Şimdi Ara

Siberia (2013) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
7
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kötülük varsa hep kadınlardan çıkıyor.

@Harmonical
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• Dizi Oluverdi bitiverdiye geliyor..

*daniel bu Idene ve Diger elemanı aramak için Kulübeden Çıkıyor ne Hikmet YönLerini bilmeden hemen Buluyor..,
    *Geyik kesene Elemanın üstünde sadece Gömlek ve t shirt vardı; Geyiği kestikten sonra üstünde Kot mont :)
    *Bir Göl veya Gölet Buluyorlar o sıra oradan 2 bayan geçiyor Sonra bir dakika sonra hepsi Orada.
    Bunlar 3. Bölüm icin geçerli
    *

hafif Lost Havası katmak istiyorlar sanki ama dizi de sadece Merak duygusu var (çerezlik ve Ramazan ayında zaman geçirmek için çerezlik dizi Görüşündeyim) acaba ne olacak diye Hani Bir yabancı Filmde böyle olur Herkes ölür 2-3 kişi kalır ve sonra olaylar çözülmeye başlar öyle bir şey olacak havası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Dizi Oluverdi bitiverdiye geliyor..

*daniel bu Idene ve Diger elemanı aramak için Kulübeden Çıkıyor ne Hikmet YönLerini bilmeden hemen Buluyor..,
    *Geyik kesene Elemanın üstünde sadece Gömlek ve t shirt vardı; Geyiği kestikten sonra üstünde Kot mont :)
    *Bir Göl veya Gölet Buluyorlar o sıra oradan 2 bayan geçiyor Sonra bir dakika sonra hepsi Orada.
    Bunlar 3. Bölüm icin geçerli
    *

hafif Lost Havası katmak istiyorlar sanki ama dizi de sadece Merak duygusu var (çerezlik ve Ramazan ayında zaman geçirmek için çerezlik dizi Görüşündeyim) acaba ne olacak diye Hani Bir yabancı Filmde böyle olur Herkes ölür 2-3 kişi kalır ve sonra olaylar çözülmeye başlar öyle bir şey olacak havası var.

Hocam sonuçta 12 bölümlük mini dizi bir anda olup bitmesi lazım

• konu güzel izlerim dedim
    bizim survivor gibi.kamera konuşmaları felan var fazla cekici gelmedi ama yinede izlerim ilerde belki daha ii olur.ayrıca miljana uyuz oldum

Kaynak Siberia Resmi Facebook Sayfası

valla son anda çok şaşırdım.carolina nasıl yaptı acaba
  • sansür işi bozuyor yav :)

• esther yine yaptı yapacağını.
  • Dizinin orjinalinde de sansür var mı yoksa dizimag'de mi var sadece?

• bu kadınlara güvenmicen arkadaş hepsimi yalancı çıkar o zencide ordaki kadınlara nasıl artislik yapıcağı ile kafayı bozmuş önüne gelene artistleniyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyourakuShunsui -- 30 Temmuz 2013; 21:44:10 >

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Dizinin orjinalinde de sansür var mı yoksa dizimag'de mi var sadece?

orjinalinde de var hocam maalesef

vayy bee çok iyi bölümdü demekki carolina yapımcıların adamı. Adada başkaları da var demekki. O gökyüzü neydi anlamadım çok acayip şeyler oluyor ayrrıca Esther tam bir Or.....

• Beyler bu son bölümdeki gökyüzündeki olayı aurora ışıkları (kutup ışıkları)na benzettim ben.

Beyler bu son bölümdeki gökyüzündeki olayı aurora ışıkları (kutup ışıkları)na benzettim ben.

Bende düşündüm onu. Ayrıca hiç de yanıyor izlenimi uyandırmıyor. Bilmiyorum orası saçma geldi bana.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT(İNGİLİZCE) 2. SINIF
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

quote:

Beyler bu son bölümdeki gökyüzündeki olayı aurora ışıkları (kutup ışıkları)na benzettim ben.

Bende düşündüm onu. Ayrıca hiç de yanıyor izlenimi uyandırmıyor. Bilmiyorum orası saçma geldi bana.

Ben doğa olayı olduğunu düşünüyorum, altından doğaüstü bir şey çıkmayacak bence

• Dizi çok ilginç ve ilgi çekici şekilde ilerliyor. Şöyle de bir detay var;

Dizideki tüm oyuncular gerçek hayattaki isimlerini kullanıyor. Sadece Carolina gerçek hayattaki ismini kullanmıyor. Gerçek ismi; Joyce Giraud. Son bölümde de Carolina'nın yapımcılara yardım ettiğini söylemesi ile bitti. Çok karmaşık bir durum.

Bir de ben yarışmadan ayrılanların gerçek hayata geri gönderilmediğini düşünüyorum.

Bu arada sansüre ben de karşıyım, bozuyor dizinin kalitesini

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Dizi çok ilginç ve ilgi çekici şekilde ilerliyor. Şöyle de bir detay var;

Bir de ben yarışmadan ayrılanların gerçek hayata geri gönderilmediğini düşünüyorum.

Bu arada sansüre ben de karşıyım, bozuyor dizinin kalitesini

bende böyle düşünüyorum açlık oyunları gibi tek kişi hayatta kalıcak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.