazıyoud resmi facebook sayfası oranın yalancısıyım ama şimdi baktım 1 bölüm daha varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71212514 -- 18 Eylül 2013; 0:53:06 >
    Windows
  • neeko twit atmış That was the last episode. so what you saw was episode 12 diye ne demek istiyo acaba
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.