Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.781
Cevap
316
Favori
479.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkesin kendi hesabında oynaması için hesapları paylaşmak lazım. Kalıcı bir şekilde yaparsanız olur ancak. İlk mesajdaki rehberden faydalanarak senaryoları kurmak çok kolay oluyor, bir bakmanı tavsiye ederim.
    Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • McRae555 kullanıcısına yanıt
    Nasil oynasin ki? Oyunda ds4 yontemi calismiyor diye biliyorum, primary hakki da sen kullanacakmissin
  • Arkadaşlar ben şimdi PES 2019 oyununu satın aldım oynuyorum ama bir arkadaşımda oynamak istiyor para falan istemiyorum nasıl oynayabilir? Kendi ps4 ünde benim hesabı girip primary olarak tanıtması mı gerekiyor? Peki öyle yapınca benim ps4 deki hesabımda bir sıkıntı olur mu? Rehberi okudum ama hiç bir şey anlamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: klongs

hesabı kim primary yapıyorsa başka hesaba girip oyunu oynamalı sec sahibi sadece oyunu alan hesapta oynayabilir
    Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar okudum herşeyi ama durumumu netleştirmek adına kendimce sorayım cevaplarsanız sevinirim

Ben kardeşlik yapıp oyunun primary hakkını almak istiyorum

Bunun için kardeşlik yapacağım kişinin hesabını ana hesap yapıp daha sonra kendi hesabıma geçip oyunu öyle mi satın almam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır, kardeşlik yapacağın hesabı ana hesap olarak etkinleştirdikten sonra o hesabın kütüphanesinden oyunu indirmeye başlıyorsun, daha sonra o hesaptan çıkış yapıp kendi hesabına geçiyorsun, oyunun indirmesi tamamlandığında kendi hesabından oynuyorsun.

Hayır, oyunu kendi hesabından pri olarak oynayacaksan diğer hesaptan alman gerekiyor ki o hesabı pri yapıp kendi hesabına geçerek oynayabilesin.

• rosenrot35 R kullanıcısına yanıt
    Cihazinda ana hesap olarak etkinlestirilmis plus uyelik mevcutsa oynar.
    Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Arkadaşlar öncelikle Merhaba,
    Forumda yazılanların çoğunu okudum ama aradığım cevabı bulamadım o sebeple soruma yanıt arıyorum sizlerden.
    PS4'üm var.İçinde PES2019 digital ortamda satın aldım ve yüklü.
    Arkadaşım var.PS4'ü var.PES2019 satın almadı ve dolayısıyla yüklü değil.
    PSN kardeşliği yöntemiyle arkadaşım ücret ödemeden ona yükleyip;yükledikten sonra birlikte online oynayabilir miyiz?
    Bilen arkadaşlar aydınlatsın lütfen.
    Teşekkür ederim şimdiden.

Orijinalden alıntı: bozo1923

Arkadaşlar öncelikle Merhaba,
    Forumda yazılanların çoğunu okudum ama aradığım cevabı bulamadım o sebeple soruma yanıt arıyorum sizlerden.
    PS4'üm var.İçinde PES2019 digital ortamda satın aldım ve yüklü.
    Arkadaşım var.PS4'ü var.PES2019 satın almadı ve dolayısıyla yüklü değil.
    PSN kardeşliği yöntemiyle arkadaşım ücret ödemeden ona yükleyip;yükledikten sonra birlikte online oynayabilir miyiz?
    Bilen arkadaşlar aydınlatsın lütfen.
    Teşekkür ederim şimdiden.
    Oynayabilirsiniz. İkinizde de psn plus olmalı.

Siz kendi hesap bilgilerinizi arkadaşınıza vereceksiniz. Kendi makinasında oturum açacak ve sizin hesabınız ile kendi makinasını 'ana makina' olarak işaretleyecek. Ardan ikinci bir oturum (hesap) da kendi hesabıyla açacak. Bu durumda arkadaşınızın 2 ayrı hesabı makinaya eklenmiş oldu. Birisi sizin hesabınız (ana makina olarak işaretli), diğeri kendi hesabı. Daha sonra sizin hesabınız ile login olup kütüphaneden PES'i indirecek ve kendi hesabına geçecek. Bu şekilde PES2019 kilitli görünmeyecektir.

Aynı şeyin tam tersini siz de kendi makinanızda yaparsanız, siz de onun oyunlarını görüp indirebilir ve oynayabilirsiniz.

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

daimi kardeslik iptalı nasıl yapılır ?

ilk once primary kullanıcıyı sılıp sonra ana ps4 sıstemını etkınlestırecegız yoksa tam tersi mi ??

Biz bir arkadaşımla kardeşlik hesabı oluşturduk ve şu anda kardeş kardeş kullanıyoruz, hiç bir sıkıntımız yok.
    Sormak istediğim; Başka bir arkadaşım PS4 ünü sattı ve hesabı şu anda boşta duruyor. Onun hesabını da kendi Ps4 üme ekleyebilir miyim? Onun hesabındaki oyunları kardeşlikteki gibi indirip kendi hesabımla oynayabilir miyim? Eklersem diğer kardeşlik hesabımda sorun yaşar mıyım? Bilen varsa cevap verebilir mi?
    Asus Sabertooth P67 // Intel Core i5 2500K // Corsair Vengeance Pro DDR3-1866Mhz CL9 (4x2) 8 GB // EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0 // Samsung 850 EVO 250GB SSD (OS) // OCZ Vertex 4 128 GB SSD // WD Cavier Black 1TB 7200 RPM 64 MB Cache // WD Green 1 TB 7200 RPM 32 MB Cache // BenQ ZOWIE XL2411 144Hz (24") // BenQ FP222W 60Hz (22") // HP x2301 60 Hz (23") // Corsair AX650 PSU // Corsair Obsidian 750D Case // Corsair Hydro H60 // Corsair K70 Lux Keyboard // Corsair M65 Pro RGB Mouse // Bose Companion 2 Series II // Sony SA-W2500 Subwoofer // Logitech G930 Headset // Sony MDR-XB600 Headphones// Logitech Attack 3 Joystick // Logitech F710 Gamepad // Logitech Driving Force GT // Everest DLK-T9S Gaming Keyboard // Steam Link // Steam Controller // Epiphone Les Paul 100 :)
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.