Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
476.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım teşekkür ederim, bir hesap 2 farklı konsolda Pri olmaz diye biliyorum, sıkıntı çıkmaz değil mi?
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Ben zaten hesabi iki farkli konsolda pri yapin demiyorum ki

Sizde pri olacak, arkadasiniz sec kullanacak diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 23 Ekim 2018; 11:10:31 >
  • İyi günler arkadaşlar Samsun da yaşamaktayım bu zamana kadar kimseyle kardeşlik yapmadım. Fiyatların artık bütçeyi aşmasından dolayı sadece 1 kişi ile uzun vadeli kardeşlik yapmak istiyorum. Samsun da ikamet edip bu şekilde kardeşlik yapmak isteyen olursa benimle iletişime geçebilirler. Herkese hayırlı günler dilerim.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Anladım tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Spider Man oyunu farklı hesapta,ben oyunu kendi pre hesabımda oynadım. Dün spider man oyununun olduğu hesaptan DLC sini aldım. Kendi oynadığım pre hesapta kendi kayıtlı oyunumdan DLC yi oynayabilir miyim? spider man konusunda bir arkadaş tekrar satın alma kısmına yönlendirdiğini söyledi. Bir çözümü var mıdır?
  • Benim PS4 Türkiye hesabıyla arkadaşımın PS4 US hesabını karşılıklı Ana Hesap paylaşımı ile kardeşliğe aldık. Ben ondaki oyunları download ediyorum o bendekileri ediyor.

Burada şöyle bir sorum var.

Ben RDR2 Standart Edition'ı TR PSN'den Pre-Order etmiştim. Arkadaşım da RDR2 Special Edition Pre-Order etmiş. Ben kendi hesabımdan oyunu indirmiştim. Şimdi pre-order'ı iptal edip parayı cüzdanıma iade istersem oyunu bir kez daha download etmem gerekir mi?
  • Bolgeler farkli oldugu icin RDR2'yi tekrar indirmen gerekecektir yalniz PSN dijital iceriklerinde indirim baslatilmissa iade edilememe gibi bir durum soz konusu idi fakat bu on siparislerde farkli isliyor olabilir, Sony MH ile gorustugunde aciklama yapacaklardir.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    peki bu işlemi yaptıktan sonra, ben kendi hesabımı ortaklık bozulur ise nasıl yeniden pri yapacağım?

diğer üyeye bağımlı olmayacak mı bu durum?
  • arkadaşımla psn kardeşlik yapıyoruz tr hesabıyla peki us hesabı açıp da aile paylaşımı yapabilir miyiz ve nasıl yaparız?
  • LieWoneR L kullanıcısına yanıt
    Apple Store’da olan aile paylaşımı gibi birşeyi kastediyorsan ps4’te öyle birşey yok sadece hesabı ana hesap olarak etkinleştirip primary yapmak var.
    Biriniz kardeşlik yaptığınız TR hesabını etkinleştirip us hesaptan giriş yaparak, diğeriniz de us hesabı etkinleştirip kardeşlik yaptığınız TR hesaptan giriş yaparak oynarsa olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam arkadaşlar.

2 konuda acayip kafam karıştı yazılan sorulara ve cevaplara istinaden.

1. Sorum - Daimi kardeşliğin sonunda yazan Zack hem kendi oyunlarını hemde pri hesaptaki oyunları Online-Offline oynayabilir diyor fakat bu tarz sorulara gelen cevaplar hep aynı. Senin hesabın Sec hesaba düştüğü için internet bağlantısı olmadan oynayamazsın minvalinde cevaplar var. Hani online-offline her 2 hesaptanda oynanıyordu.

2. Sorum - Özel içeriklerde eğer indirilebilir değil ise sadece sec hesap sahibi özel içeriklerden yararlanır deniliyor. Hangi Sec hesap sahibi ama? İçeriği alan ama arkadaşımın hesabını pri yaptığım için kendi hesabımı sec kullanan ben mi yoksa tam tersi karşı taraf mı?

Çok uzun olduysa kusura kalmayın ama bu 2 konu çok kafamı karıştırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Apple Store’da olan aile paylaşımı gibi birşeyi kastediyorsan ps4’te öyle birşey yok sadece hesabı ana hesap olarak etkinleştirip primary yapmak var.
    Biriniz kardeşlik yaptığınız TR hesabını etkinleştirip us hesaptan giriş yaparak, diğeriniz de us hesabı etkinleştirip kardeşlik yaptığınız TR hesaptan giriş yaparak oynarsa olur.
    arkadaşımla us psnden rdr2 2 alsak ikimiz de aynı anda kendi hesabımızda oynayabilir miyiz yani
  • LieWoneR L kullanıcısına yanıt
    Hayır, biriniz us hesaptan diğeriniz kendi hesabından oynar.

İkinizin de kendi hesabından oynayabilmesi için ya oyunda ds4 yönteminin çalışması (bildiğim kadarıyla rdr2’de yok) ya da oyunu kendi hesaplarınızdan birine almış olmanız gerekir.

• Karşılıklı kardeşlikte online-offline her iki hesaptan oynanıyor diyen kişi ancak offlüne diyerek oyunun single player kısmını kastetmiş olabilir çünkü sec hesabı kullanacak kişi cihazında internet bağlantısı olmadan oyuna giriş yapamaz, lisans doğrulama istediğinden kilit çıkar.

Sec hesap, oyunun alınmış olduğu hesaptan giriş yaparak ve o hesabı ana hesap olarak etkinleştirmeden oynanan hesaptır.

Öncelikle teşekkür ederim yanıt için fakat yine tam anlayamadım. İlk sayfada Daimi Kardeşlik-Yöntem 1'in en altında aynen şu yazıyor.

--Yani böylece Zack'in hesabındaki oyunları da, kendi

hesabımdaki oyunları da kendi hesabımdan online-offline, trophy kasarak özgürce sorunsuzca oynayabilirim.--

Burada Offline'dan kasıt sizin yazdığınızdan anladığım sadece hikaye modunu mu oynayabiliyor?

Yok net olmaz ise sec hesaptaki oyunlara erişemezsin diyorsanız ozaman eksik veya hatalı bilgi var rehberde.

Yada Benim anlayışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 29 Ekim 2018; 13:0:36 >
  • İstiyorsan orada online-offline ile neyi kastettiğini konu sahibine ulaşıp istişare edebilirsin ama adam konunun başında secondary hakkı anlatırken ayan beyan belirtmiş;

Ayrıca bu hesaptaki oyunları oynamak için internet bağlantısı şart. İnternet yoksa, bu hesaptaki oyunları oynayamazsınız.

• Merhaba arkadaşlar bir sorum var.

Arkadaşımla psn plus kardeşliği yapıyoruz 7 aydır. Birlikte fifa17 online dostluk maçı yapıyorduk 7 aydır.

Arkadaşım geçen hafta türktelekom'dan başka bir servis sağlayıcıya geçti ve geçtiğinden beri online maç yapamıyoruz. Davet atıyorum, kabul ediyor ve rakibiniz maçtan ayrıldı uyarısı veriyor. O da davet attığında da maç yapamıyoruz.

Sebebini bilen varmıdır?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki sorun hakkında yardımcı olabilecek var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamamdır şuan daha net anladım. Sorun bende de değilmiş. Beni yanılgıya iten Rehber'in ta kendisi.

Maalesef bu Rehber eksik ve Daimi Kardeşliğin sonunda yazan Online-Offline bölümünün sonunda parantez açıp ne kastedildiği belirtilmediği için de eksik olmasının yanında Yanlıştır.

Rehberi okuduktan sonra üşenmeyip 100. sayfadan itibaren tüm soru ve cevapları okudum (hesabımızı ve hesabın yanında kişisel bilgileri paylaşıyoruz sonuçta). Sec hesabın nete bağlı olması gerektiği neredeyse her soru-cevap bölümünde var. Ama rehberin o kısmında neden öyle yazdığı muamma.

Tekrardan teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 29 Ekim 2018; 18:40:42 >
  • emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Bu konuyla alakali bir sorun gibi gorunmuyor.
    Yeni servis saglayicinin degistirdigi ayarlar veya donanim (modem, router gibi) olduysa bunlarin kontrol edilmesi gerekir.
    Ister bir de cep telefonu internetinden ps4'u baglayip o sekilde mac yapip yapamadiginiza bakin, mobil internetle mac yapabiliyorsaniz problem servis saglayicida veya degistirdigi ayar/donanim kaynaklidir.
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.