Şimdi Ara

Siberia (2013) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
7
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AĞALARIM GARDAŞLARIM biri bu diziye çare bulsun yapımcılarla mı olur yönetimle oyuncular mı bilmem ama bi bağlantı kurup 2. sezon var mı yok mu bi sorsun yeter YETEEER!
    varsa vardır yoksa yoktur arkadaş bu ne belirsizlik belli bi izlemiş kitlesi var zaten bize yapmayın bari ama söyliyeyim gerçekler acıdır başka sezonu olmıyacak gib geliyor bana
  • Şans eseri denk gelip izledim de hangi kafayla tek sezonda bitirmişler bu diziyi iptal oldugunu bildigim halde izledigim ilk dizi oldu. Kameramanlarla ilgili mantık olaylarına takılmadan izlenirse kusursuz bir dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    I'm a cowboy, on a steel horse I ride
  • 11.bölümü az önce izledim gerçekten muhteşem bi diziydi ama çok fena küfredesim var lan ortalık superhero saçmalıkları kaynıyor böyle bi dizi neden devam etmez ya.
    Kesinlikle katılıyorum. Birbirinin kopyası, bölüm başı biraz hırpalanıp akabinde power up yapıp bölümün sonunda kahramanın kazandıgı yapımlar bile kaç sezon devam ediyor. Bittigi yer özellikle dalga geçmişler gibi bizimle böyle sezon finali mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: a|i

11.bölümü az önce izledim gerçekten muhteşem bi diziydi ama çok fena küfredesim var lan ortalık superhero saçmalıkları kaynıyor böyle bi dizi neden devam etmez ya.

Neden?
    Hiçbir dizi gram zevk vermezken flash beni müptelası yaptı.Neden böyle yıkıcı konuştun ki?

Yalnız yorumlardan okuduğum kadarıyla hiçte final yapmışa benzemiyor ama 2. sezonu yok. Dizi iptal de edilmemiş. Wikipedia'ya göre 2. sezon şansı muhtemelmiş.

https://en.wikipedia.org/wiki/Siberia_(TV_series)
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
    Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
    Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694
  • Diziyi bu hafta izleyip bitirdim. Açıkcası bir yandan keşke güncel iken takip etseydim ve tartışmalara katılsaydım diyorum, diğer bir yandan da iyi ki bittikten sonra izlemişim yoksa yeni bölüm için 1 hafta beklemek zor olurdu diyorum özellikle son bölümler için.

Siberia diğer dizilere göre farklı bir konsepte sahip. Zaten dizinin ana konusu da bir survival yarışma, bizim Acun'un Survivor yarışması gibi. Dizinin konsepti yanında büyük bir mantık hatası getirse de bunu göz ardı ettiğinizde, harika bir gizem-macera dizisi oluyor.

Açıkcası yorumlarına bakıp izlemeye karar verdiğimde, bir yarışma dizisi ne kadar güzel olabilir ki diye kendime sordum ve beklentimi düşürdüm. Ama her bölüm sonundan sonra beklentim bir seviye daha arttı. Hayatta kalma, çaresizlik, umut, gizem hislerini izleyiciye çok güzel yansıtmışlar.

Hayatta kalma ve gizem türünü sevenlere kesinlikle önerebileceğim bir dizi. Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmasıyla, J.J. Abrams'ın Lost dizisinin bir araya gelmiş hali desek yalan olmaz. Fakat izleyecek arkadaşlar dizinin final yapmadığını ve yarım kaldığını bilerek izlesinler. Aslında tam olarak yarım kaldı demekte yanlış olabilir. Final yapmış gibi alternatif bir senaryo da üretilebilir, çünkü garip bir şekilde bitiyor. Ama izlediğinize pişman etmiyor.

Ayrıca dizi iptal edilmedi, Wikipedia'da yazılana göre 2. sezonu gelme ihtimali de var.
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244

• esther reyiz <3

Ayrıca Carolina
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
  • Ben bu diziyi bu kadar geç nasıl izlerim inanamıyorum ayrıyeten sonu çok saçma olmuş aklımızda cevapsız sorular ... Yıl olmuş 2017 ve dizi 2013 e ait hala yok 2. sezon
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.