Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
22
Favori
86.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: janot

Coop oynayabieln var mı bağlantı hatası alıyorum da ben benle alakalı mı acaba sorun

Google Dns kullanmalısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 13 Kasım 2014; 12:12:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 13 Kasım 2014; 12:27:22 >

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Infamous da sıkıntı olmaması lazım, 40-50 arası bir fps yle çalışıyor, anlık düşme yaşıyosanız cihazda sorun olabilir.
    Niyeyse bu forumda hep denk geliyorum yazmadan geçemeyeceğim. Biri diyor bak ps4 üzerinde 20 25 fps zor çalışıyor, diğeri bak siz 1000 tl lik ekran kartıyla low da oynuyorsunuz diyor. Kimse de çıkıp demiyor ki Ubisoft para uğruna tam optimize edemedikleri tamamlanmamış oyunu çıkartmış demiyor. Niye hep bir tarafları tutmak zorundayız anlayamıyorum bir türlü ondan sonra peşi sıralar konsol vs pc kavgaları başlıyor.

Bana göre bir oyunda fps'nin sabit kalması çok önemlidir. Çünkü sen 100 fps ile de oynasan o 80 e düşünce takılıyor gibi geliyor gözüne o yüzden makina sabit bir şekilde fps oranını tutturduğu sürece bence sorun yok. insanların kendi seçimleri başkalarına neden bu kadar dert oluyor anlamıyorum.

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    60 fps de çalışmadığı için öyle geliyor belki de, ben de biraz garipsedim ama alışılıyor, en azından frame düşmesi çok olmuyor.

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam, bazı oyunlar 60 fps de bazıları ise 30 veya üzeri fps de çalışacak, beklentilerinizi karşılayamayabilir.

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Olabilir hocam, bazı oyunlar 60 fps de bazıları ise 30 veya üzeri fps de çalışacak, beklentilerinizi karşılayamayabilir.
    Ubisoft'un Assassin's Creed serisinden bir başka muhteşem oyun, serinin en detaylı ve en iyi atmosfere sahip en iddialı oyunlarından biri. Fakat PC kullanıcıları almadan önce iki defa düşünmeli.

Bilgisayar platformunda oyunun büyük optimizasyon sıkıntıları var GTX780'lerle 970'lerle oyunu rahat oynayamayan onlarca insan var, yorumlara bakılıp öyle alınmalı.

Konsol sahipleri için sorun teşkil eden tek şey 900p/30fps olması. Yine bu da "Yeni Nesil" dediğimiz konsolların bile yetersiz kaldığını mı gösteriyor, oyunun optimizasyon sorunlarını mı gösteriyor, yoksa oyunun ne kadar detaylı ve çağ üstü bir oyun olduğunu mu gösteriyor buna siz karar verin.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum. Ben bu oyunu aynı zamanda pc'de ultra ayarlarlarlada oynuyorum. Oradan grafikler buradanda güzel.......

Hayır ben anlamıyorm.Bir oyunun iyi veya kötü olduğunu belirleyen tek faktör optimizasyonmudur? Hikaye,kurgu,grafik,müzik hiçmi önemli değil? Zira AC Unity bunların hepsine sahip......

Oyun ilk çıktığı gün söylemiştim....Bu oyun yeni neslin ilk oyunu....Bundan öncekiler daha çok teknoloji demosu gibiydi.....(Bknz. Killzone)

Alın! Oynayın! Oynatın! Memnun kalacaksınız........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 14 Kasım 2014; 13:28:33 >

Orijinalden alıntı: Celeste

20-25 fps arası akıcılığa sahip bir oyunu patch de kurtarmaz. 30 fps kilidi hiçbir zaman olmayacak.
    Uplay'e ben dns degistirmeden yaklasik 7 aydir giremiyorum her nedense. Baglanmiyor dns degistirmezsem.

Bu arada oyunu ilk oymayacaklar icin uyarayim. Assassin elbisemizi giyene kadar oyunda goreceginiz grafikler cok etkileyici olmayacak. Elbisemizi giydikten sonra ve harita acildiktan sonra oyun gozunuze gozunuze vuruyor grafikleriyle :)

Notre Dame'in icini yarim saat yavas yavas yuruye yuruye dolastim yine de doyamadim gorduklerime. Pencerelerden iceri vuran gunes isigi huzmeleri, tas mermerlerin hayvani kaplamalari esliginde isik yansimalari, muhtesem ic detaylar, pencerelerdeki renkli renkli cercevelerin isigin etkisiyle yerlere renkli renkli yansimasi.

Oradan kuleye ciktim yavas yavas merdivenleri cikarak. Kuleye cikarken yanindan gectigimiz pencerelerden gelen isiklarin gozumuzu almasi, en ufak gunes vurdugu yerlerde hic sekmeden golgemizin de belirmeye baslamasi. Kulenin sonunda sutunlarla bezenmis bir avluya geldim. Sutunlarin arasindan bir asagiya bakayim dedim. Devasa bir kalabalik, hepsini cevreleyen gunes isiklarinin yarattigi golgeleri, yukarida ruzgarin ve sahinlerin sesleri. Sutundan disari cikip tirmanmaya devam ettim. Bir platforma ortu germisler. Ortunun bir kismi asagi sarkiyor. Tutuna tutuna platformun yanindan gecerken ayagimizla bastikca ortu de bastigimiz yerlerden esniyor. Yani ufacik bir yer orasi, ama bu detayi da yapmislar ufacik yere.

Avel avel bakiyordum televizyona bu oyunu oynarken. Cok saskindim cidden. Oyunlar ne hale geldi artik diye icimden gecire gecire oynuyordum resmen. Sanki hic oyun oynamamis insanlar gibiydim.

Ps4 aldigima bir kere daha sevindim. Saat 5 olsa da eve gidip gecsem oyunun basina. Hic gidip gormedigi paris' i evi gibi hissediyor insan bu oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Kasım 2014; 13:53:50 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

bukadarda tantana oldu yorumlar havada uçuşuyor işin garibi Ubisoft dan bir tane adam açıklama yapmadı "patch gelecek sakin olun hataları düzeltmeye çalışıyoruz bla bla bla " ama sitesine girdim herşey güllük gülistanlık şaka gibi

Oyunu ve firmayı canla başla savunanlar oldukça adamlar niye uğraşsın.Bir sonraki ac'nin yapımına başlamışlardır bile:)
    Far Cry 4'ü rezil etmesinler yeter üçüncü oyun ile iyi bir temele oturttular umarım onu batırmazlar...

Orijinalden alıntı: waleur5

gözlerimi aşırı yoruyor bu arada cihaz bilgisayarda hiç sıkıntı olmadan kalkmadan kullanıyordum ondanda satmayı düşünüyorum

Arkadaş yeter yahu, şu konuya ne zaman bakmaya girsem ps4'te oyun oynanmıyor pc alıp onda oynayacağım diyip duruyorsun.1 kere yazarsın 2 kere yazarsın da her saniye aynı muhabbet?Git al pc'ni onda oyna bu bölümde kurtulsun senden.

Orijinalden alıntı: waleur5

gözlerimi aşırı yoruyor bu arada cihaz bilgisayarda hiç sıkıntı olmadan kalkmadan kullanıyordum ondanda satmayı düşünüyorum

Trolleyip duruyorsun...

Laptop'ta oyun oynamayı düşünen bir çocuksun... aklın ermiyor bu tür konulara.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.