< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 15 Mayıs 2014; 13:09:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 15 Mayıs 2014; 13:09:37 > |
Lan oğlum hiç bişi anlamadım yaa
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar psn4 psn kardeşliğiyle ilgili kafa karışıklıklarını çözmek için bildiğim herşeyi bu videoda anlattım hatalı olduğum nokta varsa yorumlarınız ve önerileriniz değerli olucaktır.
PS4 PSN KARDEŞLİK NASIL YAPILIR? PSN KARDEŞLİĞİ NEDİR? UCUZ OYUN NASIL ALINIR? https://www.youtube.com/watch?v=RFUa3IjxrX4 |
Benim PSN hesabım ile aldığım tüm oyunları, Plus üyeliğini ve DLC'leri arkadaşım da oynayabiliyor ve faydalanabiliyor. Benim PSN hesabım arkadaşımın PS4'ünde Primary. Ancak onun hesabı benim PS4'te ekli değil. Buna rağmen benim satın aldığım herşeyi arkadaşım da kullanabiliyor ve aynı serverde karşılıklı ve sırt sırta olmak üzere fifa ve bf oynayabiliyoruz.
|
Konunun içeriğini bilsemde kullandığın smileyleri görmek için girdim konuya.
![]() Teşekkürler ico, eline sağlık. Soran arkadaşlara direk bu linki yapıştırabiliriz artık. |
İşte benim anlattığım. ![]() Ama sen hayrına hesabını vermişsin. Genelde maalesef kimse kimseye hayrına bir şey vermediği için, bu işlemi karşılıklı yapıyorlar. ![]()
Eyvallah, çok teşekkür ederim frenzy. ![]() ![]()
Bundan daha sade, detaylı ve anlaşırını bulamazsın Barış reis. ![]() Anlamadığınız yerleri çekinmeden sorun hacılar. ![]() ![]() |
İçinde bi sürü oyun olan hesabın adı; A olsun.
Kardeşinizin cihazının adı; X olsun. Sizin alacağınız cihazın adı; Y olsun. Şimdi kardeşiniz X cihazında A hesabını Primary olarak kullanıyor. Siz, Y cihazınıza A hesabını Secondary olarak kuracaksınız. Kardeşiniz, sıfırdan açacağı bir B hesabını, X cihazına kuracak. Kardeşiniz, X cihazından, B hesabıyla oyun oynamak istediğinde, oyunu seçecek ve oynayacak. A hesabı Primary olduğu için herhangi bir kısıtlama yok. Oyun indirmek dışında asla A hesabının içine girmeyecek. Siz, Y cihazından, A hesabının içine girerek oyunu seçecek ve oynayacaksınız. A hesabı Secondary olduğu için herhangi bir kısıtlama yok.* Secondary hesabın genel kısıtlamaları var tabi. Örneğin, internet bağlantınız daim olmalı. Arada kopma vs. sorun değil ama uzun süreli offline olmak sıkıntı. Sony sürekli lisans kontrolü yapıyor. Eğer siz offline olursanız, "lisanslar yüklenemedi" anlamına gelen bir uyarı alırsınız ve bi süre sonra oyun kapanır. Bildiğim kadarıyla böyle oluyor. |
Kısaca cevaplayayım;
1- Evet ve evet ![]() 2- Oyunu oynarken etkinleştirirsin, oyunu bitirip satacağın zaman etkinleştirmeyi kaldırırsın. 3- Sıkıntı olmaz 4- Bildiğim duyduğum bir limit yok, ps4’te aynı anda 16 hesap bulunabiliyor istersen bunların 16’sını da aynı anda primary (ana hesap) yapabilirsin ![]() 5- Sıkıntı olmaz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 31 Mart 2015; 9:51:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 5 Mart 2014; 15:54:08 > |
|
|
|
|
|
|