Şimdi Ara

Siberia (2013) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
7
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O en sonunda eve giren adam yapımcılardan biri falan mı yoksa yanlış mı anladım ?

Orijinalden alıntı: Skarphe

O en sonunda eve giren adam yapımcılardan biri falan mı yoksa yanlış mı anladım ?

ilk bölümü bidaha izle

• bu ne laaaaan
     Siberia (2013)

Siberia (2013)

Bu Tunguska olayını uzaylı bir canlı türüne bağlayacaklar kanısı iyice oturdu bende.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    imdbde 12. bölüm 23 eylülde yazıyo imdbde yazıyosa vardır
    http://www.imdb.com/title/tt2935974/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

Ben de oradan bakıp zaten yeni bölüm vardır diye düşündüm. Dizimag'de oradan görerek bölüm var diye yazmıştır dedim ama, insanlar final hakkında blog yazıları yazmışlar, NBC'nin sitesinde yeni bölüm tarihi yok. Çoğu kişi de ikinci sezon olacak o yüzden böyle kestiler diyor.

İlginç yani.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

Ben de oradan bakıp zaten yeni bölüm vardır diye düşündüm. Dizimag'de oradan görerek bölüm var diye yazmıştır dedim ama, insanlar final hakkında blog yazıları yazmışlar, NBC'nin sitesinde yeni bölüm tarihi yok. Çoğu kişi de ikinci sezon olacak o yüzden böyle kestiler diyor.

İlginç yani.

fena dizi değildi yaw neden izlenmedi acaba
    bari ne olup bittiğini açıklasalardı öyle bitseydi

• İki haftadır final bölümünü bekliyorum, meğerse devam edecekmiş dizi; o yüzden de 11. bölüm sezon finali olmuş. Çokta fena bir yerde bitti oysa, 12'yi yayınlasalardı iyiydi.
  • Dizi aslında güzeldi ama işleniş ve mantık hataları aşırı göze batıyordu.. Diziyi film izliyormuş gibi izledim yer yer gerildim yer yer heyecanlandım. Tam benim tarzımda bir dizi lakin kameraman olayları filan keşke farklı olsaydı maalesef mantık hataları aşırı göze batıyor..

İşin dalgası bir yana Survivor + Lost havasında geçiyor dizi. 1 bölüm daha devam edip o finali de yapsa bu yılın sürprizi olurdu kesinlikle, yazık oldu.

Edit

Yalnız bu Miljan karakteri direkt Ashur/Spartacus ; herif hem sima olarak benziyor hem de kişilik olarak onun kopyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 18 Ekim 2013; 0:39:44 >

Orijinalden alıntı: uA * Nedvedmania

Dizinin devamı yok mu ya

dizinin devamı çıkmadı mı bildiginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Living young and wild and free
  • Siberia.S01E10.HDTV.x264-BAJSKORV çıkmış divxplanetten altyazıyı görünce haberi oldu takipçilere duyurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT(İNGİLİZCE) 2. SINIF
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.