Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
22
Favori
86.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Ubisoft'a laf atmayın. Konsolun kapasitesi bu kadar. Yapacak bir şey yok.

Bos bos konusma git pc ni oyna.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu Ubisoft'un güya Sony ile özel anlaşması var fakat son zamanlardaki Microsoft yakınlaşmasını hangimiz anlamadı ? Şimdide The Division'un betasının da xbox one da yapılacağı söyleniyor
    bunların hepsi bir ayarlama değilse bende bir şey bilmiyorum.Ubisoft başından beri 1080p çıkarmayı beceremiyor ama iki konsoldada 900p olmasının üstüne birde ps4 de daha çok frame düşüşleri
    yaşanmasının akla mantığa sığar bir yanı yok bu resmen ps4 e yapılmış bir sabotajdır sırf bu yüzden ben oyunu almadım almayı da düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 12 Kasım 2014; 23:43:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Arkadaşlar bu Ubisoft'un güya Sony ile özel anlaşması var fakat son zamanlardaki Microsoft yakınlaşmasını hangimiz anlamadı ? Şimdide The Division'un betasının da xbox one da yapılacağı söyleniyor
    bunların hepsi bir ayarlama değilse bende bir şey bilmiyorum.Ubisoft başından beri 1080p çıkarmayı beceremiyor ama iki konsoldada 900p olmasının üstüne birde ps4 de daha çok frame düşüşleri
    yaşanmasının akla mantığa sığar bir yanı yok bu resmen ps4 e yapılmış bir sabotajdır sırf bu yüzden ben oyunu almadım almayı da düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu psn den preorder yapmıştım, secondary hakkını almak isteyen referanslı arkadaşlar varsa pm den ulaşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Arkadaşlar oyunu psn den preorder yapmıştım, secondary hakkını almak isteyen referanslı arkadaşlar varsa pm den ulaşabilir.

Alıntıları Göster
    Oyunun sonunu söyleyeyim mi...Şaka şaka şerefsizin yaptığı hala aklımdan çıkmadı ya.

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    İşte hocam bunu ubisoft fanboylarına anlatamıyorsun yahu en çok ps4 te satıyormuş oyunları şu yaptıklarına bakın birde,ayıptır yahu iş ahlakı olur biraz insanda.

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

İşte hocam bunu ubisoft fanboylarına anlatamıyorsun yahu en çok ps4 te satıyormuş oyunları şu yaptıklarına bakın birde,ayıptır yahu iş ahlakı olur biraz insanda.
    Arkadaş oyunda mekanikleri,hikayeyi,atmosferi şahane yapmışsınız ama kasım kasım kasılıyor oyun.Az önce Sequence 3'de bir görevi yapacaktım ama oyunda öyle frame düşmeleri meydana geldi ki,kapadım oyunu artık,çünkü oynanacak gibi değildi harbiden.
    Oyunu da sevdim,bir kenara atıp bırakasım gelmiyor.Ama patch gelmeden OY-NAN-MAZ!

Orijinalden alıntı: Venom Snake

Arkadaş oyunda mekanikleri,hikayeyi,atmosferi şahane yapmışsınız ama kasım kasım kasılıyor oyun.Az önce Sequence 3'de bir görevi yapacaktım ama oyunda öyle frame düşmeleri meydana geldi ki,kapadım oyunu artık,çünkü oynanacak gibi değildi harbiden.
    Oyunu da sevdim,bir kenara atıp bırakasım gelmiyor.Ama patch gelmeden OY-NAN-MAZ!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu steamden alanlar girebildimi şuan girmesilazım ama bende içerikşifrelenmiş diye hata verdi ...

Orijinalden alıntı: Rocket Raccoon

Ayni frame dusmeleri shodaw of mordor dada varmis oyle demeseydin keske.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

quote:

Hocam ben Mordor'u bitireli baya oldu,onda hiç buna benzer bir şey yaşamadım.Bu oyunda artık oynanışı baltalayacak derecede performans sorunları mevcut.

Orijinalden alıntı: furkovic

Arkadaşlar oyunu steamden alanlar girebildimi şuan girmesilazım ama bende içerikşifrelenmiş diye hata verdi ...

ps forumu burası

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

ps forumu burası

Yerin dibine girdim utancımdan.. neyse yakında bende ps4 alacağım bende buralarda takılırım ...:D

Orijinalden alıntı: Venom Snake

quote:

quote:

Hocam ben Mordor'u bitireli baya oldu,onda hiç buna benzer bir şey yaşamadım.Bu oyunda artık oynanışı baltalayacak derecede performans sorunları mevcut.

Alıntıları Göster
    CO-OP Google Dns yapınca oynanabiliyor, aksi halde oynanmıyor ve hala uplay'e girilmiyor. Hep mi böyle olacak? Ban olayları filan olmasın sonra?

• quote:

quote:

quote:

Biliyorum hocam olmadigini sadece cok frame dusmesi oluyor denildiginde aynilarinin shadow dada oldugunu soyleyenler oldu o yuzden size oyle soyledim.oyun grafik olarak ic mekanlarin tasarimi olarak cok guzel ama gel gor ki bug lardan frame dusmelerinden gecilmiyor.ubisoft un bu kacinci vuakati ben sayamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 13 Kasım 2014; 1:29:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

ps forumu burası

Yerin dibine girdim utancımdan.. neyse yakında bende ps4 alacağım bende buralarda takılırım ...:D

estağfurullah dikkatten kaçmıştır diye söyledim,art niyet yoktu yani

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

quote:

quote:

quote:

Adamlar fotoğraf kalitesine ulaşmış neredeyse. Gariban konsollar ne yapsın?

Bu görüntü pc den zaten di mi?

Hocam bu görüntü hangi oyundan?

• Her yıl AC çıkarıyorlar, kalite beklememek lazım. Ben böyle ele ayağa düşmüş oyuna para vermem.

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Her yıl AC çıkarıyorlar, kalite beklememek lazım. Ben böyle ele ayağa düşmüş oyuna para vermem.
    i7 4770k, GTX 780, 8 gb ram ile ultrada stabil 60 fpsde oynuyorum oyunu(2x aa) Konsolda low ayarlarda, 900p 15-25 fpsde oynamakta koyar be PC'de optimizasyon kötü diye dalga geçen konsol fanları bu duruma ne diyor acaba.250 lira oyuna ver 20 fpsde oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Kasım 2014; 3:26:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

quote:

quote:

quote:

Adamlar fotoğraf kalitesine ulaşmış neredeyse. Gariban konsollar ne yapsın?

Bu görüntü pc den zaten di mi?

Hocam bu görüntü hangi oyundan?

Driveclub

• 20-25 fps arası akıcılığa sahip bir oyunu patch de kurtarmaz. 30 fps kilidi hiçbir zaman olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

Orijinalden alıntı: [email protected]

quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

Orijinalden alıntı: [email protected]

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Tamam oyunu kotu buluyorsunuz/buluyorlar tamam ama daha ne istiyorsunuz. Bir kere kotu iki kere kotu tamam yani anladik kotu oyun. Ne yapsin ubisoft geri mi ceksin oyunu eylem mi yapalim ne yapalim?

Tamam kotu dediniz bitti neden defalarca aynisi? Hani ne bekliyorsunuz yani onu anlamadim.

Mesajlara dikkat ederseniz, biri mesajımı alıntılamadığı sürece ikide bir konuya girip mesaj atmıyorum.Oyunun kötü yanlarını veya olmusuzluklarını
    yazan her üyeye bir cevap, bir karşılık verme arzusu var.Yok oyun şöyle iyi yok böyle iyi.Yahu bana ne senden, aldığın veya sevdiğin oyuna yapılan
    eleştirilerden hoşlanmıyor ve cevap veremeden duramıyorsan blokla geç.Ondan sonra sürekli kötülüyorsunuz ee sizde sürekli övüyorsunuz bu tutumun
    bir diğerinden ne farkı var.Her hoşuna gitmeyen mesaja karşılık verirsen,cevabınıda alırsın.Üzerinize alınmayın genel olarak yazıyorum.

Ne yapsin ubisoft geri mi ceksin oyunu eylem mi yapalim ne yapalim?

En azından teknik yönden hazır olmadan piyasaya sürülen bir oyun hala belirli bir oyuncu kesimi tarafından korumaya alınırsa Ubisoft oyun falan geri çekmez aksine
    her sene tam hazır olmayan ac oyunu(bu yıl iki tane),micro paketler ve dlc'lerle oyuna fazla bir yenilik katmadan ısıtıp ısıtıp önümüze sürerler.Oyuncular gerekirse evet
    eylem (boykot) yapacak.Amaçları bize iyi bir oyun oynatmaktan ziyade cebimizi boşaltmaya yönelen firmalara ve oyunlara tepki gösterilmeli.

Bir oyuncu olarak sizce Rockstar,Naughty Dog ve Projekt Red gibi firmalar mı yoksa Ea,Ubisoft ve Activison gibi firmalar mı oyuncuya daha doğru bir şekilde yaklaşıyor.

Zamanında Watch Dogs nasıl bir kesim tarafından savunulduysa şimdi aynı şekilde AC korumaya alınıyor durum böyleyken bu firmalar kendilerine ve oyunlarına
    niye çekidüzen verme ihtiyacı hissetsin. Watch Dogs:İki ay Los Santos'u gezmek için yeter diye ortaya çıktı,sonuç ortada...

Xbox sahibi olsan oyunu savunursun çünkü fps düşmüyor bu bir. İkincisi, rockstar sony ile anlaşmalı olduğundan, sen de diğerleri gibi iyi/kötü kavgasına çelişkili davranıyorsun. Xbox ta gta oynayacaklar ne yapsın? Ps4 te kat kat daha iyi olacak gta 5.

Konu xbox'a nasıl geldi anlamadım.Videolardan görüldüğü üzere xbox sürümüde 30fps'nin altında.Ama genel olarak bakarsanız donanımı daha iyi olan platformda
    oyunun daha iyi olması veya oyuncuların böyle bir beklenti içerisinde olması gayet normal bir durum.Xbox'ta Gta oynayacakların ne yapacağıda beni ilgilendirmiyor...

Demek istediğim de bu zaten. Sadece kendinizi ilgilendiren kısım önem işgal ediyor. Onun yedine adam gibi oynayıp deseniz şu kötü olmuş daha iyi olabilirdi deyip ubisoft a mail atmak yerine, burada oyun hakkında sırf fps düşmesi veya başka sebeplerden dolayı oyunu alacak insanların moralini düşürmek yerine, neden ubisoft gibi ea games ve ea sports un xbox la anlaşma yaptığını araştırabilirsin. Xbox tan nefret ederim yanlış anlaşılmasın fakat bu şekilde düşünülmeli. Rockstar a neden kimse laf etmiyor sony ile anlaştığı için? Veya neden kimse konamiye laf etmiyor? Adamlar 8 oyunluk bir seriyi ps4 e taşıdılar. P.t. den bahsediyorum. Sony ye exclusive oluyor yılların silent hill serisi. Xboxdaki herifler napsın şimdi? Üstüne üstlük silent hill demoda grafikler %60 kısıldığı söylendi. Ki böcekler bence gerçekti o haldeyken bile. %60 fazlası nasıl olur bilemiyorum. Tek taraflı düşünmeyi bırakın ya. Oyunu oynayan gelsin yorum yapsın burada. Oyunu kötüleyen arkadaşlar da önce oyunu alıp oynasın sonra k tü desin lütfen. Ha oyun kötüyse ve tavsiye etmiyorsanız alternatif oyun önerin bu tarz da sizin engin tecrübelerinize dayanarak gidip onu alalım oynayalım.

Alıntıları Göster
    Bu kadar abartmaya gerek yok daha ne zamana kadar ayni konular konusulacak? yok bilmem 15 fps, yok low ayarlarda. Siz ne kafasi yasiyorsunuz acaba merak ediyorum? Oyun su anda her iki konsoldada High ayarlara yakin calisiyor, 900p ve 25-30 fps arasi ortalama. Bu fps durumu kesinlikle daha iyi bir hale gelecektir update ile, yapacaklari en basit sey npc sayisini en az %30 dusurmek olur ki cok buyuk ihtimalle konsollarda bu yonteme bas vuracaklardir, ilk bastan beri hataydi bu kadar cok npc sayisi, konsollardaki CPU inanilmaz derecede gucsuz ve yapimci GPU yerine cogu gorevi CPUya atamis, bu yuzden de oyunun PC odakli gelistirildigine inaniyorum ben. Zamaninda Sony PS4 GPUsu nun bir kismi CPU olarak da is gorebilecegini soylemisti. Simdi burada Ubisoftun becereksizligi mi, yoksa umursamazligi mi bilemiyorum fakat bu oyun test edilmeden nasil piyasaya suruldu cok komik bir durum gerekten. Yapacaklari tek sey npc sayisini dusurmek, bu durumda PS4 1080p'de bile calistirirdi bu oyunu sabit fpste.

Bu yuzdendir ki PC kullanicilarda cok iyi ekran kartlarina ragmen yine sorun yasayanlar var, cunku bu oyun cok ekran kartindan ziyade cok guclu bir CPU istiyor. Konsollarda ozellikle PS4un kalitesi, gucu gayet yeterli ve cogu oyunda PC ile kafa kafaya gidiyor (4k cozunurluk haric), ama acik dunya oyunlari her zaman konsollari en cok zorlayan oyunlar olacak, bu oyunu ornek alip bundan sonra PS4 oyunlari 900p 25 fps olarak cikar demek cok haksizlik olur. Ornegin bir Infamous SS grafikleri PC'deki hangi oyunda var? Infamous da acik dunya fakat npc sayisi bu kadar abartili olmadigi icin duzgun calisabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 13 Kasım 2014; 7:18:04 >

psn: AlanZ_7z

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.